Reclamă

Alessandra Ambrosio s-a pozat pe plajele din Rio de Janeiro. Ipostazele sexy care au atras atenția pe Instagram

Alessandra Ambrosio s-a pozat pe plajele din Rio de Janeiro. Dacă este un lucru pe care toată lumea îl poate afirma despre veterana Victoria’a Secret acela este că știe cum să-și pună fanii de pe Instagram pe jar.

Publicat: 9 februarie 2022, 7:26

Frumusețea braziliană a publicat pe contul de Instagram imagini topless. Alessandra a purtat doar o pereche de bikini albi minusculi, care i-au pus formele în evidență și au profitat la maximum de trupul ei uimitor. Deși are 40 de ani, modelul are o siluetă de invidiat, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alessandra Ambrosio s-a pozat pe plajele din Rio de Janeiro

De-a lungul timpului, Alessandra Ambrosio și-a dus pasiunea pentru modă la un alt nivel. Aceasta deține linia de costume de baie GAL Floripa împreună cu sora ei, Aline, și cea mai bună prietenă Gisele.

Acum, vedeta a fost într-o vacanță la plajă în Rio de Janeiro cu cei mai apropiați prieteni ai săi.

„Golden vibes”, a scris regina podiumului în descrierea pozelor ei. În imaginea alăturată ea a fost văzută purtând bikini din colecția care îi poartă semnătura. Look-ul i-a fost completat de o pălărie pusă peste părul lăsat liber pe spate. Într-una dintre imaginile postate pe Instagram, Alessandra apare cu mâinile pe bustul gol, în timp ce se uita către aparatul de fotografiat din spatele ei.

Vezi mai multe imagini cu Alessandra Ambrosio în GALERIA FOTO!

Reclamă

Ambrosio a lansat GAL Floripa în 2018. Modelul a spus că a creat compania împreună cu cea mai bună prietenă a ei Gisele și sora Aline pentru că mereu a crezut în puterea femeilor.

„Sărbătorind rădăcinile patriei lor și legăturile de fraternitate, frumusețea iconică Alessandra Ambrosio, împreună cu Gisele Cória și Aline Ambrosio, își unesc forțele pentru a concepe un proiect autentic și personal: un brand cu scopul de a inspira femeile să-și îmbrățișeze feminitatea cu o abordare holistică”, se spunea atunci pe site-ul ei.

Reclamă

Costumele de baie ale Alessandrei Ambrosio, mereu în atenția fotografilor

Numele GAL Floripa a simbolizat legătura dintre Gisele + Alessandra + Aline și locația în care a fost creat și inspirat brand-ul, Floripa.

„Crescând în Brazilia, Gisele, Aline și cu mine ne-am petrecut majoritatea verilor împreună pe plajă. Am fost cufundate în frumusețea naturală a Florianopolis. E cunoscută sub numele de Insula Magică și ne-am petrecut aproape fiecare moment al zilei în costumele noastre de baie. Este logic ca costumele de baie să devină ca o a doua piele”, a spus Alessandra.

Recent, modelul a fost surprins la plajă alături de iubitul ei. Ambrosio a fost alături de Richard Lee în Florianopolis, Brazilia. Cei doi și-au petrecut sărbătorile de iarnă în vacanță și s-au distrat fără să țină cont de privirile curioșilor.

Alessandra Ambrosio și Richard Lee au uitat de prezența celor din jur. Ei s-au distrat pe o plajă din Brazilia. Ambrosio a petrecut mai multe zile de vacanță și s-a relaxat pe nisipul fierbinte alături de iubitul său. Fotografii i-au urmărit la fiecare pas și au profitat de fiecare ocazie pentru a-i poza din toate unghiurile. Modelul în vârstă de 40 de ani a optat pentru un costum de baie din două piese într-o nuanță de verde. Costumul de baie i-a lăsat la vedere tatuajul de pe spate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×