Reclamă

Vera Wang a împlinit 72 de ani. Vedeta care pare că a descoperit elixirul tinereții

Vera Wang a împlinit 72 de ani recent. Vedeta și-a convins din ce în ce mai mult fanii, cu fiecare dovadă foto, că poate fi oricând numită vedeta care nu știe să îmbătrânească. După ce au apărut imaginile cu ea la aniversarea de 72 de ani, pare că timpul nu și-a lăsat deloc amprenta asupra sa.

Publicat: 7 iulie 2021, 8:50 / Actualizat: 5 august 2021, 16:23

Renumitul designer de rochii de mireasă a publicat pe contul de Instagram imagini de la petrecerea dată în cinstea sa. Acesta a îmbrăcat o rochie într-o culoare neon și a petrecut ore în șir alături de prieteni și familie. Vera Wang are mai bine de 500 000 de urmăritori pe Instagram. Admiratorii abia așteaptă să le dezvăluie secretul frumuseții sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vera Wang a împlinit 72 de ani

„Este imposibil pentru mine să îmi explic cum arăți atât de bine la 72 de ani. Te rog să ne spui secretul tău”, „La mulți ani. Cu siguranță ai primit cadoul frumuseții nesfârșite. Uită-te la tine. 71? Mai degrabă 27”, „Tu nu îmbătrânești niciodată”, au fost numai câteva dintre comentariile fanilor.

Nu este prima dată când Vera Wang își uimește fanii cu aspectul ei. În anul 2020 a fost model pentru propria colecție de rochii de mireasă, iar toată lumea a rămas fără cuvinte. Silueta ei tonifiată nu are cum să treacă neobservată. Atunci Vera Wang a spus pentru Elle că nu se aștepta ca oamenii să aibă atât de multe reacții pozitive. Reacția criticilor de modă a fost ceva de-a dreptul surprizător.

Un designer de top din România este Ellida Toma. Află povestea ei dintr-un interviu exclusiv oferit pentru CaTine.ro.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Amicii legendarului designer, Donna Karan, Calvin Klein, Bridget Foley și Alina Cho s-au numărat printre cei șaizeci de invitați care s-au prezentat marți seara la petrecerea ei organizată la The Jimmy în Soho.

Cea mai mare surpriză a petrecerii a fost sosia lui Cher, Steven Andrade

Reclamă

„Este cel mai bun imitator de pe Coasta de Est. Chiar a înlocuit-o pe Cher de mai multe ori, iar Vera este un mare fan Cher. Chiar s-a deghizat în ea la petrecerea de Halloween”, a spus o sursă apropiată designerului pentru PageSix.

Page Six a scris că Vera știa de petrecerea dată în cinstea ei, dar nu știa care este tematica. Un alt oaspete a declarat că a fost totul asemenea unei petreceri din club, unde toți mâncau, beau și se distrau. Chiar și tortul a fost făcut sub forma unei sticle. Vera Wang a suflat în lumănări pe versiunea de „la mulți ani” a lui Stevie Wonder.

Vera Wang s-a născut pe data de 27 iunie 1949, în New York. La numai 8 ani era îndrăgostită de patinajul artistic. În 1968 deja concura la campionatele naționale din Statele Unite ale Americii. După ce și-a ratat șansa de a intrat în echipa olimpică a Americii, s-a reprofilat și a ajuns în industria modei. Acum este unul dintre cei mai renumiți și mai apreciați designeri. Vedetele internaționale sunt pur și simplu îndrăgostite de creațiile ei, iar veniturile au început să crească simțitor. În anul 2016, Forbes a scris despre Vera Wang că intră în categoria femeilor care au construit singure totul de la zero.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×