Reclamă

40 de vedete au pozat împreună pentru coperta revistei Vogue. Ședința foto a marcat și ultima ediție a lui Edward Enninful

40 de vedete au pozat împreună pentru coperta revistei Vogue. Ședința foto a marcat și ultima ediție a lui Edward Enninful. Edward este editor și stilist britanic și a fost redactor-șef la British Vogue.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 februarie 2024, 12:09

Edward Enninful și-a dorit ca toți oamenii să-și amintească de ultimul său număr la revista Vogue. Editorul-șef al British Vogue și-a marcat sfârșitul mandatului său la revista celebră printr-o ședință foto masivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

40 de vedete au pozat împreună pentru coperta revistei Vogue

Ședința a fost realizată pentru coperta pentru numărul din martie 2024. Edward a reușit să reunească 40 dintre cele mai cunoscute celebrități din toate colțurile lumii pentru a realiza una dintre cele mai uimitoare ședințe foto.

Cele 40 de nume celebre s-au reunit într-o singură zi la New York în luna decembrie a anului trecut.

„Când vine vorba de ultimul meu număr, știam că această copertă va fi dedicată în totalitate femeilor. Desigur! Femeile au modelat British Vogue de aproape 108 de ani”, a spus editorul pentru presa internațională.

Reclamă

Edward a spus că a trecut prin multe emoții atunci când a trimis invitațiile celor 40 de vedete. Un astfel de eveniment necesită o coordonare impresionantă.

Alături de editor și de celebritățile internaționale au venit și Steven Meisel și Ned Rogers, fotografii, precum și directorul de creație pentru coafură Guido Palau și artistul de echipă și machiaj Pat McGrath.

Oprah Winfrey, Jane Fonda, Miley Cyrus, Linda Evangelista, Cindy Crawford, Kaia Gerber, Victoria Beckham și multe alte vedete s-au reunit pentru a sărbători această ediție specială a revistei British Vogue.

Reclamă

Ce au spus vedetele despre decizia lui Edward Enninful

„Femeile înțeleg importanța și puterea colectivului”, a spus Jane Fonda pentru revista Vogue. Nu doar Jane Fonda și-a exprimat bucuria de a lua parte la acest proiect, ci și Naomi Campbell.

„Îmi place să fiu în preajma tinerilor. Le iubesc energia, le iubesc spiritul”, a spus naomi despre acest proiect.

Enninful a scris în revistă că Cindy Crawford și fiica sa, Kaia Gerber, s-au dus împreună la eveniment, la fel și Evangelista și Hayek, deoarece Salma se întâlnise cu Linda Evangelista cu doar o seară înainte.

Hayek este mama vitregă a fiului Lindei Evangelista, Augie, iar Evangelista a vorbit în trecut despre cât de importantă este prezența Salmei în viața sa. Enninful a remarcat chiar că vedetele s-au asigurat că respectă programul în totalitate.

Cele 40 de femei au făcut un efort considerabil pentru a fi împreună la acest eveniment. Vedetele de pe copertă au vorbit despre unele dintre momentele lor preferate în ceea ce privește colaborarea cu revista British Vogue.

Cindy, care a avut-o pe fiica ei alături la ședința foto, a fost bucuroasă să aibă parte de un astfel de momente. Kate și Lila Moss au fost, de asemenea, împreună la ședința foto. Editorul-șef și-a dorit să aducă alături cât mai multe celebrități din culturi diferite.

Acesta a vrut să sublinieze faptul că „femeile sunt mult mai puternice atunci când sunt împreună”. Proiectul său pare că a funcționat. Coperta numărului din martie 2024 a ajuns virală în mediul online.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×