Reclamă

Kaia Gerber a atras toate privirile în Franța. Cum s-a îmbrăcat supermodelul

Prezentarea colecției de toamnă / iarnă 2021 a lui Marc Jacobs a avut loc pe data de 28 iunie. Kaia Gerber a atras toate privirile în New York, după ce mai mult timp a fost fotografiată în haine sport. În perioada pandemiei, Kaia s-a dedicat în mare parte activităților din sala de sport.

Publicat: 1 iulie 2021, 8:27

După mai bine de un an de restricții, Kaia s-a văzut cu alte nume importante din modă precum Gigi Hadid, Imaan Hammam sau Selena Forrest. Au urcat din nou pe podium după ce restricțiile legate de pandemie s-au mai relaxat. Vedetele au început să-și etaleze cele mai frumoase haine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kaia Gerber a atras toate privirile

Tânăra de 19 ani a fost fotografiată purtând o jachetă clasică din piele, pantaloni evazați și un top bleumarin. Dacă în partea de sus a renunțat la colier și a optat pentru o eșarfă, ochelarii de soare și masca de protecție nu au lipsit din ținuta ei, scrie Vanity.

Dacă în ultimul timp, Kaia a fost adesea văzută în public în compania iubitului ei, Jacob Elordi, acum ea a fost fotografiată singură pe stradă. Recent, cei doi tineri au sărbătorit ziua de naștere a băiatului, care a împlinit 24 de ani. Gerber și Elordi se întâlnesc de cel puțin nouă luni, fiind văzuți împreună pentru prima dată în septembrie. Cei doi și-au oficializat relația Instagram de Halloween, îmbrăcați în Elvis Presley și fosta sa soție Priscilla Presley.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

A durat până în luna mai până când Kaia a început să vorbească public despre relația ei cu Elordi. În timpul unui interviu cu Vogue pentru numărul din iunie / iulie, modelul a spus că actorul a ajutat-o ​​să realizeze că dragostea nu are limite, scrie People.

„A putea fi alături de cineva în care am încredere, unde nu vrem nimic unul de la celălalt, a avea o relație sigură și constantă de genul acesta, mi-a deschis cu adevărat ochii la posibilitățile iubirii. La ceea ce simți când iubești fără condiții. Iubirea înseamnă cu adevărat să vezi pe cineva”, a declarat modelul pentru publicația People.

Elordi a ajutat-o și pe Gerber să se lanseze în actorie. Modelul a spus că iubitul ei a fost incredibil de util pentru că a fost la școala de teatru și are ani de experiență.

Reclamă

Cine e Kaia Gerber și cu ce se ocupă

Kaia Gerber este fiica lui Cindy Crawford și la cei 19 ani ai săi este deja un nume în modă. Ea a defilat deja pentru nume mari, brand-uri de renume, iar aparițiile ei sunt atent urmărite. Kaia este fiica lui Cindy Crawford și a omului de afaceri Rande Gerber.

Primii pași pe podiumurile de modă i-a făcut la 10 ani. Atunci a fost aleasă de casa de modă Versace în cadrul unei colecții pentru copii. Cariera de model în adevăratul sens al cuvântului a început-o la 16 ani. Atunci ea a participat la un show al brandului Calvin Klein din 2017. A continuat să fie cooptată de cele mai celebre case de modă precum Marc Jacobs, Burberry, Alexander Wang, Prada, Chanel, Fendi, Miu Miu, MaxMara sau Givenchy.

Kaia nu este străină nici de campaniile publicitare pentru marile case de modă. În anul 2018, tânăra a fost numită Modelul Anului la gala British Fashion Awards.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×