Reclamă

40 de vedete au pozat împreună pentru coperta revistei Vogue. Ședința foto a marcat și ultima ediție a lui Edward Enninful

40 de vedete au pozat împreună pentru coperta revistei Vogue. Ședința foto a marcat și ultima ediție a lui Edward Enninful. Edward este editor și stilist britanic și a fost redactor-șef la British Vogue.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 februarie 2024, 12:09

Edward Enninful și-a dorit ca toți oamenii să-și amintească de ultimul său număr la revista Vogue. Editorul-șef al British Vogue și-a marcat sfârșitul mandatului său la revista celebră printr-o ședință foto masivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

40 de vedete au pozat împreună pentru coperta revistei Vogue

Ședința a fost realizată pentru coperta pentru numărul din martie 2024. Edward a reușit să reunească 40 dintre cele mai cunoscute celebrități din toate colțurile lumii pentru a realiza una dintre cele mai uimitoare ședințe foto.

Cele 40 de nume celebre s-au reunit într-o singură zi la New York în luna decembrie a anului trecut.

„Când vine vorba de ultimul meu număr, știam că această copertă va fi dedicată în totalitate femeilor. Desigur! Femeile au modelat British Vogue de aproape 108 de ani”, a spus editorul pentru presa internațională.

Reclamă

Edward a spus că a trecut prin multe emoții atunci când a trimis invitațiile celor 40 de vedete. Un astfel de eveniment necesită o coordonare impresionantă.

Alături de editor și de celebritățile internaționale au venit și Steven Meisel și Ned Rogers, fotografii, precum și directorul de creație pentru coafură Guido Palau și artistul de echipă și machiaj Pat McGrath.

Oprah Winfrey, Jane Fonda, Miley Cyrus, Linda Evangelista, Cindy Crawford, Kaia Gerber, Victoria Beckham și multe alte vedete s-au reunit pentru a sărbători această ediție specială a revistei British Vogue.

Reclamă

Ce au spus vedetele despre decizia lui Edward Enninful

„Femeile înțeleg importanța și puterea colectivului”, a spus Jane Fonda pentru revista Vogue. Nu doar Jane Fonda și-a exprimat bucuria de a lua parte la acest proiect, ci și Naomi Campbell.

„Îmi place să fiu în preajma tinerilor. Le iubesc energia, le iubesc spiritul”, a spus naomi despre acest proiect.

Enninful a scris în revistă că Cindy Crawford și fiica sa, Kaia Gerber, s-au dus împreună la eveniment, la fel și Evangelista și Hayek, deoarece Salma se întâlnise cu Linda Evangelista cu doar o seară înainte.

Hayek este mama vitregă a fiului Lindei Evangelista, Augie, iar Evangelista a vorbit în trecut despre cât de importantă este prezența Salmei în viața sa. Enninful a remarcat chiar că vedetele s-au asigurat că respectă programul în totalitate.

Cele 40 de femei au făcut un efort considerabil pentru a fi împreună la acest eveniment. Vedetele de pe copertă au vorbit despre unele dintre momentele lor preferate în ceea ce privește colaborarea cu revista British Vogue.

Cindy, care a avut-o pe fiica ei alături la ședința foto, a fost bucuroasă să aibă parte de un astfel de momente. Kate și Lila Moss au fost, de asemenea, împreună la ședința foto. Editorul-șef și-a dorit să aducă alături cât mai multe celebrități din culturi diferite.

Acesta a vrut să sublinieze faptul că „femeile sunt mult mai puternice atunci când sunt împreună”. Proiectul său pare că a funcționat. Coperta numărului din martie 2024 a ajuns virală în mediul online.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×