Reclamă

Hailey Bieber a atras atenția tuturor. Ținuta care i-a pus în evidență picioarele tonifiate

Hailey Bieber a atras atenția tuturor cu cele mai recente fotografii pe care le-a postat pe contul personal de Instagram. Fotomodelul a distribuit o serie de imagini în care a apărut purtând un blazer larg și o pereche de tocuri groase. Se pare că toamna aceasta, Hailey a decis să renunțe complet la pantaloni.

Publicat: 7 octombrie 2021, 7:06

Toamna și-a intrat în drepturi, iar Hailey Bieber dă startul unui nou trend pe rețelele sociale. Aceasta le-a oferit fanilor săi o lecție despre modă și a optat pentru un outfit care i-a pus în evidență silueta de invidiat. Soția lui Justin Bieber nu a renunțat la hainele de brand și s-a pozat din toate unghiurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hailey Bieber a atras atenția tuturor

Hailey Bieber știe cum să se facă remarcată. Silueta de model îi permite vedetei să poarte orice ținută își dorește. În cele mai recente imagini pe care le-a postat pe contul personal de Instagram, Hailey a decis că este momentul să reinventeze o ținută clasică.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Vedeta a distribuit fotografiile pentru a putea fi admirate și de fanii săi. În descrierea pozelor Hailey Bieber a adăugat textul ” I love NY” Se pare că vedeta se simte foarte bine să se afle în New York.

Reclamă

Imaginile de pe contul său de Instagram au strâns rapid mii de aprecieri. Fanii au reacționat imediat în secțiunea de comentarii. Hailey Bieber a atras atenția tuturor cu un blazer larg și o pereche de tocuri complet atipice. Pantofii vedetei se continuau pe picior cu un ciorap lung cu paiete.

În seria de Imagini de pe rețelele sociale, Hailey apare în blazerul negru fără să poarte pantaloni. Se pare că vedeta nu a putut renunța la perechea de ochelari de soare, dar s-a despărțit foarte ușor de pantalonii clasici.

Ținuta aleasă i-a pus în evidență picioarele lungi și tonifiate. Hailey s-a distrat la sesiunea foto unde a apărut zâmbind sau împingând un cărucior plin cu băuturi.

Reclamă

Noul trend pare că a ajuns să fie foarte îndrăgit de vedetă. La scurt timp după apariția primelor imagini, Hailey a distribuit o nouă serie de fotografii în care apare purtând un sacou lung, fără pantaloni. 

Hailey Bieber a postat imagini rare de la căsătoria cu Justin Bieber

Hailey Bieber a fost tot mai activă pe rețelele sociale și a atras atenția tuturor. Vedeta a postat o serie de imagini care i-a făcut pe admiratori să reacționeze. Toamna aceasta, fotomodelul a decis să lanseze un nou trend în materie de haine.

Aceasta o distribuit două idei de ținute lejere, dar fără pantaloni. În imaginile de pe contul personal de Instagram, Hailey apare purtând doar un sacou larg. Recent, fotomodelul internațional a celebrat cea de-a treia aniversare a căsătoriei cu Justin Bieber.

De la ținutele elegante, la ținutele care strâng zeci de comentarii. În imaginile de la nunta celor doi, Hailey a fost surprinsă purtând o rochie superbă de mireasă. Vedeta a optat pentru un model tip sirenă care să-i pună în evidență silueta de invidiat. Hailey și Justin Bieber și-au unit destinele pe data de 30 septembrie 2018 la un resort de lux din Carolina de Sud.

Ceremonia a avut loc alături de familiile celor doi, dar și de prietenii acestora. Printre invitații care au luat parte s-au numărat Ed Sheeran, Kendall și Kylie Jenner, Usher, Jaden Smith și mulți alții.

Hailey Bieber a atras atenția tuturor cu rochia sa elegantă. Imaginile rare din arhiva persnală contrastează pe profilul de Instagram al fotomodelului care a postat recent imagini cu ea purtând doar un sacou.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×