Reclamă

Vogue

Naomi Campbell îmbrăcată în costum în timp ce stă în fața unui panou roșu
Divertisment
// 15 februarie 2022

Naomi Campbell a pozat alături de fiica sa pentru Vogue UK. Modelul a spus că micuța nu este adoptată

Naomi Campbell a pozat alături de fiica sa pentru Vogue Marea Britanie. Cu această ocazie, modelul a spus că micuța nu este adoptată și își încurajează prietenii să aibă copii. Vedeta a devenit mamă în luna mai a anului trecut.
Reclamă
Portret cu Malala Yousafzai într-o rochie roșie înainte de a se căsători cu Asser Malik
Divertisment
// 10 noiembrie 2021

Malala Yousafzai s-a căsătorit cu Asser Malik. Primele imagini de la nunta celor doi îndrăgostiți

Malala Yousafzai, cea mai tânără laureată a Premiului Nobel pentru Pace, s-a căsătorit cu Asser Malik. Tânăra în vârstă de 24 de ani a făcut anunțul public pe rețelele sociale. Conform propriilor sale declarații, nunta s-a ținut într-o ceremonie restrânsă la Birmingham alături de familiile lor.
Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci, la o ședință foto în Portofino
Divertisment
// 6 iulie 2021

Deva Cassel și Monica Bellucci au pozat împreună pentru prima dată. Cele două au realizat coperta Vogue Italia a lunii iulie

Cea mai recentă copertă a Vogue Italia este dedicată adolescenților de 16 ani. Publicația încearcă să abordeze subiecte despre ceea ce își doresc tinerii, ce cred, ce trebuie să știe și cum trebuie înțeleși. Deva Cassel și Monica Bellucci au pozat împreună pentru prima dată, iar coperta revistei ține primele pagini ale tabloidelor.
Malala Yousafzai ține un discurs la Biblioteca din Birmingham, în 2013
Divertisment
// 3 iunie 2021

Malala Yousafzai pozează pentru Vogue. Declarația celei mai tinere laureate a Premiului Nobel

În 2014, Malala Yousafzai devenea cea mai tânără laureată a Premiului Nobel pentru Pace, pentru lupta sa pentru dreptul fetelor la educație. La un an după ce tânăra de 23 de ani a absolvit UniversitateA Oxford, Malala Yousafzai pozează pentru revista Vogue.
Reclamă
Kendall Jenner, alături de două dintre surorile ei și de Kris Jenner
Divertisment
// 10 mai 2021

Kendall Jenner spune că suferă de anxietate: „Uneori am impresia că mor”

Kendall Jenner spune că suferă de anxietate, iar acest lucru se întâmplă încă de când era foarte mică. Vedeta se numără printre persoanele cunoscute care își țin mereu fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața lor. Kendall e extrem de discretă cu viața persoanală. Cu toate acestea, nu sfiește să discute în public despre problemele cu care se confruntă.
×