Reclamă

Hunter McGrady a postat o fotografie emoționantă. Cum arată modelul plus-size după ce a devenit mamă

Modelul plus-size, Hunter McGrady a postat recent o fotografie emoționantă pe contul personal de Instagram. Aceasta devenit mamă și a vrut să împărtășească cu fanii ei lucrurile mai puțin văzute despre ce înseamă procesul de vindecare. Pe tot parcursul sarcinii, Hunter și-a documentat călătoria pentru a demonstra realitatea din spatele procesului de a deveni mamă.

Publicat: 12 iulie 2021, 8:25

Hunter nu s-a sfiit să se afișeze. Puțini știu că în spatele imaginii sale, se află o femeie foarte puternică. Deși este una dintre cele mai cunoscute modele plus-size, Hunter nu și-a început carira în acest fel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hunter McGrady a postat o fotografie emoționantă

Hunter McGrady a decis să nu se ascundă și a postat o fotografie emoționantă în oglindă pe contul personal de Instagram. Recent fotomodelul a devenit mama unui băiețel superb.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Hunter este căsătorită Brain Keys și nu ratează nicio ocazie de a arăta lumii întregi cât de mult îl iubește. În vârstă de doar 28 de ani, fotomodelul și-a deschis sufletul în fața fanilor săi și a postat un mesaj plin de sinceritate alături de fotografia cu ea în oglindă.

Reclamă

Sunt doar o femeie care stă în fața unei oglinzi la 12 zile după ce a născut. Extenuată, mă întreb cum voi învăța să mă iubesc din nou pe mine și pe acest nou corp. Încerc să-i ofert timpul necesar și să-i amintesc că acest corp a creat și protejat o nouă viață timp de nouă luni, a stat în travaliu 45 de ore, iar acum hrănește zilnic un înger. Sunt foarte recunoscătoare pentru acest trup.

– Hunter McGrady

Hunter McGrady a postat o fotografie emoționantă pentru a le reaminti femeilor cât de important este să se iubească așa cum sunt. Perioada imediat de după sarcină este extrem de delicată șidificilă pentru orice femeie. Modelul a decis să nu se ascundă și să încurajeze femeile din întreaga lume să fie sincere cu ele și să se iubească indiferent de felul încare arată.

Cine este Hunter McGrady

Reclamă

Modelul plus-size Hunter McGrady a postat o fotografie emoționantă pe Instagram pentru a încuraja femeile din întreaga lume. Aceasta sprijină femeile să se iubească exact așa cum sunt. Hunter vrea ca femeile să nu pună presiune pe ele pentru a arăta într-un anume fel.

Sora sa, este și ea model și YouTuber și s-a alăturat eforturilor surorii sale. Hunter a intrat în modeling încă din adolescență. La fel ca Ashley Graham, un alt model plus-size, Hunter încearcă să aducă în atenția oamenilor importanța acceptării propriului corp.

La vârsta de 15 mi s-a spus de către patru agenții că trebuie să mai slăbesc aproximativ 7 cm în zona șoldurilor pentru a mă potrivi în standarde. Am muncit cu disperare timp de zile și ore. Am mâncat mai puține calorii și am sperat că o să reușesc să mă potrivesc în tipare. Abia la vârsta de 18 ani, după trei ani de nesiguranță în propriul corp și în propria imagine. Astăzi, sunt recunoscătoare că am reușit să trec peste acele bariere și să construiesc o imagine sănătoasă asupra trupului meu.

– Hunter McGrady

La momentul la care a fost refuzată, Hunter avea 51 de kg, dar agențiile i-au spus că nu este suficient de slabă. La 20 de ani, Hunter a decis că este momentul pentru o schimbare în această industrie și a devenit un model plus-size pentru a promova iubirea de sine.

Cariera sa a avut un real suscces de atunci. Hunter își trăiește viața cu mândrie și din acest motiv a postat o fotografie atât de emoționantă pe Instagram, pentru a le încuraja și pe celelalte femei să se iubească cu sinceritate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×