Reclamă

Cine e și cum arată soția lui Robbie Williams, Ayda Field. Cei doi au fost surprinși în vacanță în Grecia

Artistul a fost surprins recent în vacanță și fanii lui au putut vedea cum arată soția lui Robbie Williams, Ayda Field. Cei doi se aflau în Grecia și au fost văzuți în timp ce stăteau la plajă, după care s-au întors pe iahtul luxos.

Publicat: 14 iulie 2021, 8:06

Robbie Williams și Ayda s-au căsătorit în urmă cu unsprezece ani și au patru copii împreună, potrivit Daily Mail. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi publică des imagini din viața personală și vacanțele luxoase pe conturile personale de Instagram.

Ayda a publicat recent video-uri din vacanța lor din Grecia, o destinație preferată de vedete în vara 2021, dar și imagini cu viața alături de Robbie și cei cinci copii ai lor. 

Cine e și cum arată soția lui Robbie Williams, Ayda Field 

Robbie Williams e unul dintre cei mai cunoscuți artiști din lume, însă puțini știu cine e și cum arată soția lui, Ayda Field. 

După ce a părăsit trupa Take That, Williams și-a făcut un renume în întreaga lume datorită albumelor sale de succes. În anul 2006, artistul a doborât un Record Guiness pentru cele mai multe bilete vândute pentru un tur în 24 de ore – 1.6 milioane. 

Reclamă

Ayda și Robbie au început o relație în anul 2006. Cei doi s-au căsătorit patru ani mai târziu, în casa artistului din Beverly Hills. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Robbie Williams și Ayda Field pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes, 2015. S-au uitat iubitor în ochii celuilalt. El îmbrăcat în costum negru, ea în rochie roșu închis
Robbie Williams și Ayda Field au început o relație în 2006 și apar des pe covorul roșu împreună. În 2015, ei au pășit pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes / Getty Images
Reclamă

Înainte să îl cunoască pe Robbie, Ayda (născută Ayda Sabahat Evecan) și-a făcut un renume la Hollywood. Ea a jucat în serialul Days Of Our Lives, după care a trecut la seriale de comedie, printre care se numără Eve, Will & Grace, 2 Broke Girls și Loose Women.

Recent, Ayda a înlocuit-o pe Sharon Osbourne în juriul unui reality show din Marea Britanie. Ea apare în emisiune alături de soțul ei, Simon Cowell și Louis Tomlinson. 

Robbie Williams și Ayda Field au fost surprinși în timpul vacanței din Grecia

În vârstă de 47 de ani, Robbie Williams a fost surprins în Grecia alături de soția sa, Ayda, în vârstă de 42 de ani. Fanii au putut vedea cum arată soția lui Robbie Williams, Ayda Field, în timp ce se relaxează alături de prieteni.

Robbie purta pantaloni scurți Versace, cu un model albastru și verde, și accesorii Louis Vuitton și Gucci.

El a purtat și o șapcă de culoare neagră, sub care a ascuns noua frizură creată chiar de către soția sa. Ayda a publicat detalii despre cum și-a tuns soțul și fiul pe contul personal de Instagram.  

Robbie și Ayda au fost surprinși în timp ce ieșeau din restaurant și se întorceau pe iahtul lor de lux. 

Cei doi s-au bucurat de soare alături de prieteni apropiați, pe iaht. În anul 2008, Robbie a cumpărat un iaht de lux cu 8 milioane de lire sterline. Pentru vacanța din Grecia, 2021, cântărețul a optat pentru un vapor care avea și sală de sport. 

Înainte de escapada din Grecia, cuplul renumit a vizitat Paris, însoțit de cei patru copii: Theodora, în vârstă de 8 ani, Charlton, 6 ani, Colette, 2 ani, și Beau, născut în luna februarie a acestui an. La fel ca alte vedete, Robbie și Ayda au ales un nume popular în 2021 pentru fiul lor.

Familia s-a fotografiat în fața Turnului Eiffel și a mers și la ski în Elveția. Robbie și Ayda dețin o vilă de 24 de milioane de lire sterline în acea țară. Familia atrage des atenția paparazzi și fanii artistului pot vedea cum arată soția lui Robbie Williams, Ayda Field.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×