Reclamă

Anamaria Vartolomei, românca de numai 22 de ani ce scrie succesul în Franța

Anamaria Vartolomei este românca de numai 22 de ani care a fost numită recent de Academia Cesar din Franța revelația anului 2021. Prestigioasa Academie spune despre Anamaria că talentul ei aduce un plus de valoare cinematografiei din întreaga lume.

Publicat: 11 februarie 2021, 13:43 / Actualizat: 5 aprilie 2021, 15:51

Anamaria Vartolomei este o femeie superbă. Deși are numai 22 de ani, tânăra este una dintre cele mai apreciate actrițe din Franța. Totodată e și una dintre femeile pe care prestigioasa casă de modă Chanel o trece mereu pe lista invitaților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu un chip absolut angelic, Anamaria Vartolomei scria istorie în Franța de la o vârstă fragedă, când alți copii încă se jucau în fața blocului.

Anamaria Vartolomei, poveste de viață

Nu de puține ori s-a vorbit în documentare tv despre viața copiilor din România care au fost lăsați de părinți pe mâinile bunicilor pentru a fi crescuți. Un fenomen de acest fel a luat amploare în România cu ani în urmă. Mulți părinți plecau în țări precum Franța, Spania, Italia, în căutarea unui loc de muncă ca să asigure existența familiilor rămase în țară.

Anamaria Vartolomei este unul dintre copiii care au crescut alături de bunici pentru că părinții au plecat în Franța să lucreze. Ana s-a bucurat de copilăria sa într-un sat din județul Bacău.

Reclamă

Frumoasa româncă a rămas în grija bunicilor de la vârsta de doi ani pentru că părinții au fost nevoiți să își caute un loc de muncă în afara granițelor țării. Ana s-a mutat mai apoi în Franța, la vârsta de 6 ani, unde a încercat să-și construiască un viitor mai bun alături de părinți.

Într-un interviu acordat recent pentru Culturaladubă.ro, Anamaria a declarat că România este țara în care s-a născut. Despre Franța spune că e țara care a adoptat-o și care i-a permis să facă din pasiunea pentru actorie o meserie.

După mai multe activități extrașcolare, Anamaria i-a rugat pe părinți să o înscrie la un curs de teatru. Norocul a fost însă de partea ei. În perioada în care și-a dat seama că este pur și simplu îndrăgostită de teatru, tatăl ei lucra la casa unei actrițe. Acesta i-a vorbit actriței despre pasiunea fiicei lui. După ce a fost informată în privința unui site de casting, Ana a găsit anunțul de casting al filmului My Little Princess.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Anamaria Vartolomei, în rolul Violetei din producția My Little Princess, regizată de Eva Ionesco
Anamaria Vartolomeu a fost inclusă pe lista revelațiilor anului 2021 de către Academia Cesar pentru rolul din Just Kids / Profimedia Images

Ce a însemnat de fapt „My Little Princess” pentru Anamaria Vartolomei

Filmul este în regia Evei Ionesco, o regizoare cu origini românești. My Little Princess reprezintă de fapt debutul Evei în industria cinematografică. Deși subiectul filmului a fost controversat pentru că prezintă povestea unei fetițe care face ședințe foto cu mama sa, dar care ajunge să pozeze și nud la o vârstă fragedă, Eva Ionesco a declarat cu mulți ani în urmă că părinții Anei au cunoscut foarte bine povestea. Aceștia au fost asigurați că micuța lor nu va apărea nud, iar filmările au fost cu acordul Protecției Copilului din Franța, dar și sub atenta observație a unui consilier psihologic, scrie Cinemagia.ro.

Producția My Little Princess vorbește de copilăria Evei Ionesco, fiica fotografei Irina Ionesco. La numai 5 ani, Eva era model pentru mama sa. Problema a fost că anumite imagini au fost considerate erotice și au devenit rapid un subiect controversat. Mai apoi a urmat un lung proces pentru recuperaea pozelor. My Little Princess este un film autobiografic al Evei Ionesco.

După ce Anamaria a fost distribuită în rolul Violetei, cariera sa în film a făcut pași siguri spre succes.

Pentru rolul Violetei a fost nominalizată în anul 2012 la categoria cea mai promițătoare tânără actriță.

Anamaria Vartolomei a urmat mai apoi cursuri de teatru la cele mai prestigioase scoli din Franța. Tânăra s-a înscris la Cours de Florent și la Les Enfants Terribles. Anamaria a fost de-a lungul anilor distribuită în mai multe roluri importante. Aceasta a jucat în producții precum Jacky în regatul femeilor, Eternité, L’Idéal, Ma Revolution, Le Vin, Le Semeur, L’Echange des Princesses, Just Kids, Meduses, La Bonne Epouse.

Anamaria Vartolomei a fost inclusă pe lista revelațiilor anului 2021 de Academia Cesar pentru rolul din Just Kids, potrivit Peoplepill.com.

Părinții au fost mereu alături de ea și au susținut-o

Anamaria Vartolomei spune tot pentru Culturaladuba.ro că frumusețea este moștenire de familie. Ochii superbi, de un albastru electrizant, sunt de la bunica sa.

Frumusețea ei a fost remarcată și de reprezentații casei de modă Chanel. Anamaria Vartolomei a fost aleasă una dintre prezențele feminine care descriu cel mai bine spiritul casei de modă. E vorba despre puterea de seducție, personalitate puternică și bucuria de a trăi viața la intensitate maximă. Tânăra actriță este mereu alături de nume mari din industria modei precum Anna Wintour, Gigi Hadid sau Kaia Gerber.

Kaia Geber a fost de mai multe ori desemnată de casa de modă Chanel imaginea brand-ului de rujuri.

În 2012, când a cunoscut succesul cu rolul Violetei din My Little Princess, Anamaria Vartolomei a luat parte și la un vernisaj de fotografii despre emblematica jachetă neagră a casei de modă Chanel, realizat de Karl Lagerfeld. De atunci este mereu prezentă la toate evenimentele și lansările colecțiilor Chanel.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×