Reclamă

Nicole Scherzinger și iubitul ei s-au relaxat în Grecia. Costumul de baie care i-a pus artistei trupul în evidență

Nicole Scherzinger și iubitul ei s-au relaxat în Grecia de această dată. În ultimul timp ei au călătorit foarte mult în Europa pentru a sărbători cum se cuvine ziua de naștere a artistei. Cei doi au fost fotografiați recent în Mykonos, Grecia.

Publicat: 6 iulie 2021, 7:00

Vedeta în vârstă de 43 de ani se iubește mai bine de un an cu jucătorul de rubgby, de numai 36 de ani. Aceștia s-au bucurat de vremea frumoasă de afară și au stat la plajă în Grecia alături de o gașcă de prieteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicole Scherzinger și iubitul ei s-au relaxat în Grecia

Artista a atras și de această dată toate privirile. Nicole a arătat pur și simplu senzațional într-un costum de baie din două piese. Formele trupului i-au fost puse în evidență, iar apariția ei nu avea cum să fie trecută cu vederea. Faptul că sutienul de la costumul de baie se lega și după gât nu a făcut decât să pună și mai mult în valoare bustul generos, scrie DailyMail.

Deși se afla la plajă, vedeta nu a renunțat nici la bijuteriile din argint pe care le poartă mai mereu. Aceasta a purtat și o pereche de ochelari de soare, cu rame mari, dar și o pălărie cu bor lat. Formele lui Nicole, abdomenul intens lucrat în sala de sport și posteriorul bombat au intrat însă rapid în ținta fotografilor, care au pozat-o pe Nicole din toate pozițiile.

Săptămâna trecută, Thom și-a declarat dragostea pentru Nicole într-o postare în care a mărturisit cât de mult o iubește. Ziua și-au petrecut-o împreună, așa cum era de așteptat și au cinat pe malul Lacului Como. Ei au mai fost în vizită recent și în Portugalia sau la Monaco.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Nicole Scherzinger, la plajă, în Mykonos, cu Thom Evans
Nicole Scherzinger a arătat pur și simplu senzațional într-un costum de baie din două piese / Profimedia Images

Cum a început povestea de dragoste dintre cei doi

Nicole și Thom s-au întâlnit pe platourile X Factor: Celebrity, în anul 2019. Se pare că de când s-au văzut a fost dragoste la prima vedere. Acum nu își mai văd viața unul fără celălalt. Surse din anturajul celor doi au declarat recent că se gândesc să-și întemeieze o familie și chiar să-și cumpere o casă împreună în Londra. Aceasta le-a spus fanilor cât de recunoscătoare este pentru aceste clipe pe care le trăiește în prezent.

Reclamă

La momentul la care am obținut ceea ce ne-am dorit, deja privim înainte către următorul obiectiv. Sunt recunoscătoare pentru această săptămână nouă, această lună, această nouă călătorie în jurul Soarelui.  

– Nicole Scherzinger

Un prieten al celor doi a declarat pentru publicația The Sun: „Nicole și Thom sunt îndrăgostiți. Chiar au avut discuții serioase despre orice, de la căsnicie la copil. Nu s-ar mira nimeni să anunțe în curând că vor deveni părinți. Thom locuiește în prezent cu fratele lui și încă un prieten în Londra. Nicole și Thom plănuiesc să cumpere o casă împreună după ce se ridică starea de urgență.”

Pozele publicate de cei doi vorbesc de la sine despre relația pe care o au împreună. Se pare că sentimentele sunt atât de puternice între ei încât vor să-și întemeieze o familie cât mai curând.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×