Reclamă

Jourdan Dunn a purtat o ținută cu un decolteu amplu. Vedeta a fost surprinsă la o petrecere din Londra

Jourdan Dunn a purtat o ținută cu un decolteu amplu. Vedeta a impresionat la o petrecere privată din Londra. În ciuda apariției sale sexy, mulți au criticat-o pentru alegerea îndrăzneață. Fanii și-au arătat nemulțumirea în mediul online.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 24 februarie 2024, 5:14

Jourdan Dunn s-a aflat pe lista de invitați la o petrecere exclusivistă organizată de British Vogue. Jourdant a optat pentru o ținută care i-a pus pe mulți pe gânduri. Paparazzi au pozat-o pe vedetă în timp ce șosea la marele eveniment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jourdan Dunn a purtat o ținută cu un decolteu amplu

Model în vârstă de 33 de ani, a impresionat cu ținuta sa. Jourdan a ales o salopetă neagră care i-a lăsat la vedere bustul generos și zona abdomenului.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jourdan Dunn într-o rochie cu un decolteu amplu la o petrecere din Londra
Jourdan Dunn a purtat o ținută cu un decolteu amplu / Profimedia Images

Petrecerea la care a participat a impus un cod vestimentar. Cele mai multe vedete și-au făcut apariția în ținute elegante.

Reclamă

Totuși, Jourdan a vrut să pozeze într-o ținută sexy. Fanii nu au apreciat în totalitate alegerea divei. Mulți au criticat-o pentru alegerea îndrăzneață. Jourdan este unul dintre cele mai apreciate modele britanice, însă ținutele sale nu sunt întotdeauna cele mai apreciate, scrie Vogue.

La fel ca multe alte femei, Jorudan adoră să pozeze în ținute mulate sua transparente. De data aceasta a ales să-și lase la vedere bustul generos.

Ținuta ei a fost completată de o pereche de pantofi cu toc. Părul a ales să-l lase simplu, iar machiajul a fost unul de seară. Viața divei este destul de agitată în această perioadă. Ea este invitată la o mulțime de evenimente importante.

Reclamă

Jourdan s-a aflat inclusiv printre vedetele care au pozat pentru coperta revistei Vogue. Modelul și-a ținut la curent fanii cu viața ei profesională în mediul online. Jourdan Dunn este foarte activă în mediul online, acolo unde postează deseori despre evenimentele la care participă.

Cine este și cu ce se ocupă Jourdan Dunn

Jourdan Dunn are o carieră strălucită ca model. Puțini știu că aceasta este și mamă. Dunn s-a născut în anul 1990 în Greenford, Londra.

Acolo a crescut alături de mama sa și cei doi frați mai mici, Antonie și Kain. Dunn a ajuns în lumea modelingului încă de la 14 ani, atunci când a semnat cu o agenție cunoscută din Marea Britanie.

După doar un an de la debutul ei, Dunn a ajuns să defileze pentru unele dintre cele mai cunoscute case de modă. Diva a defilat pentru Săptămâna Modei de la New York încă din adolescență.

În anul 2008 a fost contactată pentru a poza pentru prima dată pentru coperta revistei Vogue Italia. La câteva luni de la acest moment, Dunn deja poza alături de unele dintre cele mai cunoscute modele, printre cre Naomi Campbell și Chanel Iman.

Dunn a primit premiul pentru „Modelul Anului” în 2008 la British Fashion Awards. Viața ei s-a schimbat complet la vârsta de 18 ani, atunci când a aflat că este însărcinată cu iubitul ei Jordan Cummings. Vedeta a încercat să ascundă sarcina pentur aproape șase luni, scrie PageSix.

Dunn l-a adus pe lume pe fiul ei, Riley, în decembrie 2009 și s-a întors pe podium doar 10 luni mai târziu. Dunn a declarat în trecut că îi este recunoscătoare mamei sale pentru tot sprijinul pe care i l-a acordat de-a lungul vieții sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×