Reclamă

Malala Yousafzai s-a căsătorit cu Asser Malik. Primele imagini de la nunta celor doi îndrăgostiți

Malala Yousafzai, cea mai tânără laureată a Premiului Nobel pentru Pace, s-a căsătorit cu Asser Malik. Tânăra în vârstă de 24 de ani a făcut anunțul public pe rețelele sociale. Conform propriilor sale declarații, nunta s-a ținut într-o ceremonie restrânsă la Birmingham alături de familiile lor.

Publicat: 10 noiembrie 2021, 10:32

Malala Yousafzai a devenit cunoscută de-a lungul timpului pentru implicarea sa în ceea ce privește dreptul la educație al femeilor. Povestea sa a impresionat oamenii din lumea întreagă, iar personalitatea sa rămâne marcantă în istoria internațională. La doar 11 ani, orașul pakistanez Mingora, acolo unde locuia Malala, a fost ocupat de forțele talibane. Aceștia și-au impus rapid voința și au interzis fetelor să mai meargă la școală, distrugând totodată peste 400 de școli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum a început povestea Malalei Yousafzai

Malala nu s-a lăsat intimidată de situația critică din orășelul său. Hotărâtă să lupte pentru drepturile sale și ale restul femeilor, aceasta a creat un blog anonim. Acolo și-a împărtășit gândurile și a descris situația din orașul său după ocuparea talibanilor.

Blogul său a prins rapid amploare, iar curând, Malala avea să devină o vocea importantă în întreaga lume. Însă opiniile sale nu au fost apreciate de toată lumea. Felul în care și-a expus situația a atras atenția și talibanilor care au hotărât că Malala deține mult prea multă vizibilitate.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

Astfel, în 2012, pe când se întorcea de la școală, Malala a fost împușcată de talibani. În încercarea de a o reduce la tăcere, talibanii au țintit-o pe tânără în cap. Malala a ajuns grav rănită la spital. Evenimentul a atras și mai mult susținerea internațională pentru cauza activistei.

În 2013 după multe recuperări, Malala a reușit să se întoarcă la școală. De atunci activitatea sa a luat tot mai mult amploare. Adolescenta a scris o biografie și a devenit cea mai tânără laureată a Premiului Nobel pentru Pace. La doar 23 de ani a reușit să devină absolventă la Universitatea Oxford, iar în prezent Malala Yousafzai s-a căsătorit cu Asser Malik.

Malala Yousafzai s-a căsătorit cu Asser Malik

Reclamă

Malala Yousafzai s-a căsătorit cu Asser Malik într-o ceremonie restrânsă alături de familiile lor. Tânăra laureată a Premiului Nobel pentru Pace a scris pe rețelele sociale ”Astăzi este o zi specială pentru noi. Eu și Asser ne-am unit destinele și vrem să fim parteneri pe viață. Am celebrat într-o ceremonie mică, acasă în Birmingham, alături de familiile noastre. Suntem încântați să începe această călătorie împreună”

Malala Yousafzai a părut extrem de fericită de acest moment. Cu toate acestea, părerea tinerei despre căsătorie nu a fost întotdeauna aceeași.

Malala a pozat pentru revista Vogue, iar ulterior a oferit un interviu sincer. Pentru publicația Vogue din iulie 2021, Malala spunea că nu înțelege de ce oamenii trebuie să se căsătorească. Tânăra contesta atunci nevoia de a semna actele de căsătorie pentru a putea fi împreună cu cel iubit. Cel mai mare impact asupra opiniei sale l-a avut căsătoria aranjată prin care a trecut mama sa.

Însă lucrurile s-au schimbat de-a lungul timpului pentru Malala. În același interviu aceasta a explicat cum s-a maturizat și  a ajuns să privească mariajul dintr-o altă perspectivă.

”Întotdeauna m-am gândit că nu o să mă căsătoresc, că nu voi avea copii, ci doar îmi voi face munca. M-am gândit mereu că o să fiu fericită și o să-mi trăiesc viața de familia mea pentru totdeauna. Nu am realizat că nu mai ești aceeași persoană mereu și că lucrurile se schimbă pe măsură ce crești.

Acum, Malala Yousafzai s-a căsătorit cu Asser Malik și este mai fericită ca niciodată. Imaginile cu tânăra activistă au strâns sute de aprecieri, iar oamenii din lumea întreagă au felicitat-o pentru vestea cea mare. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×