Reclamă

Hailey Bieber a celebrat a treia aniversare a căsătoriei cu Justin Bieber. Imagini emoționante din viața artistei

Hailey Bieber a celebrat a treia aniversare a căsătoriei cu Justin Bieber. Soția artistului a postat pe contul personal de Instagram câteva imagini de la marele moment. Cei doi și-au unit destinele pe data de 30 septembrie 2018 într-un resort de lux din Carolina de Sud. Ceremonia a fost una fastuoasă, iar cei doi nu s-au limitat la un eveniment restrâns.

Publicat: 4 octombrie 2021, 7:38

Modelul în vârstă de 24 de ani a strălucit în ziua marelui eveniment. Hailey a ales o rochie tip sirenă care să-i pună în evidență silueta de invidiat. Alături de aceasta s-au aflat familia și prietenii apropiați. Pentru a-și aduce aminte de clipele frumoase din urmă cu trei ani, soția artistului a împărtășit cu fanii săi imagini rare din arhiva personală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hailey Bieber a celebrat a treia aniversare a căsătoriei cu Justin Bieber

Hailey a celebrat a treia aniversare a căsătoriei cu soțul său, Justin. Vedeta a postat câteva imagini emoționante de la marele eveniment care a avut loc pe data de 30 septembrie 2018. Fotomodelul le-a împărtășit fanilor fotografii superbe în care apare alături de soțul său.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ceremonia superbă a avut loc într-un resort de lux din Carolina de Sud. Printrea invitați s-au numărat familiile celor doi, dar și artiști de seamă. În imaginile postate pe Instagram, Hailey apare în rochia de mireasă în timp ce îl sărută pe soțul său.

Reclamă

În cea de-a doua fotografie, cei doi au fost surprinși în timp ce dansau împreună la petrecerea care a avut loc după ceremonia religioasă. Ultima poză o înfățișează pe Hailey Bieber într-o rochie superbă de mireasă în timp ce pozează cu spatele și lasă la vedere trena uriașă pe care a purtat-o.

În descrierea imaginii apare data de 30 septembrie.Imaginile au vorbit de la sine, iar cuvintele nu și-au mai avut rostul. Nu doar Hailey Bieber a celebrat a treia aniversare a căsătoriei cu Justin Bieber.

Soțul fotomodelului a ținut să marcheze și el marele eveniment pe contul său de Instagram. Artistul a postat o fotografie cu soția sa în timp ce se sărutau. În descrierea imaginii, Justin i-a urat soției sale aniversare fericită alături de mesajul ”te iubesc până la lună și înapoi”. Povestea de dragoste dintre cei doi pare să se scrie din ce în ce mai frumos.

Reclamă

Cum a arătat nunta dintre Hailey și soțul său, Justin Bieber

Justin Bieber și Hailey Bieber s-au căsătorit într-o ceremonie fastuoasă în Carolina de Sud. Cei doi și-au unit destinele în fața prietenilor apropiați și ai familiei. Alături de cuplul de îndrăgostiți s-au aflat și vedete precum Ed Sheeran, Kendall și Kylie Jenner, Usher, Jaden Smith și mulți alții.

Pentru a-și aminti de marele moment, Hailey Bieber a celebrat a treia aniversare a căsătoriei cu Justin Bieber cu o serie de imagini din arhiva personală. Artistul apostat și el un mesaj emoționant pentru a demonstra cât de mult își iubește soția.

Justin și Hailey au arătat perfect unul lângă celălalt, iar mireasa a fost tot timpul în centrul atenției. Hailey a optat pentru o rochie în de tip sirenă care a fost creată de unul din prietenii apropiați ai fotomodelului.

Designerul Virgil Abloh a fost cel care s-a ocupat de rochia vedetei. Hailey nu și-a dorit o rochie de la casele de modă, ci a vrut să îmbrace o ținută personalizată.

Din prima zi am știut că îmi doresc ca Virgil să se ocupe de rochia mea. Nu am vrut să fiu una din vedetele care poartă o rochie de designer. Am simțit că stilul meu este parte a ceea ce sunt și Virgil a fost tot timpul alături de mine. De la început am simțit că el trebuie să-mi facă rochia și este incredibil să văd ce poate să creeze.

– Hailey Bieber

Trena rochiei a fost cea care a atras atenția tuturor. La capătul acesteia s-a afla brodat mesajul ”până ce moartea ne va despărți”. Bijuteriile au fost și ele discutate, inelul de logodnă al fotomodelului a fost estimat la 500.000 de dolari.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×