Reclamă

Anamaria Vartolomei, românca de numai 22 de ani ce scrie succesul în Franța

Anamaria Vartolomei este românca de numai 22 de ani care a fost numită recent de Academia Cesar din Franța revelația anului 2021. Prestigioasa Academie spune despre Anamaria că talentul ei aduce un plus de valoare cinematografiei din întreaga lume.

Publicat: 11 februarie 2021, 13:43 / Actualizat: 5 aprilie 2021, 15:51

Anamaria Vartolomei este o femeie superbă. Deși are numai 22 de ani, tânăra este una dintre cele mai apreciate actrițe din Franța. Totodată e și una dintre femeile pe care prestigioasa casă de modă Chanel o trece mereu pe lista invitaților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu un chip absolut angelic, Anamaria Vartolomei scria istorie în Franța de la o vârstă fragedă, când alți copii încă se jucau în fața blocului.

Anamaria Vartolomei, poveste de viață

Nu de puține ori s-a vorbit în documentare tv despre viața copiilor din România care au fost lăsați de părinți pe mâinile bunicilor pentru a fi crescuți. Un fenomen de acest fel a luat amploare în România cu ani în urmă. Mulți părinți plecau în țări precum Franța, Spania, Italia, în căutarea unui loc de muncă ca să asigure existența familiilor rămase în țară.

Anamaria Vartolomei este unul dintre copiii care au crescut alături de bunici pentru că părinții au plecat în Franța să lucreze. Ana s-a bucurat de copilăria sa într-un sat din județul Bacău.

Reclamă

Frumoasa româncă a rămas în grija bunicilor de la vârsta de doi ani pentru că părinții au fost nevoiți să își caute un loc de muncă în afara granițelor țării. Ana s-a mutat mai apoi în Franța, la vârsta de 6 ani, unde a încercat să-și construiască un viitor mai bun alături de părinți.

Într-un interviu acordat recent pentru Culturaladubă.ro, Anamaria a declarat că România este țara în care s-a născut. Despre Franța spune că e țara care a adoptat-o și care i-a permis să facă din pasiunea pentru actorie o meserie.

După mai multe activități extrașcolare, Anamaria i-a rugat pe părinți să o înscrie la un curs de teatru. Norocul a fost însă de partea ei. În perioada în care și-a dat seama că este pur și simplu îndrăgostită de teatru, tatăl ei lucra la casa unei actrițe. Acesta i-a vorbit actriței despre pasiunea fiicei lui. După ce a fost informată în privința unui site de casting, Ana a găsit anunțul de casting al filmului My Little Princess.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Anamaria Vartolomei, în rolul Violetei din producția My Little Princess, regizată de Eva Ionesco
Anamaria Vartolomeu a fost inclusă pe lista revelațiilor anului 2021 de către Academia Cesar pentru rolul din Just Kids / Profimedia Images

Ce a însemnat de fapt „My Little Princess” pentru Anamaria Vartolomei

Filmul este în regia Evei Ionesco, o regizoare cu origini românești. My Little Princess reprezintă de fapt debutul Evei în industria cinematografică. Deși subiectul filmului a fost controversat pentru că prezintă povestea unei fetițe care face ședințe foto cu mama sa, dar care ajunge să pozeze și nud la o vârstă fragedă, Eva Ionesco a declarat cu mulți ani în urmă că părinții Anei au cunoscut foarte bine povestea. Aceștia au fost asigurați că micuța lor nu va apărea nud, iar filmările au fost cu acordul Protecției Copilului din Franța, dar și sub atenta observație a unui consilier psihologic, scrie Cinemagia.ro.

Producția My Little Princess vorbește de copilăria Evei Ionesco, fiica fotografei Irina Ionesco. La numai 5 ani, Eva era model pentru mama sa. Problema a fost că anumite imagini au fost considerate erotice și au devenit rapid un subiect controversat. Mai apoi a urmat un lung proces pentru recuperaea pozelor. My Little Princess este un film autobiografic al Evei Ionesco.

După ce Anamaria a fost distribuită în rolul Violetei, cariera sa în film a făcut pași siguri spre succes.

Pentru rolul Violetei a fost nominalizată în anul 2012 la categoria cea mai promițătoare tânără actriță.

Anamaria Vartolomei a urmat mai apoi cursuri de teatru la cele mai prestigioase scoli din Franța. Tânăra s-a înscris la Cours de Florent și la Les Enfants Terribles. Anamaria a fost de-a lungul anilor distribuită în mai multe roluri importante. Aceasta a jucat în producții precum Jacky în regatul femeilor, Eternité, L’Idéal, Ma Revolution, Le Vin, Le Semeur, L’Echange des Princesses, Just Kids, Meduses, La Bonne Epouse.

Anamaria Vartolomei a fost inclusă pe lista revelațiilor anului 2021 de Academia Cesar pentru rolul din Just Kids, potrivit Peoplepill.com.

Părinții au fost mereu alături de ea și au susținut-o

Anamaria Vartolomei spune tot pentru Culturaladuba.ro că frumusețea este moștenire de familie. Ochii superbi, de un albastru electrizant, sunt de la bunica sa.

Frumusețea ei a fost remarcată și de reprezentații casei de modă Chanel. Anamaria Vartolomei a fost aleasă una dintre prezențele feminine care descriu cel mai bine spiritul casei de modă. E vorba despre puterea de seducție, personalitate puternică și bucuria de a trăi viața la intensitate maximă. Tânăra actriță este mereu alături de nume mari din industria modei precum Anna Wintour, Gigi Hadid sau Kaia Gerber.

Kaia Geber a fost de mai multe ori desemnată de casa de modă Chanel imaginea brand-ului de rujuri.

În 2012, când a cunoscut succesul cu rolul Violetei din My Little Princess, Anamaria Vartolomei a luat parte și la un vernisaj de fotografii despre emblematica jachetă neagră a casei de modă Chanel, realizat de Karl Lagerfeld. De atunci este mereu prezentă la toate evenimentele și lansările colecțiilor Chanel.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
3
Melissa McCarthy pozată la gala Premiilor Oscar 2019
Divertisment
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate. Cum arată acum grăsuța de la Hollywood
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate a fost incredibilă. Grăsuța de la Hollywood arată incredibil după ce a scăpat de kilogramele în...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×