Reclamă

Alessandra Ambrosio a atras privirile tuturor. Cum a fost fotografiat modelul la plajă

Alessandra Ambrosio a atras privirile tuturor atunci când a ieșit să joace volei cu prietenii. Vedeta a mers pe o plajă din Santa Monica. Modelul în vârstă de 40 de ani nu a ținut cont de nimic și s-a distrat alături de prietena sa, model Ludi Delfino. Cele două fotomodele au luat jocul în serios și-au dat tot ce aveau mai bun într-un meci care a întors multe capete.

Publicat: 14 octombrie 2021, 7:40

Alessandra Ambrosio știe cum să se facă remarcată. La 40 de ani fotomodelul are o siluetă de invidiat. Trupul său tonifiat a fost fotografiat din toate unghiurile de paparazzi care au urmărit-o pe plajă. Imaginile cu vedeta au făcut rapid înconjurul internetului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alessandra Ambrosio a atras privirile tuturor

Alessandra Ambrosio a mers la plajă în Santa Monica unde s-a bucurat de vremea frumoasă alături de prietenii săi. Fotomodelul internațional s-a aflat în compania prietenilor apropiați pe care i-a invitat la un meci de volei. Vacanța sa vine la scurt timp după ce a fost văzută la săptămâna modei de la Paris 2021.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Alessandra Ambrosio a atras privirile tuturor la plajă cu un costum de baie verde și o pereche de pantaloni negri în timp ce își etala trupul bine lucrat
Modelul în vârstă de 40 de ani nu a ținut cont de nimic și s-a distrat alături de prietena sa, model Ludi Delfino / Profimedia Images

Modelul în vârstă de 40 de ani s-a distrat alături de cei dragi și nu a ținut cont de nimic. Fotografii s-au bucurat și ei de această priveliște. La 40 de ani, Alessandra Ambrosio arată impecabil. Pentru meciul de volei, vedeta a ales să poarte o ținută lejeră care să nu o împiedice din a fi cea mai bună jucătoare.

Reclamă

Aceasta a purtat un costum de baie verde din două piese, iar în partea de jos a ales să-și pună și o pereche de pantaloni negri. Pentru a se feri de soarele puternic, Alessandra Ambrosio a ales să poarte o șapcă galbenă și o pereche de ochelari de soare.

Accesoriile nu au lipsit nici ele, iar fotomodelul a păstrat la gât două lănțișoare aurii. Paparazii au fost tot timpul cu ochii pe ea, iar Alessandra Ambrosio a atras privirile tuturor atunci când a început să joace.

În ciuda trupului său tonifiat, fanii nu au putut să nu observe micile imperfecțiuni de pe abdomen atunci când s-a aplecat. Se pare că și fotomodelele au uneori puțină burtică. Cu toate acestea, nimeni nu poate contesta silueta sa de invidiat. 

Reclamă

Cu cine se iubește Alessandra Ambrosio

Nu este prima dată când Alessandra Ambrosio a atras privirile tuturor la plajă. La începutul lunii octombrie vedeta a fost surprinsă în compania iubitului său, Richard Lee. Fotomodelul nu s-a sfiit și a fost extrem de tandră și iubitoare cu Richard pe plaja din Santa Monica.

La 40 de ani, Alessandra Ambrosio arată impecabil. Puțini își pot da seama că vedeta este mama a doi copii. Ambrosio are un băiețel, Noah, în vârstă de nouă ani și o fetiță, Anja în vârstă de 13 ani.

Copiii vedetei au rezultat în urma relației sale cu Jamie Mazur. Ambrosio și Mazur au format un cuplu din 2005 până în 2018. Se pare că Ambrosio a trecut complet peste fostul său, iar acum își caută iubirea în brațele lui Richard Lee.

Cine este și cu ce se ocupă Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio a atras privirile tuturor de la vârsta de 12 ani, atunci când și-a început cariera în lumea modei. Vedeta a început să ia lecții de modeling de la 12 ani, iar la 15 deja defila pe podiumuri. Modelul brazilian a defilat pentru branduri mari din întreaga lume și a știut întotdeauna cum să se facă remarcată.

Cariera sa a luat avânt atunci când a devenit unul din îngerii de la Victoria’s Secret. Totuși, la fel ca multe alte modele, a trecut prin multe încercări. Ambrosio a semnat contractul cu celebra companie și a defilat pentru ea din 2004 până în 2017.

Alessandra Ambrosio într-o rochie roșie în timp ce ridică un picior în sus și mâinile în aer la un show din Madrid din 2018
Cariera sa a luat avânt atunci când a devenit unul din îngerii de la Victoria’s Secret / Getty Images

De-a lungul timpului, Ambrosio s-a aflat în primele cinci persoane de pe lista celor de la Forbes, fiind considerată a fi una dintre cele mai bine plătite modele din industrie.

Se estimează că aceasta câștigă în jur de 6.6 milioane de dolari în fiecare an. Însă vedeta nu s-a limitat la atât. La scurt timp după ce și-a făcut un nume în industria modelingului, Ambrosio și-a deschis propria linie de costume de baie. Mai mult, aceasta și-a încercat norocul în lumea filmului și a avut mai multe apariții în filme și seriale de succes.

Printre acestea se numără filmul Casino Royale, serialul How I Met Your Mother și New Girl. Alessandra Ambrosio s-a logodit cu omul de afaceri Jamie Mazur în 2008 și au avut împreună doi copii.

Cei doi și-au separat drumurile în anul 2018. După ce a locuit mai bine de 20 de ani în America, Alessandra Ambrosio a reușit să obțină cetățenia americană anul trecut, iar acum se bucură de drepturi depline.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×