Salma Hayek a publicat o imagine cu fiica sa, Valentina. Mesajul actriței, emoționant

Salma Hayek este una dintre cele mai frumoase și mai apreciate actrițe. Cu toate că are un succes imens în lumea cinematografiei, vedeta are un rol mult mai important de susțin zilnic, cel de mamă. Salma Hayek a publicat o imagine cu fiica sa, Valentina. Poza a înduișat inimile fanilor.

Publicat: 4 iunie 2021, 7:00 / Actualizat: 3 iunie 2021, 11:04

Actrița este extrem de discretă cu viața de familie. Rareori publică imagini cu fiica sau soțul ei. Aceasta preferă să păstreze discreția și să-și trăiască viața de familie departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, Salma își ține mereu fanii la curent cu ce se întâmplă în cariera sa, scrie Hello.

Salma Hayek a publicat o imagine cu fiica sa

Zilele trecute însă, Salma a publicat o imagine cu micuța Valentina, din copilărie. Fotografia a fost făcută pe plajă, în timp ce Salma stătea lângă fiica sa. Actrița arăta superb, ca și acum. Fanii au remarcat rapid că trecerea anilor nu și-au lăsat amprenta asupra chipului ei. Poza a fost publicată de actriță pe contul personal de Instagram cu ocazie sărbătoririi Zilei Mamei în Franța.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Salma Hayek are un singur copil din relația cu omul de afaceri Francois Henri-Pinault. Soții Pinault au avut încă un motiv de sărbătoare în familia lor recent. Soțul actriței a împlinit vârsta de 59 de ani. Cu această ocazie, Salma Hayek a publicat o imagine cu el tot pe rețelele de socializare.

Imaginea postată, împreună cu mesajul, tradus în franceză, engleză și spaniolă: „La mulți ani, dragostea mea”, a primit extrem de multe aprecieri și reacții din partea fanilor.

Vedeta a declarat în trecut pentru publicația Allure că Francois este cel mai bun soț din lume. Acesta îi permite să fie așa cum își dorește ea și nu a încercat niciodată să o limiteze. Salma a mai vorbit și despre faptul că partenerul său de viață este și unul dintre cei mai bogați bărbați din lume. Cu toate acestea, actrița a spus ori de câte ori a avut ocazia că nu a depins și nici nu va depinde financiar de soțul ei.

Francois este cel mai bun soț din lume. Pot să fiu eu însămi în preajma lui și nu simt că încearcă să mă limiteze.

– Salma Hayek

Cine este și cu ce se ocupă Francois Henri-Pinault

Francois-Henri Pinault provine dintr-o familie de oameni bogați, tatăl său ocupând locul 23 în topul miliardarilor lumii. Familia soțului Salmei Hayek deține revista Le Point, parte a ziarului Le Monde, dar și postul de televiziune TF-1.

Francois-Henri Pinault a mai fost căsătorit înainte să o întâlnească pe Salma Hayek. Din mariajul trecut, omul de afaceri mai are doi copii și încă un copil din relația cu Linda Evangelista.

Salma Hayek și Francois-Henri Pinault s-au căsătorit în Paris, în anul 2009, pe data de 14 februarie. Mai apoi au avut parte de un eveniment fastuos în luna aprilie, în Veneția. Acolo au sărbătorit dragostea lor alături de cei mai buni prieteni, dar și de oameni faimoși. În anul 2019, Francois-Henri Pinault și-a surprins soția cu o ceremonie de reînnoire a jurămintelor. Aceasta a avut loc în Bora Bora.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Nepoata Prințesei Diana, Amelia Spencer într-o bluză cu dantelă albă la expoziția de vară de la Royal Academy în 2019
Divertisment
Nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie. Unde va îmbrăca rochia de mireasă Amelia Spencer
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett și-au anunțat logodna în iulie 2020. Cei doi și-au început povestea de iubire în campusul Universității din Cape Town. Cu toate acesta, nepoata Prințesei Diana a anunțat că...
2
Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo, la un eveniment, pe covorul roșu, îmbrăcați elegant, în 2012
Divertisment
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Cine este femeia din viața lui Lorenzo Lazo
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Pe contul de Instagram apar mereu imagini cu cei doi. Lorenzo Lazo și-a găsit din nou echilibrul în brațele unei femei superbe, la numai...
3
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
4
Ducii de Sussex, îmbrăcați casual, la Jocurile Invictus de la Toronto, în anul 2017
Divertisment
Ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în linia succesiunii la tron
Decesul Ducelui de Edinburh nu a afectat linia succesiunii la tron. În schimb, nașterile din Familia Regală Britanică au schimbat ordinea. Acum toată lumea se întreabă ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în...
5
Prințul Haary alături de soția sa Meghan Markle în timp ce stau apropiați unul de celălalt pe scaune și privesc spre camere în Australia în timpul unei vizite la liceul de fete Macarthur
Divertisment
Lilibet seamănă leit cu Ducii de Sussex. Ce spun apropiații despre micuță
Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a alăturat Familiei Regale și seamănă leit cu părinții săi, Ducii de Sussex. De când a venit pe lume, Lili a devenit centrul universului pentru Prințul Harry și Meghan Markle....
PARTENERI
×