Reclamă

Salma Hayek a publicat o fotografie de familie cu fiica și soțul ei

Salma Hayek s-a numărat printre vedetele care au făcut publice imagini rare, cu ocazia Zilei Taților, la care fanii lor nu au acces în mod obișnuit. Salma Hayek a publicat o fotografie de familie cu fiica și soțul ei.

Publicat: 23 iunie 2021, 7:20 / Actualizat: 23 iunie 2021, 9:48

Vedeta în vârstă de 54 de ani a prezentat tuturor o imagine în care soțul ei, Francois-Henri Pinault, o ține în brațe pe fetița lor, Valentina, pe vremea când era mititică. Fanii actriței au fost extaziați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salma Hayek a publicat o fotografie de familie

Imaginea îi surprinde pe miliardarul francez, purtând-o pe fiica sa în brațe, și zâmbindu-i micuței Valentina. Actrița a urat tuturor „O aniversare fericită, cu ocazia Zilei Tatălui”. În limba engleză, franceză și spaniolă.

Salma și Francois-Henri și-au anunțat logodna în martie 2007. Fiica lor a venit pe lume în septembrie 2007. Cei doi s-au căsătorit de Ziua Îndrăgostiților, în 2009, în Paris. În cadrul unui interviu acordat recent revistei Allure, Salma Hayek a mărturisit că se bucură că poate fi ea însăși alături de soțul ei. Mai ales deoarece nu simte că acesta o constrânge sau îi impune limite.

Ea a mai făcut o mărturisire surprinzătoare. Mai ales dat fiind faptul că este căsătorită cu unul dintre cei mai bogați oameni din lume. Actrița a surprins pe toată lumea după ce a spus că ea însăși își susține în continuare cheltuielile proprii, pe care le avea și înaintea căsătoriei. Soțul ei i-ar fi declarat la începutul căsătoriei că independența ei este unul dintre lucrurile pentru care și-a dorit să se căsătorească cu aceasta. Și este unul dintre motivele pentru care o respectă enorm.

Vedeta a fost încă o dată impresionată de soțul ei după ce în perioada pandemiei a suferit o formă severă a unei infecții cu Covid-19. Iar acesta i-a fost alături necondiționat. Cuplul a trecut nu numai testul timpului, iar cei doi își readuc mereu aminte cât multe contează unul pentru celălalt.

Reclamă

Salma Hayek se bucură, de asemenea, de o relație apropiată cu fiica ei, Valentina. Ea este singurul copil al vedetei și are actualmente 13 ani, informează Hello Magazine.

Actrița a mărturisit că perioada lockdown-ului a fost extrem de dificilă pentru adolescenți. Deși fiica sa, Valentina, se descurca să-și facă singură temele și proiectele școlare, acesteia i-a fost extrem de dor de prietenii ei.

Reclamă

Valentina Paloma Pinault

În septembrie 2020, fiica actriței Salma Hayek, Valentina Paloma Pinault a împlinit 13 ani. Cu această ocazie, mama sa a făcut public un mesaj emoționant. Ea a mărturisit că nu și-a dorit niciodată în viață ca cineva să apară în viața ei, mai mult decât și-a dorit ca fiica ei să se nască. Cu această ocazie, vedeta a făcut publică o imagine surprinsă de soțul ei, în care apar ea și Valentina, la puțin timp după naștere.

„Ești cea mai mare mare profesoară. Cea mai mare bucurie și cea mai mare speranță. Te-am iubit încă de dinainte de a te naște și te voi iubi întotdeauna”, a decarat Salma Hayek, citată de revista People.

Actrița a atras atenția publicului după ce a postat pe social media o înregistrare cu ea și amicul ei, Anthony Hopkins. Cei doi dansau împruenă și se bucurau după ce faimosul actor a primit încă un Premiu Oscar, în 2021.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×