Reclamă

Conor McGregor și iubita, la un concert al lui Justin Bieber. Fotografii rare cu cei doi

Conor McGregor și iubita au fost fotografiați la un concert al lui Justin Bieber. Luptătorul a dezvăluit recent că are un nou prieten în artist, iar acum merge deja la concertele lui. Despre artist s-a scris mult recent, pe motiv că și-a agresat verbal soția.

Publicat: 27 iulie 2021, 7:54

Justin Bieber a avut un concert pe stadionul SoFi din Los Angeles. Vedeta UFC a fost fotografiat pe locurile VIP alături de soția sa, Dee Devlin, 33 de ani și de copiii Conor Jack Jr, patru ani, Croia, doi ani și Rían, două luni, scrie DailyMail.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conor McGregor și iubita, la un concert al lui Justin Bieber

Luptătorul a publicat pe Instagram mai multe fotografii de la concert: „Cu frumoasa mea familie la concertul Freedom al lui Justin Bieber.” Conor a atras atenția asupra sa cu o cămașă cu imprimeu floral, în nuanțe de verde și roz. Aceasta a fost asortată cu o pereche de pantaloni albi, scurți.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Soția sa a purtat o salopetă albă cu imprimeu estival, pe care a accesorizat-o cu o geantă de mână din piele roz și o centură de brand. Conor și Justin, care are numai 27 de ani, par prieteni apropiați în ultimul timp. Luptătorul și cântărețul au fost fotografiați și la un hotel de lux. Cei doi s-au relaxat la un hotel din Beverly Hills și s-au pozat în timp ce stăteau la plajă.

Reclamă

Toate aceste fotografii vin după ce Conor a postat mai multe poze cu el înapoi în sala de sport, în ciuda faptului că și-a rupt piciorul în înfrângerea UFC contra lui Dustin Poirier. El și-a rupt tibia la sfârșitul primei runde în meciul său din Las Vegas împotriva lui Poirier pe 11 iulie. În ciuda faptului că a fost în cârje timp de patru săptămâni după ce a trecut cu succes prin operație, imaginile l-au arătat efectuând ședințe și antrenamente cu greutăți în sala de sport.

Recent, McGregor și-a serbat sora, pe Aoife. Cele două surori ale sale, Erin și Aoife, se laudă cu peste 170.000 de adepți Instagram. Ele s-au ocupat să împărtășească fotografii strălucitoare ale stilului lor de viață pe rețelele de socializare.

Reclamă

Cum s-au cunoscut cei doi

Luptătorul în vârstă de 32 de ani și logodnica sa, Dee Devlin, și-au întâmpinat al treilea copil, fiul Rían în luna mai a acestui an. Sportivul este cel care a dat marea veste pe rețelele de socializare. Tot el a publicat imagini pe Instagram cu micuțul.

Mc Gregor nu este căsătorit cu Devlin, deși sunt împreună de mult timp. Au trei copii împreună și el o numește viitoarea soție. McGregor și Devlin sunt împreună din 2008 și, conform PageSix. Devlin a crescut în orașul natal al lui McGregor din Irlanda. Aceasta a fost alături de el de când și-a început cariera în UFC.

„În fiecare zi de când am început acest joc, ea m-a susținut. Mă conduce la sală și îmi ascultă toate visele. Nu aș face asta dacă nu era ea. Am cunoscut-o puțin înainte. Cred că prima dată când am vorbit cu ea în mod corespunzător a fost când am văzut-o într-un club de noapte. I-am cerut să vină și am început să discutăm. Părea o fată drăguță și îmi plac fetele bune”, a spus el în revista VIP în 2013.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×