Reclamă

Salma Hayek a publicat o imagine cu fiica sa, Valentina. Mesajul actriței, emoționant

Salma Hayek este una dintre cele mai frumoase și mai apreciate actrițe. Cu toate că are un succes imens în lumea cinematografiei, vedeta are un rol mult mai important de susțin zilnic, cel de mamă. Salma Hayek a publicat o imagine cu fiica sa, Valentina. Poza a înduișat inimile fanilor.

Publicat: 4 iunie 2021, 7:00

Actrița este extrem de discretă cu viața de familie. Rareori publică imagini cu fiica sau soțul ei. Aceasta preferă să păstreze discreția și să-și trăiască viața de familie departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, Salma își ține mereu fanii la curent cu ce se întâmplă în cariera sa, scrie Hello.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salma Hayek a publicat o imagine cu fiica sa

Zilele trecute însă, Salma a publicat o imagine cu micuța Valentina, din copilărie. Fotografia a fost făcută pe plajă, în timp ce Salma stătea lângă fiica sa. Actrița arăta superb, ca și acum. Fanii au remarcat rapid că trecerea anilor nu și-au lăsat amprenta asupra chipului ei. Poza a fost publicată de actriță pe contul personal de Instagram cu ocazie sărbătoririi Zilei Mamei în Franța.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Salma Hayek are un singur copil din relația cu omul de afaceri Francois Henri-Pinault. Soții Pinault au avut încă un motiv de sărbătoare în familia lor recent. Soțul actriței a împlinit vârsta de 59 de ani. Cu această ocazie, Salma Hayek a publicat o imagine cu el tot pe rețelele de socializare.

Reclamă

Imaginea postată, împreună cu mesajul, tradus în franceză, engleză și spaniolă: „La mulți ani, dragostea mea”, a primit extrem de multe aprecieri și reacții din partea fanilor.

Vedeta a declarat în trecut pentru publicația Allure că Francois este cel mai bun soț din lume. Acesta îi permite să fie așa cum își dorește ea și nu a încercat niciodată să o limiteze. Salma a mai vorbit și despre faptul că partenerul său de viață este și unul dintre cei mai bogați bărbați din lume. Cu toate acestea, actrița a spus ori de câte ori a avut ocazia că nu a depins și nici nu va depinde financiar de soțul ei.

Francois este cel mai bun soț din lume. Pot să fiu eu însămi în preajma lui și nu simt că încearcă să mă limiteze.

– Salma Hayek

Reclamă

Cine este și cu ce se ocupă Francois Henri-Pinault

Francois-Henri Pinault provine dintr-o familie de oameni bogați, tatăl său ocupând locul 23 în topul miliardarilor lumii. Familia soțului Salmei Hayek deține revista Le Point, parte a ziarului Le Monde, dar și postul de televiziune TF-1.

Francois-Henri Pinault a mai fost căsătorit înainte să o întâlnească pe Salma Hayek. Din mariajul trecut, omul de afaceri mai are doi copii și încă un copil din relația cu Linda Evangelista.

Salma Hayek și Francois-Henri Pinault s-au căsătorit în Paris, în anul 2009, pe data de 14 februarie. Mai apoi au avut parte de un eveniment fastuos în luna aprilie, în Veneția. Acolo au sărbătorit dragostea lor alături de cei mai buni prieteni, dar și de oameni faimoși. În anul 2019, Francois-Henri Pinault și-a surprins soția cu o ceremonie de reînnoire a jurămintelor. Aceasta a avut loc în Bora Bora.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×