Reclamă

Justin Bieber a fost filmat în timp ce țipă la soția sa. Reacția fanilor la vederea imaginilor

Un filmuleț care s-a viralizat imediat pe internet este legat de o ipostază mai puțin plăcută pentru unul dintre cei mai renumiți artiști ai lumii. Justin Bieber a fost filmat în timp ce țipă la soția sa, dar se pare că lucrurile nu stau chiar așa cum reiese din materialul video.

Publicat: 15 iulie 2021, 7:20

Muzicianul în vârstă de 26 de ani a avut o apariție surpriză la clubul de noapte XS alături de Diplo la Wynn Las Vegas. Ținuta artistului a fost verde din cap până în picioare. Ceea ce le-a atras atenția fanilor a fost atitudinea pe care a avut-o față de soția sa, Hailey.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justin Bieber a fost filmat în timp ce țipă

Justin a fost filmat în timp ce se plimba prin cazinou și avea mâinile în aer, în timp ce părea că țipă la Hailey. Se pare însă că era doar foarte entuziasmat după spectacolul susținut pe scenă.

Publicația DailyMail i-a contactat pe reprezentanții artistului pentru mai multe detalii. Justin și Hailey au fost escortați pe toată durata vizitei în cazinou de către mai mulți agenți de pază. Au fost multe persoane care au cerut atenția lor și a fost nevoie de suplimentarea securității. Videoclipul în care artistul apare în timp ce țipă la soția sa a fost șters. A apucat însă să acumuleze mai mult de un milion de vizualizări.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Ce spun apropiații despre incident

Surse apropiate cântărețului au scris pe rețelele de socializare că imaginile sunt departe de a fi adevărate.

„El nu striga și am fost acolo, am asistat la ce s-a întâmplat. Era doar adrenalină”, „Nu contează ceea ce pare. Nu răspândiți informații false asupra cuiva, mai ales atunci când recunoaști că nu ai informații reale. Aceasta este defăimarea caracterului”, „Am vorbit cu Justin înainte de filmarea respectivă. Avea adrenalină de la spectacole. Nu era supărat pe Hailey și nu țipa la ea. Nu îmi place modul în care a fost prezentată situația. Nu este nici pe departe tipul rău care a fost descris în imagini”, au scris mai mulți fani pe Twitter după ce au apărut informații că ar fi fost dur cu Hailey.

Reclamă

Înainte de reprezentația surprinzătoare cu DJ-ul din respectivul cazinou, Bieber a urcat pe scena noului club de noapte și a interpretat câteva dintre hiturile sale.

Justin a fost doar unul dintre numeroșii artiști de la eveniment. Alte nume celebre au fost Megan Fox și Machine Gun Kelly, precum și un spectacol susținut de Andra Day. Au participat, de asemenea, Ariel Winter, Tyga, actorul Urkle Jaleel White, cântăreața Anitta, Steve Aoki, Drew Taggart și Alex Pall, showman-ul din Vegas Jeff Beacher, Dre London, Camaryn Swanson, Alexander Edwards și Beckham Jr.

Ce spune Justin Bieber despre relația cu Hailey

Vestea că artistul de 27 de ani s-a purtat urât cu soția sa în vârstă de 24 de ani nu le-a picat bine admiratorilor săi. Până acum, artistul a fost fotografiat mereu în public fiind foarte tandru cu frumoasa Hailey. După ce s-a despărțit oficial de Selena Gomez , cântărețul a intrat într-o relație cu Hailey, un model de succes. Extrem de sincer, Justin a declarat recent că primul an de căsnicie a fost unul dificil:

„Primul an de căsătorie a fost cu adevărat dur, pentru că au existat multe lucruri. A lipsit doar încrederea. Acum, noi doar creăm momente pentru noi, ca cuplu, ca familie, construim aceste amintiri”, a spus Justin Bieber pentru GQ.

Modelul Hailey și artistul s-au căsătorit în anul 2018 în cadrul unei ceremonii discrete. Mai apoi au petrecut alături de prieteni și familie într-un eveniment fastuos.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×