Reclamă

Naomi Campbell a anunțat că a devenit mamă. Imaginea emoționantă publicată de celebrul model

Naomi Campbell a anunțat că a devenit mamă. Cel mai celebru model de culoare al anilor 1990 a postat pe Instagram o fotografie emoționantă. În imagine, fotomodelul are în palmele sale micuțele piciorușe ale unui bebeluș ce poartă un obiect vestimentar de culoare alb, cu floricele.

Publicat: 18 mai 2021, 17:07

Postarea a apărut pe rețeaua de socializare în cursul zilei de 18 aprilie 2021. Anterior, celebrul model nu făcuse nicio mărturisire presei despre planurile sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naomi Campbell a anunțat că a devenit mamă

Alături de fotografia postată pe rețeaua de socializare, vedeta a adăugat comentariul: „O micuță binecuvântare minunată m-a ales să fiu mama ei. Sunt atât de onorată să am acest suflet blând în viața mea. Nu există cuvinte care să descrie legătura pe care o împărtășesc acum cu îngerul meu. Nu există o dragoste mai mare„.

https://www.instagram.com/p/CPA-OI0JwBp/

Naomi Campbell a fost mereu în atenția presei. Aceasta a avut o carieră excepțională, prin intermediul căreia a depășit multe bariere impuse de societate. Presa a făcut tot felul de speculații cu privire la relațiile sale și când aceasta va deveni mamă. În urmă cu trei ani, vedeta a vorbit despre dorința ei de a avea copii și ce înseamnă o familie pentru ea: „Mă gândesc tot timpul la a avea copii”, potrivit Daily Mail.

Pe măsură ce femeile înaintează în vârstă, acestea se simt presate să devină mame. Naomi Campbell însă a înțeles că progresele științei o vor ajuta: „Acum, datorită științei, cred că pot (deveni mamă, not red.) când vreau”.

Reclamă

De asemenea, ea nu a exclus anterior posibilitatea adopției. Din cauza faptului că Naomi a fost crescută doar de mama sa, cele două fiind abandonate de tatăl biologic al vedetei, aceasta și-a dorit mereu să se asigure că viitorului său copil va avea o figură paternă în viața sa.

Naomi Campbell a vorbit până acum despre importanța pe care „familia aleasă” o are în viața sa, și anume prietenii și cei pe care îi alegi să îți fie alături, informează presa internațională. Naomi Campbell a anunțat că a devenit mamă la vârsta de 50 de ani.

O viață încununată de succese

Reclamă

Modelul s-a născut în 1970 și a fost descoperită când avea doar 15 ani. Aceasta este fiica unei balerine de origine jamaicană, care a crescut-o de una singură. Inițial, modelul s-a pregătit încă de la o vârstă fragedă să devină balerină, preucm mama sa, studiind dansul la un nivel avansat. Ea a apărut pe vremea când era copil, într-unul dintre videoclipurile cântărețului de raggae Bob Marley.

Deoarece era minoră atunci când cariera sa a luat amploare, mama și mătușa sa Yvonne, au acompaniat-o pe tânăra Naomi în prima ei călătorie la Paris, la doar 16 ani. Ea își aduce aminte cu nostalgie despre influența pe care au avut-o asupra vieții sale femeile din familia sa.

În scurt timp, Naomi devenea unul dintre cele mai renumite modele din lume. Campbell a fost prima femeie de culoare care a apărut pe coperta revistei Vogue, ediția franceză și cea britanică. Dar și pe coperta revistei Time. Aceasta a devenit o figură nelipsită de pe podiumurile defilărilor celor mai importanți designeri ai tuturor timpurilor. Ea a apărut, de asemenea, în numeroase videoclipuri muzicale al unor muzicieni, precum Michael Jackson sau George Michael; a lansat, de asemene,a o carte, dar și un album de muzică.

Pe măsură ce a înaintat în vârstă, Naomi a conștientizat importanța pe care o poate avea în viețile celorlalți. Aceasta a fost una dintre apropiații președintelui sud-african Nelson Mandela și a militat pentru bunăstarea copiilor din Africa. Prin intermediul organizației caritabile Fashion for Relief, Naomi Campbell a strâns milioane de dolari pentru victimele unor dezastre naturale precum uraganul Katrina din 2005, atacurile teroriste din Mumbai din 2008.

Alături de Cindy Crawford, sau Linda Evangelista, Naomi Campbell este considerată unul dintre supermodelele anilor 1990. Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford, calcă pe urmele mamei sale. Curând aceasta, va avea o nouă mică „colegă”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care paortă o rochie mulată și reprezintă una dintre cele trei zodii care pierd bani în ziua de 22 iulie 2024
Horoscop
Zodii care pierd bani în ziua de 22 iulie 2024 . Trei nativi care se confruntă cu probleme financiare
Există trei zodii care pierd bani în ziua de 22 iulie 2024. Acești nativi se confruntă cu probleme financiare. Zodiile trebuie să fie foarte atente la deciziile pe care le iau în această perioadă...
2
Emily Ratajkowski pe străzile din New York în timp ce își plimbă câinele
Divertisment
Vedeta care a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul unei plimbări. Paparazzi nu au ezitat să o surprindă din toate unghiurile
Ea este vedeta care a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul unei plimbări. Paparazzi nu au ezitat să o surprindă din toate unghiurile. Diva a fost zărită pe străzile din...
3
Semnul leului pus pe o lună alături de un leu care o privește
Horoscop
10 secrete inedite despre zodia Leu. Surpriza uriașă care se află pe listă
Astrologii au dezvăluit cele 10 secrete inedite despre zodia Leu. A început sezonul acestui nativ din zodic și este o perioadă nemaipomenită pentru a afla mai multe despre el. Înțelegerea trăsăturilor secrete ale Leului...
4
Rita Ora surprinsă în timp ce se urcă într-o mașină
Divertisment
A vrut să bifeze o apariție sexy, dar a ajuns ținta glumelor din online. Cântăreața din imagini a fost la un pas de un accident vestimentar
Ea este vedeta care a vrut să bifeze o apariție sexy, dar a ajuns să fie ținta glumelor din online. Cântăreața din imagini a ajuns la un pas de un accident vestimentar atunci când...
5
Un bărbat cu aripi de înger care ține în brațe o femeie frumoasă
Horoscop
Zodii care se întorc la fostul partener în ziua de 23 iulie 2024. Nativii care iartă cu ușurință
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care se întorc la fostul partener în ziua de 23 iulie 2024. Acești nativi iartă cu ușurință și nu se gândesc la consecințele pe care le...
PARTENERI
×