Reclamă

Shakira a fost fotografiată într-un costum de baie din două piese. Cântăreața s-a relaxat la plajă alături de copiii săi

Shakira a fost fotografiată într-un costum de baie din două piese. Cântăreața a demonstrat că arată impecabil la 45 de ani. Silueta vedetei a fost fotografiată din toate unghiurile. Artista a petrecut mai multe săptămâni în vacanță alături de cei doi băieți ai săi, Sasha și Milan Piqué Mebarak.

Publicat: 14 mai 2022, 6:19

Vedeta internațională s-a bronzat la plajă sau s-a distrat în apă alături de băieții săi. Fanii s-au bucurat să o vadă pe artistă în timp ce se relaxează împreună cu familia. Chiar dacă iubitul acesteia nu a fost surprins în imagini, Shakira și Gerard formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din întreaga lume. Cei doi sunt împreună de mai bine de zece ani, chiar dacă au ales să nu-și oficializeze relația printr-o căsătorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira a fost fotografiată într-un costum de baie din două piese

Interpreta melodiei ”Waka Waka” a fost surprinsă pentru prima dată în vacanța din Ibiza la sfârșitul lunii aprilie. Se pare că aceasta și-a prelungit șederea pentru a petrece mai mult timp alături de cei doi băieți ai săi.

Shakira nu s-a sfiit să-și afișeze silueta de invidiat. Orele petrecute la sală și stilul de viață sănătos reușeșsc să o mențină pe divă într-o formă de invidiat. Vedeta are o siluetă la fel de suplă ca în anul 2005 atunci când a lansat celebra melodie Hips Don’t Lie.

Vezi mai multe imagini cu Shakira în Galeria Foto!

Shakira a fost fotografiată într-un costum de baie mov din două piese în timp ce se relaxa în vacanță
Shakira a purtat un costum de baie pe care l-a creat singură în 2020 / Profimedia Images
Reclamă

Fotografii au fost pe urmele vedetei la fiecare pas și au încercat să o surindă din toate unghiurile. Aceasta a ales să se bronzeze într-un costum de baie mov pe care chiar ea l-a creat în anul 2020, scrie publicația People.

După ce a obținut bronzul perfect, vedeta s-a aruncat în valurile agitate și s-a bucurat de timpul pe care îl poate petrece alături de familia sa. Diva se află în Ibiza de câteva săptămâni.

Shakira are doi băieți alături de iubitul său. Vedeta l-a cunoscut pe Gerard în timpul filmărilor pentru videoclipul piesei ”Waka Waka”. Încă de la început cei doi și-au dat seama că au o legătură specială.

Reclamă

În prezent au o familie superbă și sunt unul din cele mai apreciate cupluri din lumea întreagă. Shakira a declarat în trecut de ce nu s-a căsătorit și cum a reușit să mențină povestea de dragoste cu iubitul său. De mai bine de zece ani Shakira și Gerard se iubesc și demonstrează zilnic că și-au construit împreună o familie puternică.

Shakira și-a creat singură costumul de baie

Shakira a fost fotografiată într-un costum de baie din două piese pe care l-a creat singură. Vedeta a declarat în trecut că obișnuiește să-și facă singură costumele de baie.

Artista în vârstă de 45 de ani adoră să-și exerseze creativitatea cu modele îndrăznețe care să-i pună în evidență silueta de invidiat. Artista a dezvăluit în 2020 cum se relaxează, dar și cum se pregătește pentru fiecare vară.

”Îmi creez propriile costume de baie, pe acesta l-a făcut alături de prietenul meu, Bego. Am nevoie să-mi creez singură costumele.

Se pare că vedeta se destinde atunci când creează costume de baie. Costumul pe care l-a purtat în cea mai recentă vacanță din Ibiza îi aparține vedetei de doi ani. Aceasta reciclează deseori ținutele pe care le-a mai purtat.

Admiratorii au felicitat-o pentru inițiativa sa și au susținut-o în alegerea pe care a făcut-o. La 45 de ani, diva arată impecabil și se preocupă de acest lucru într-un mod sustenabil. Vedeta preferă să-și facă propriile haine în loc să cumpere unele noi.

În plus, aceasta nu se rușinează să poarte același costume de baie ani la rândul. Cele mai recente imagini cu vedeta internațională demonstrează că diva este mai fericită ca niciodată cu viața pe care și-a creat-o. De altfel, vedeta se mândrește cu o carieră de succes și cu o familie iubitoare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×