Reclamă

Vedeta care a recunoscut că a adus doi copii pe lume cu ajutorul unei mame surogat. De ce a ales să ascundă adevărul până acum

Ea este vedeta care a recunoscut că a adus doi copii pe lume cu ajutorul unei mame surogat. Naomi Campbell, căci despre ea este vorba, a dezvăluit motivul pentru care a preferat să țină totul ascuns până la acest moment.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 iunie 2024, 14:47

Naomi Campbell nu se mai ascunde. Supermodelul internațional a povestit într-un interviu recent despre călătoria ei ca mamă. Diva a fost întotdeauna discretă când a venit vorba de cei doi copii ai săi. Aceasta spune că s-a temut să spună adevărul până acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta care a recunoscut că a adus doi copii pe lume cu ajutorul unei mame surogat

Naomi s-a deschis pentru prima dată în fața publicului ei și a vorbit despre decizia de a apela la o mamă surogat.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Naomi Campbell îi arată fiicei sale atracțiile turistice din parc
Naomi și-a completat ținuta cu o pereche de cizme cochete din piele de căprioară, până la genunchi / Profimedia Images

Supermodelul, în vârstă de 54 de ani, a confirmat că a apelat la această metodă pentru cei doi copii ai săi. Vedeta a dezvăluit că fiica ei, în vârstă de 2 ani, și fiul ei, venit pe lume în luna iunie 2023, s-au născut amândoi cu ajutorul unei mame surogat.

Reclamă

De când a devenit mamă, vedeta a evitat să le menționeze numele copiilor, să dezvăluie zilele de naștere și să împărtășească fotografii cu chipul lor. Campbell a vorbit și despre „teama” pe care o are pentru viitorul copiilor ei.

„Copiii mei sunt totul pentru mine. Asta m-a făcut să mă tem pentru viitor. Sper într-o lume mai bună pentru copiii mei. Sunt 110% prioritatea mea. Trebuie să fiu acolo pentru ei”, a spus Naomi.

Ea a mai adăugat că este fericită chiar dacă este „o mamă singură”. Vedeta spune că „s-a săturat să audă” că tinerele nu vor să aibă copii pentru că „este prea scump”.           

Reclamă

„Le spun mereu tinerelor să se răzgândească. Înțeleg din punct de vedere financiar că este greu, dar mama nu a avut nimic și a făcut cumva ca lucrurile să funcționeze”, a declarat Naomi pentru People.

Vedeta, care nu a împărtășit anterior detalii despre copii ei, a spus că este mai fericită ca niciodată de când e mamă.

Ce spune Naomi Campbell despre rolul de mamă

Campbell nu a împărtășit detalii noi despre copiii ei, însă a dezvăluit că i-a adus pe lume cajutorul unei meme surogat. Ea a mai sus într-un interviu din 2022 că fiica ei „nu a fost adoptată”.

Vedeta a vrut să clarifice că cei doi copii sunt ai săi. Naomi a devenit între timp primul supermodel care a devenit obiectul unei expoziții la muzeul Victoria și Albert din Londra. Naomi: In Fashion se deschide pe 22 iunie și este prima expoziție de acest gen din cariera sa.

Vedeta încearcă să echilibreze viața profesională cu cea personală. În mai, modelul a distribuit prima poză cu fiul ei.

Campbell a postat o selecție de fotografii pe conturile ei de social media cu ambii copii, însă a evitat să le arate fața la cameră. Vedeta a declarat în mai multe interviuri că se simte „împlinită” și „binecuvântată”. Aceasta a reușit să-și îndeplinească visul și să devină mamă.

Presa de peste hotare scrie că vedeta nu este dornică să împărtășească mai multe detalii despre familia ei, fiind ferm convinsă că vrea să le păstreze identitatea departe de lumina reflectoarelor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×