Reclamă

Millie Bobby Brown, adolescenta devenită actriță celebră și cel mai tânăr ambasador UNICEF

La 17 ani, Millie Bobby Brown se poate mândri cu multe realizări. Este o actriță incredibil de talentată cu proiecte cinematografice de succes. De asemenea, deține un brand de cosmetice și este ambasador UNICEF. Publicația Times a inclus-o în topul celor mai influente 100 de persoane din lume.

Publicat: 13 martie 2021, 7:26 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 14:34

Millie Bobby Brown s-a născut în Spania pe 19 februarie 2004. Tânăra este cel de-al treilea copil al unor părinți de origine britanică. La scurt timp, familia s-a mutat la Bournemouth în Marea Britanie și ulterior în Florida în SUA. Tânăra s-a născut cu auz parțial și, în timp, și-a pierdut complet simțul auzului la o ureche. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, tulburările auditive nu au împiedicat-o niciodată să-și realizeze visele. Brown a debutat în actorie cu rolul lui Alice în filmul „Once Upon a Time in Wonderland” la nouă ani. De atunci, a avut un rol principal în producția BBC America’s Intruders, pe lângă numeroase apariții în emisiunile CBS și ABC și în seriale de comedie. Cu toate acestea, abia în 2016 actrița a reușit să impresioneze o lume întreagă cu talentul ei.

Stranger Things, serialul care a adus-o pe Millie Bobbie Brown pe culmile succesului

În 2016, un apel al fraților Duffer, creatorii Stranger Things, a schimbat cursul carierei lui Brown. 

Aceștia au fost cuceriți de capacitatea ei de a transcende realitatea și de a intra în pielea lui Eleven. Privirea ei rece, precum și înverșunarea, ia-u convins că rolul este pe măsură pentru ea. Deși mama ei i-a interzi să se radă pe cap pentru rol, tânăra nu a vrut să piardă autenticitatea personajului.

Actrița a fost lăudată la scară largă pentru performanța din serial, până în punctul în care colegul ei de platou, David Harbour, a spus că are potențialul de a deveni Meryl Streep.

Reclamă
Actrița a fost lăudată la scară largă pentru performanța din serial, până în punctul în care colegul ei de platou, David Harbour, a spus că are potențialul de a deveni Meryl Streep / Getty Images

Până în prezent, Millie a câștigat nouă premii, inclusiv un premiu SAG pentru „Performanță remarcabilă a unui ansamblu într-un serial dramatic” pe care îl împărtășește cu colegii ei din distribuția Stranger Things și două premii MTV Movie & TV pentru „Cel mai bun actor într-un spectacol” și „ Cea mai bună performanță într-un spectacol ‘. De asemenea, a obținut un Teen Choice Awards pentru „Choice Sci-Fi / Fantasy TV Actress” și un Kid’s Choice Award pentru „Favorite TV Actress”.

Criticile de pe social media i-au intensificat anxietatea lui Millie Bobby Brown

Reclamă

În ciuda faptului că este o adolescentă, Brown a fost criticată intens pe rețelele de socializare. Actrița a povestit adesea cum comentariile altora i-au afectat încrederea în sine.

La doar 14 ani, tânăra a vorbit despre cum supraviețuiește valului de comentarii negative.

„Te ridici deasupra urii. Nu asculți ce spune nimeni, deoarece la sfârșitul zilei este problema lor. În mod clar li se întâmplă ceva și sunt nesiguri pe ei pentru că fiecare adolescent este nesigur. Dar cred că este important să te ridici deasupra. Să-ți cunoști valoarea și să fii tu însuți și să continui să fii tu însuți și să nu lași pe nimeni să schimbe asta „, a declarat la momentul respectiv actrița, potrivit CBS News. 

Cel mai tânăr Ambasador UNICEF al Bunăvoinței

La doar 15 ani, în 2019, Millie Bobbie Brown a devenit cel mai tânăr Ambasador UNICEF al Bunăvoinței. Într-un interviu pentru Teen Vogue, tânăra actriță a vorbit despre parteneriatul cu o cauză de care se simte atașată. Ea a declarat că mesajul UNICEF este similar cu ceea ce își dorește ea să transmită. 

La doar 15 ani, în 2019, Millie Bobbie Brown a devenit cel mai tânăr Ambasador UNICEF al Bunăvoinței / Profimedia Images

„Cred că este important să mă asigur că mă atașez de materialul potrivit, de lucrurile potrivite vârstei mele, de personajele la care mă raportez și cu care mă conectez și de lucrurile care transmit un mesaj”, a spus Brown. „Mă refer la lucrurile care mă pasionează cu adevărat și motivul pentru care îmi place să lucrez cu UNICEF, sunt problemele și mesajele care stau la baza muncii mele.”

Millie Bobby Brown este o voce pentru drepturile copiilor

În calitate de Ambasador UNICEF, Millie Bobby Brown are un rol unic în organizația de caritate. Datorită platformei sale globale, actrița „va contribui la creșterea gradului de conștientizare a drepturilor copiilor și a problemelor care afectează tinerii, cum ar fi lipsa de educație, locuri sigure în care să se joace și să învețe și impactul violenței, agresiunii și sărăciei.”, potrivit CheatSheet.

Misiunea ei este similară cu ceea ce face ea în mod obișnuit. Bobbie Brown vorbește adesea pe Instagram despre educație și susține egalitatea între fete și băieți. 

„Nu cred că există deloc o limitare a ceea ce poți reprezenta. Adică, pentru mine, există atât de multe probleme în ceea ce privește drepturile copiilor, încât nu poți identifica un singur lucru. Da, există agresiune și da, există exploatare și da, nu există apă curată în unele țări care nu sunt la fel de privilegiate ca altele. Nu mă pot fixa asupra unui singur lucru pentru că mă voi simți imediat atrasă de altceva”, a declarat actrița pentru Teen Vogue.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×