Reclamă

Deva Cassel și Monica Bellucci au pozat împreună pentru prima dată. Cele două au realizat coperta Vogue Italia a lunii iulie

Cea mai recentă copertă a Vogue Italia este dedicată adolescenților de 16 ani. Publicația încearcă să abordeze subiecte despre ceea ce își doresc tinerii, ce cred, ce trebuie să știe și cum trebuie înțeleși. Deva Cassel și Monica Bellucci au pozat împreună pentru prima dată, iar coperta revistei ține primele pagini ale tabloidelor.

Publicat: 6 iulie 2021, 12:30 / Actualizat: 6 iulie 2021, 16:31

Deva Cassel, una dintre cele două fiice pe care Monica Bellucci le-a avut alături de Vincent Cassel, debutează în lumea modei. Tatăl ei, mândru de ea, nu ezită să împărtășească rezultatele muncii sale cu fanii de pe contul de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deva Cassel și Monica Bellucci au pozat împreună

Publicul a putut să o descopere pe Deva alături de mama ei pe coperta revistei Vogue Italia. Vincent Cassel, în vârstă de 54 de ani, și Monica Bellucci, în vârstă de 56 de ani, au rămas foarte apropiați în ciuda separării lor. Acesta din urmă a spus recent într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe rețelele de socializare că actrița italiană i-a dat multe în viață. Cuplul a fost împreună din 1996 până în 2013, dintre care 14 ani au fost căsătoriți. Din dragostea lor, s-au născut Deva în 2004 și Léonie în 2010. La rândul său, Vincent Cassel a mai avut o fiică în 2019 cu modelul Tina Kunakey, cu care s-a căsătorit în 2018. Copilul lor se numește Amazonia.

Monica Bellucci a declarat că atunci când și-a întrebat fiica de ce vrea să facă împreună acestă copertă, adolescenta i-a dat cel mai frumos răspuns posibil: „Pentru că ultima dată când ne-au fotografiat împreună eram în burta ta”. Fabrizio Ferri este cel care i-a realizat o ședință foto actriței atunci când era însărcinată în 7 luni. Portretul celor două a fost semnat de Raffaele Panizza.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Aceasta este prima copertă pe care Monica Bellucci apare pentru Vogue Italia. Cu toate că a acceptat, Monica stă ușor retrasă, în dreapta fiicei sale. Acest lucru a fost catalogat de analiști drept un gest de a o lăsa pe tânără să treacă în față. Ca un impuls pentru generațiile ce vin din urmă.

Fotografii care au fost prezenți la eveniment au spus că la ședința foto cu Deva au simțit aceeași emoție pe care au simțit-o în fața unor nume mari precum Natalia Vodianova sau Kate Moss: „Emoțiile datorate frumuseții pure”.

Monica Bellucci a demonstrat mereu că în spatele unui chip angelic se află o femeie puternică. Povestea ei de viață este una care te va face să vezi ce înseamnă cu adevărat succesul.

Reclamă

Cum se înțelege Monica Bellucci cu fiica sa

Actrița a declarat că ea și fiica sa nu au avut niciodată dispute. Monica Bellucci spune că e o mamă înțelegătoare. Mereu și-a încurajat fiica să fie independentă: „Își ia singură deciziile încă de la vârsta de 13 ani. Vorbește cinci limbi străine. Nu se teme de nimeni și nimic.”

Frumusețea Devei Cassel nu poate trece neobservată. Adolescenta a fost deja imaginea mai multor brand-uri de lux. A bifat până la 16 ani contracte la care mulți doar visează. Recent, Deva a avut o ședință foto în Portofino. Acolo a purtat o rochie cu imprimeu floral, care i-a pus rapid frumusețea naturală în valoare.

Deși Monica Bellucci a încercat mult timp să o țină departe pe fiica sa de lumina reflectoarelor, Deva preferă să fie cât mai aproape de lumea modei. Cu toate acestea actrița ține foarte mult ca fiica sa să-și termine studiile. Vrea ca școala să rămână pe primul plan.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×