Reclamă

40 de vedete au pozat împreună pentru coperta revistei Vogue. Ședința foto a marcat și ultima ediție a lui Edward Enninful

40 de vedete au pozat împreună pentru coperta revistei Vogue. Ședința foto a marcat și ultima ediție a lui Edward Enninful. Edward este editor și stilist britanic și a fost redactor-șef la British Vogue.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 februarie 2024, 12:09

Edward Enninful și-a dorit ca toți oamenii să-și amintească de ultimul său număr la revista Vogue. Editorul-șef al British Vogue și-a marcat sfârșitul mandatului său la revista celebră printr-o ședință foto masivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

40 de vedete au pozat împreună pentru coperta revistei Vogue

Ședința a fost realizată pentru coperta pentru numărul din martie 2024. Edward a reușit să reunească 40 dintre cele mai cunoscute celebrități din toate colțurile lumii pentru a realiza una dintre cele mai uimitoare ședințe foto.

Cele 40 de nume celebre s-au reunit într-o singură zi la New York în luna decembrie a anului trecut.

„Când vine vorba de ultimul meu număr, știam că această copertă va fi dedicată în totalitate femeilor. Desigur! Femeile au modelat British Vogue de aproape 108 de ani”, a spus editorul pentru presa internațională.

Reclamă

Edward a spus că a trecut prin multe emoții atunci când a trimis invitațiile celor 40 de vedete. Un astfel de eveniment necesită o coordonare impresionantă.

Alături de editor și de celebritățile internaționale au venit și Steven Meisel și Ned Rogers, fotografii, precum și directorul de creație pentru coafură Guido Palau și artistul de echipă și machiaj Pat McGrath.

Oprah Winfrey, Jane Fonda, Miley Cyrus, Linda Evangelista, Cindy Crawford, Kaia Gerber, Victoria Beckham și multe alte vedete s-au reunit pentru a sărbători această ediție specială a revistei British Vogue.

Reclamă

Ce au spus vedetele despre decizia lui Edward Enninful

„Femeile înțeleg importanța și puterea colectivului”, a spus Jane Fonda pentru revista Vogue. Nu doar Jane Fonda și-a exprimat bucuria de a lua parte la acest proiect, ci și Naomi Campbell.

„Îmi place să fiu în preajma tinerilor. Le iubesc energia, le iubesc spiritul”, a spus naomi despre acest proiect.

Enninful a scris în revistă că Cindy Crawford și fiica sa, Kaia Gerber, s-au dus împreună la eveniment, la fel și Evangelista și Hayek, deoarece Salma se întâlnise cu Linda Evangelista cu doar o seară înainte.

Hayek este mama vitregă a fiului Lindei Evangelista, Augie, iar Evangelista a vorbit în trecut despre cât de importantă este prezența Salmei în viața sa. Enninful a remarcat chiar că vedetele s-au asigurat că respectă programul în totalitate.

Cele 40 de femei au făcut un efort considerabil pentru a fi împreună la acest eveniment. Vedetele de pe copertă au vorbit despre unele dintre momentele lor preferate în ceea ce privește colaborarea cu revista British Vogue.

Cindy, care a avut-o pe fiica ei alături la ședința foto, a fost bucuroasă să aibă parte de un astfel de momente. Kate și Lila Moss au fost, de asemenea, împreună la ședința foto. Editorul-șef și-a dorit să aducă alături cât mai multe celebrități din culturi diferite.

Acesta a vrut să sublinieze faptul că „femeile sunt mult mai puternice atunci când sunt împreună”. Proiectul său pare că a funcționat. Coperta numărului din martie 2024 a ajuns virală în mediul online.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie într-o rochie neagră, cu trenă
Horoscop
Zodii care au probleme cu gestionarea furiei. Nativii care își pierd repede controlul
Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să aibă probleme cu încrederea în sine? Ei bine, se pare că astrologia ar putea avea câteva răspunsuri. Ai mai jos o listă cu zodii care...
2
Îndrăgostiți care zâmbesc și se țin în brațe pe un fundal gri
Horoscop
Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună
Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a...
3
Ghiocei plantați în pământ, înfloriți
Horoscop
Spune-mi ce floare ești ca să-ți spun cine ești. Limbajul simbolic al zodiacului floral
Ești ghiocel sau trandafir? Ziua de naștere este asociată cu diferite simboluri, inclusiv florile, care vorbesc despre personalitatea ta și poate chiar despre viitorul tău. Florile asociate cu luna ta de naștere ne spun...
4
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
5
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
PARTENERI
×