Reclamă

Prima imagine cu chipul fetiței lui Channing Tatum. Cum arată Everly la vârsta de 8 ani

Actorul Channing Tatum este cu siguranță un tată extrem de devotat. De când a divorțat de soția sa, Jena Dewan, acesta s-a ocupat singur de creșterea fiicei sale. Bărbatul a încercat să-și ferească fetița de camerele de fotografiat ale curioșilor de-a lungul timpului. Totuși, în cele din urmă a apărut prima imagine cu chipul fetiței lui Channing Tatum chiar pe contul său personal de Instagram.

Publicat: 27 iunie 2021, 7:35

Fiecare zi pare că este o nouă aventură pentru frumosul bărbat. Acesta descoperă lumea prin ochii fiicei sale, Everly. Channing Tatum îi este aproape micuței la fiecare pas și încearcă să suplinească lipsa unei mame. Se pare că actorul se descurcă foarte bine. Acesta este foarte apropiat de fiica sa. De altfel, Channing Tatum a realizat chiar o carte pentru copii inspirată de micuța Everly.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima imagine cu chipul fetiței lui Channing Tatum

Timpul se scurge cu siguranță în mod diferit pentru cei care sunt părinți. La fel se întâmplă și în cazul actorului Channing Tatum. În urmă cu doar opt ani, acesta devea tatăl unei fetițe care pare să-i fi moștenit din plin personalitatea și spiritul liber.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Pentru o perioadă lungă de timp, modelul a încercat să-și țină fetița departe de ochii celor din jur. Cu toate acestea, bărbatul nu a mai putut să-și stăpânească mândria de a fi tatăl unei fetițe atât de frumoase. Prima imagine cu chipul fetiței lui Channing Tatum a fost postată chiar de acesta pe contul său de Instagram.

Reclamă

Actorul în vârstă de doar 41 de ani a postat o fotografie cu el și fiica sa în timp ce o ține după umeri. Channing Tatum a dus-o pe micuța Everly la plajă unde s-au distrat împreună. Fotografia cu cei doi vorbește de la sine.

Relația dintre cei doi este foarte strânsă, iar Everly pare că i-a moștenit frumusețea actorului. Mândru de fiica sa, Channing Tatum a postat alături de fotografie și o descriere emoționantă prin care a dezvăluit publicului cum și-au petrecut timpul împreună.

Cei doi s-au distrat de minune pe plajă, iar micuța Everly i-a povestit tatălui său profeția sirenelor care ies în serile cu lună plină. Actorul a intrat complet în lumea fiicei sale. Într-un interviu acordat pentru publicația People, acesta a povestit despre responsabilitatea de a fi un tată singur și despre lucrurile pe care le face pentru a fi mai aproape de fiica sa.

Reclamă

Channing Tatum a scris o carte inspirată de fiica sa

Nu doar Meghan Markle a debutat ca autoare de cărți pentru copii. Channing Tatum a fost și el foarte inspirat de fiica sa pe perioada pandemiei și a decis să scrie o cărticică pe care să i-o dedice. Actorul a anunțaț lansarea cărții pe pagina personală de Instagram unde a postat și o fotografie reprezentativă.

Acesta s-a avântat în lumea fiicei sale de 8 ani, Everly și a reușit să-și redescopere copilul din interior. Cartea actorului se numește The One and Only Sparkella și surprinde spiritul liber și aventuros al fiicei sale. Cartea descrie perfect relația strânsă dintre un tată și fiica sa. La scurt timp de la lansarea cărții, a apărut și prima imagine cu chipul fetiței lui Channing Tatum. Acesta a postat o fotografie pe contul personal de Instagram și a dezvăluit în cele din urmă cine a fost inspirația din spatele cărții sale.

Am văzut mulți tați de-a lungul timpului. Să fii un părinte nu e deloc simplu. Am vrut ca această carte șă fie un fel de scrisoare pentru ei. Tot ce trebuie să faci este să te joci, așa vei fi răsplătit cu dragostea micuților tăi.

– Channing Tatum

Channing Tatum și-a asumat din plin rolul de părinte. Acesta nu s-a temut să intre în lumea fiicei sale și și-a dedicat tot timpul acesteia. De la unicorni colorați, la unghii date cu ojă, Channing Tatum a făcut totul pentru a fi aproape de fiica sa. Actorul nu se rușinează să fie pus în ipostaze comice de către Everly, maia les că aceasta îi completează întreaga lume zi de zi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×