Reclamă

Draya Michele și-a expus silueta într-un costum de baie roșu. Vedeta s-a distrat pe o plajă din Maldive

Draya Michele și-a expus silueta într-un costum de baie roșu. Fotomodelul în vârstă de 37 de ani se află într-o vacanță relaxantă în Maldive. Diva a fost urmărită de fotografi la fiecare pas. Fizicul său de invidiat a atras privirile tuturor.

Publicat: 27 februarie 2022, 7:04

Draya Michele a devenit cunoscută în lumea modei în urmă cu mulți ani, însă cel mai mult s-a scris despre relația pe care a avut-o cu fostul iubit al artistei Rihanna, Chris Brown. Cei doi au avut o relație de aproape nouă luni în anul 2011. Ulterior diva s-a întâlnit cu jucătorul de fotbal american Orlando Scandrick. Cei doi s-au despărțit în anul 2019 și au împreună un fiu pe nume Jru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Draya Michele și-a expus silueta într-un costum de baie roșu

Draya Michel știe cum să se facă remarcată. Bruneta superbă și-a expus fizicul de invidiat în vacanță în Maldive. Cele mai recente imagini pe care le-a postat pe contul personal de Instagram au reușit să strângă mii de aprecieri. Modelul în vârstă de 37 de ani se bucură de o comunitate de 8.7 milioane de urmăritori.

Vezi mai multe imagini cu Draya Michele în Galeria Foto!

Draya este mamă, actriță, dar și femeie de afaceri. Diva își promovează în prezent linia de costume de baie pe care a lansat-o în urmă cu zece ani, Mint Swim. În fotografiile postate, modelul apare în timp ce se relaxează într-o piscină. Aceasta ține în mâini două buchete de trandafiri.

Reclamă

Bruneta se bucură de timpul liber pe care îl petrece în resorturi de lux. Aceasta nu ratează nicio oportunitate pentru a împărtăși cu admiratorii săi fotografii din vacanțele în care pleacă.

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, Draya a mărturisit că întotdeauna și-a dorit să călătorească în jurul lumii și să se bucure de soarele fierbinte în timp ce se relaxează la plajă.

”Am crescut în Pennsylvania și nu am avut parte de foarte multe vacanțe sau de experiența de a mă relaxa la plajă. Am fost determinată de mică să am o carieră care să-mi ofere oportunitatea să călătoresc cât mai mult și să fac ceea ce iubesc în timp ce mă bronzez. Acesta este și motivul pentru care am ales să-mi creez propria linie de costume de baie.”

Reclamă

Ce spune Draya Michele despre cariera sa

Draya Michele se bucură în prezent de o viață frumoasă și împlinită. La 37 de ani aceasta are în spate o carieră de succes, o comunitate loială și un fiu minunat.

Vedeta nu se sfiește să recunoască în interviurile pe care le oferă drumul anevoios pe care l-a parcurs pentru a atinge succesul. Draya spune că a început să muncească de la o vârstă fragedă și că și-a dorit să devină un model pentru femeile din jurul său.

”Femeile care m-au urmărit pe rețelele sociale de-a lungul timpului au crescut alături de mine. Am lucrat în foarte multe domenii înainte să reușesc să fac ceea ce-mi doresc. Am lucrat în magazinele de fast-food, am fost chiar și vânzătoare în diferite magazine. Într-o perioadă am lucrat inclusiv la bancă. Însă întotdeauna am știut că aceste job-uri sunt un fel de ”plan B” pentru mine. Aveam nevoie să muncesc înainte de a reuși să-mi pun în aplicare ”planul A”.

Modelul are în prezent un brand de succes și călătorește în întreaga lume. Draya spune că reușește să schițeze cele mai frumoase modele de costume de baie atunci când este în vacanță. Aceasta este determinată să reușească în tot ceea ce și-a propus. La fel ca Alessandra Ambrosio, aceasta știe câtă muncă și implicare se află în spatele promovarii propriului brand. Ambrosio a vorbit și ea recent despre brand-ul personal pe care îl deține.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×