Reclamă

Naomi Campbell

Naomi Campbell în timp ce pozează la Met Gala 2022
Divertisment
// 6 mai 2022

Naomi Campbell a postat o fotografie emoționantă cu fiica sa. Ce mesaj a transmis modelul pe rețelele sociale

Naomi Campbell a postat o fotografie emoționantă cu fiica sa. Modelul internațional a devenit mamă în luna mai a anului trecut. Acesta vorbește întotdeauna cu emoție în glas despre micuța sa de un an. De data aceasta, Campbell și-a bucurat fanii și le-a dezvăluit mai multe informații din viața sa personală.
Reclamă
Naomi Campbell îmbrăcată în costum în timp ce stă în fața unui panou roșu
Divertisment
// 15 februarie 2022

Naomi Campbell a pozat alături de fiica sa pentru Vogue UK. Modelul a spus că micuța nu este adoptată

Naomi Campbell a pozat alături de fiica sa pentru Vogue Marea Britanie. Cu această ocazie, modelul a spus că micuța nu este adoptată și își încurajează prietenii să aibă copii. Vedeta a devenit mamă în luna mai a anului trecut.
Naomi Campbell a apărut la CFDA Fashion Awards, în anul 2018, într-o rochie roșie. Ea a avut părul lung și drept, cărare pe mijloc, fundal albastru
Divertisment
// 19 septembrie 2021

Sacrificiul pe care l-a făcut Naomi Campbell pentru o carieră de succes. La ce a renunțat pentru a deveni un model celebru

Naomi Campbell a vorbit recent despre sacrificiul pe care l-a făcut pentru a avea o carieră de succes. Modelul a vorbit despre compromisul pe care a fost nevoită să-l facă pentru faimă, dar și despre visul care i s-a îndeplinit recent, acela de a deveni mamă.
Naomi Campbell participă la cea de-a 73-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția
Divertisment
// 19 mai 2021

Prima apariție a lui Naomi Campbell, după ce a anunțat că a devenit mamă

Naomi Campbell a postat marți, 19 mai 2021, o fotografie prin intermediul căreia a transmis fanilor că este proaspătă mămică. Cinci ore mai târziu, aceasta făcea publică o înregistrare a talk-show-ului ei, No Filter with Naomi, în care o avea invitată pe creatoarea de modă Diane von Fürstenberg. Aceasta este prima apariție a lui Naomi Campbell, după ce a anunțat că a devenit mamă.
Reclamă
Naomi Campbell, într-o rochie roșie, cu franjuri, la Fashion Awards, în anul 2018
Divertisment
// 18 mai 2021

Naomi Campbell a anunțat că a devenit mamă. Imaginea emoționantă publicată de celebrul model

Naomi Campbell a anunțat că a devenit mamă. Cel mai celebru model de culoare al anilor 1990 a postat pe Instagram o fotografie emoționantă. În imagine, fotomodelul are în palmele sale micuțele piciorușe ale unui bebeluș ce poartă un obiect vestimentar de culoare alb, cu floricele.
×