Reclamă

Ashley Graham e însărcinată cu al doilea copil. Foto cu burtica de gravidă

Ashley Graham e însărcinată cu al doilea copil. Vedeta a dat chiar ea vestea despre sarcină. Modelul plus-size așteaptă al doilea copil cu soțul Justin Ervin.

Publicat: 14 iulie 2021, 14:06

"Anul trecut a fost plin de mici surprize, dureri mari, începuturi familiale și povești noi. Tocmai încep să procesez și să sărbătoresc ce înseamnă acest capitol nou pentru noi ❤️", a scris modelul de 33 de ani, într-o postare pe Instagram, împreună cu o fotografie cu bebelușul ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ashley Graham e însărcinată cu al doilea copil

În fotografia publicată, modelul poartă o cămașă lungă, deschisă la nasturi. Imaginea a fost realizată într-un câmp, în timp ce ea își mângâia burtica de gravidă. Multe celebrități i-au scris mesaje frumoase la secțiunea de comentarii.

„Yayyyy 😍😍😍😍 felicitări mama”, a scris Hailey Baldwin. Alte celebrități care au comentat la postarea sa sunt Christy Turlington, Helena Christensen și Cindy Crawford, scrie Vogue.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Graham și Ervin sunt deja părinți unui băiețel pe nume Isaac, de un 1 an, care s-a născut în ianuarie 2020. Cei doi s-au căsătorit în luna august a anului 2010, iar modelul a declarat de mai multe ori că relațiile intime sunt secretul relației lor de lungă durată.

De când a devenit mamă, gazda „American Beauty Star” a spus a vorbit de mai multe ori în public și a atras atenția asupra diferitelor aspecte ale maternității, cum ar fi alăptarea și presiunea de a reveni în formă după naștere. În august 2020, Graham le-a spus fanilor că vergeturile post-sarcină o fac să se simtă ca un „super-erou”.

Fără îndoială, Ashley va fi la fel de sinceră cu privire la urcușurile și coborâșurile celei de-a doua sarcini – și la fel de deschisă atunci când vine vorba de deciziile sale odată cu sosirea micuței sale.

Reclamă

„Am fost întotdeauna învățată să fiu eu și am crescut fiind mereu autentică. Mi-am dat seama că mulți oameni trec sau au trecut prin aceleași experiențe sau lupte ca mine. Din păcate, crescând, nu aveam un model în ochii publicului cu care să mă identifica. Acum, că am o platformă, de ce să nu fiu deschisă în legătură cu călătoria mea personală? În acest fel ne putem ajuta reciproc. Putem ajuta generațiile viitoare purtând conversații semnificative”, a spus ea pentru Vogue înainte de a deveni mamă.

Mesajele lui Ashley pe rețelele de socializare

Recent, Ashley a publicat pe contul de Instagram mai multe imagini cu femei care nu se tem să-și arate formele corpului cu tot cu imperfecțiuni. Mesajul ei pozitiv a influențat mai multe femei să-și accepte corpul așa cum este el.

„Crede când spun că corpul tău este frumos. Știu că este ușor să-ți spui că nu ești suficient de bună, suficient de slabă, suficient de sexy, suficient de fără cusur pentru a purta o bluză sau un costum de baie. Dar ești sexy”, a mai scris Graham în vârstă de 33 de ani.

Modelul plus-size a militat mereu pentru femeile care au mici imperfecțiuni pe trup. Ea le spune adesea că acestea nu trebuie să le împiedice să-și iubească trupul așa cum e el. Un alt lucru pe care Ashley îl spune constant este că trebuie să-și spună zilnic te iubesc. Ea a mai militat în trecut pentru acceptarea părului corporal și pentru promovarea femeilor cu forme voluptoase.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×