Reclamă

Hailey Bieber a atras toate privirile. Cum arată rochia neagră care i-a pus în valoare silueta

Hailey Bieber a atras toate privirile la un eveniment monden. Soția lui Justin Biber a purtat o rochie lungă, neagră, din catifea, cu detalii din dantelă. Vestimentația aleasă i-a pus în valoarea silueta impecabilă și formele greu de trecut cu vederea.

Publicat: 28 iulie 2021, 7:40 / Actualizat: 30 noiembrie 2021, 12:21

Justin Bieber și Haileiy au mers la o galerie de artă din West Hollywood. În timp ce Hailey a optat pentru o rochie lungă, neagră, Justin Bieber a renunțat la stilul obișnuit, casual. A optat și el pentru un smoking clasic, negru, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hailey Bieber a atras toate privirile

Artistul și Hailey au fost neobișnuit de apropiați. Atunci când au ieșit de la eveniment, artistul a fost extrem de protector cu soția sa. I-a ținut tot timpul mâna în zona șoldurilor și a avut grijă de ea. Un detaliu pe care fanii l-au observat este că așa procedează de fiecare atunci când ies împreună în public, semn că nu vrea să i se întâmple nimic.

Hailey a fost tot timpul fără niciun fel de grimase. A ținut chiar și capul în pământ în timp ce era escortată de soțul ei. Chipul ei serios a fost departe de pozele pe care le-a publicat pe rețelele de socializare vedeta.

Printre invitații de renume de la petrecere s-au numărat cântăreții R&B Kehlani și Usher. Artistul a venit îmbrăcat într-un costum gri asortat cu o cămașă neagră.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Justin Bieber, fotografiat în timp ce iese cu soția de la un eveniment, amândoi îmbrăcați elegant
Atunci când au ieșit de la eveniment, artistul a fost extrem de protector cu soția sa / Profimedia Images

Hailey Bieber, agresată verbal de Justin Bieber

Pe internet a apărut un filmuleț cu cei doi soți. Artistul nu a fost surprins într-o ipostază pe placul tuturor. Justin a fost filmat într-un cazinou din Las Vegas, după un concert. Din imagini reiese că este agresiv verbal cu soția sa.

Reclamă

Au fost mulți cei care au văzut imaginile îniante ca ele să fie retrase. Oameni din apropierea celor doi au spus că artistul era doar foarte entuziasmat după concert și că îi povestea soției sale cum s-a simțit pe scenă.

„El nu striga și am fost acolo, am asistat la ce s-a întâmplat. Era doar adrenalină”, „Nu contează ceea ce pare. Nu răspândiți informații false asupra cuiva, mai ales atunci când recunoaști că nu ai informații reale. Aceasta este defăimarea caracterului”, „Am vorbit cu Justin înainte de filmarea respectivă. Avea adrenalină de la spectacole. Nu era supărat pe Hailey și nu țipa la ea. Nu îmi place modul în care a fost prezentată situația. Nu este nici pe departe tipul rău care a fost descris în imagini”, au scris mai mulți fani pe Twitter după ce au apărut informații că ar fi fost dur cu Hailey.

Justin a fost doar unul dintre numeroșii artiști de la evenimentul de atunci. Alte nume celebre au fost Megan Fox și Machine Gun Kelly, precum și un spectacol susținut de Andra Day. Au participat, de asemenea, Ariel Winter, Tyga, actorul Urkle Jaleel White, cântăreața Anitta, Steve Aoki, Drew Taggart și Alex Pall, showman-ul din Vegas Jeff Beacher, Dre London, Camaryn Swanson, Alexander Edwards și Beckham Jr.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×