Imagine rară publicată de Salma Hayek cu soțul ei. Mesajul actriței cu ocazia aniversării partenerului său

Imagine rară publicată de Salma Hayek cu soțul ei . Actrița a făcut publică pe rețeaua de socializare Instagram o fotografie afectuoasă cu partenerul ei, Francois Henri-Pinault, cu prilejul unei ocazii speciale, aniversarea acestuia.

Publicat: 31 mai 2021, 12:21 / Actualizat: 31 mai 2021, 9:57

Vedeta filmului „The Hitman’s Wife’s Bodyguard”, ce urmează a fi lansat pe 16 iunie 2021, i-a urat soțului său „La mulți ani”, cu ocazia împlinirii a 59 ani, pe data de 28 mai, împreună cu o fotografie în care aceasta îl sărută afectuos pe soțul ei, în timp ce îl îmbrățișează.

Imagine rară publicată de Salma Hayek cu soțul ei

Imaginea postată, împreună cu mesajul, tradus în franceză, engleză și spaniolă: „La mulți ani, dragostea mea”, a primit extrem de multe aprecieri și reacții din partea fanilor.

Cuplul a celebrat în luna februarie cea de-a 12-a aniversare a căsătoriei lor cu o călătorie la Roma.

Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Valentina. Salma Hayek a mărturisit pentru revista Allure că „Francois este cel mai bun soț din lume. Pot să fiu eu însămi în preajma lui și nu simt că încearcă să mă limiteze”.

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO!

Acuzații nefondate

În cadrul aceluiași interviu, vedeta a mărturisit că înainte de a se căsători, i-a spus soțului său că ea însăși se va ocupa de asigurarea cheltuielilor sale, la fel ca înainte de mariaj, informează Hello Magazine.

Soțul său i-a spus atunci că acesta este unul dintre motivele pentru care dorește să o ia de soție. Iar actrița consideră faptul că își păstrează în continuare independența, unul dintre motivele pentru care căsnicia sa funcționează atât de bine. Vedeta a adăugat, de asemenea, că soțul său apreciază acest lucru și o respectă foarte mult.

Recent, Salma Hayek a mărturisit că a suferit de o formă severă de Covid-19; aceasta s-a recuperat foarte greu în urma bolii, după ce a petrecut șapte săptămâni în izolare și a avut nevoie chiar de mască cu oxigen.

Salma Hayek a fost acuzată că s-a căsătorit din interes cu omul de afaceri miliardar Francois Henri-Pinault. Aceasta  a respins aceste zvonuri răutăcioase, declarând că partenerul ei a ajutat-o să evolueze pozitiv, iar dragostea dintre ei este tot mai puternică.

Cine este Francois Henri-Pinault

Tatăl lui Pinault, care se numește tot Francois, este unul dintre cei mai bogați oameni din lume. Ocupând locul 23, în clasamentul miliardarilor, creat de publicația Bloomberg. Înainte de a ceda afacerile fiului său, partenerul Salmei Hayek, a devenit director executiv al companiei Kering (fostă Pinault-Printemps-Redoute). Familia acestuia deține și revista Le Point, parte a ziarului franțuzesc Le Monde, precum și rețeaua de televiziune TF-1.

Pinault a mai fost căsătorit anterior, mariaj din urma căruia are doi copii. Acesta mai are un băiat dintr-o relație anterioară cu fotomodelul Linda Evangelista.

Salma și Pinault s-au căsătorit oficial la o judecătorie din Paris, în 2009, de Ziua Îndrăgostiților. Aceștia și-au celebrat ceremonia, în aprilie 2009, în Veneția, Italia, într-un cadru mai larg, alături de prietenii lor celebri.

În 2019, Pinault a surprins-o pe Hayek cu o ceremonie secretă de reînnoire a jurămintelor de căsătorie, în timpul unei excursii pe insula Bora Bora, potrivit presei internaționale.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Nepoata Prințesei Diana, Amelia Spencer într-o bluză cu dantelă albă la expoziția de vară de la Royal Academy în 2019
Divertisment
Nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie. Unde va îmbrăca rochia de mireasă Amelia Spencer
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett și-au anunțat logodna în iulie 2020. Cei doi și-au început povestea de iubire în campusul Universității din Cape Town. Cu toate acesta, nepoata Prințesei Diana a anunțat că...
2
Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo, la un eveniment, pe covorul roșu, îmbrăcați elegant, în 2012
Divertisment
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Cine este femeia din viața lui Lorenzo Lazo
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Pe contul de Instagram apar mereu imagini cu cei doi. Lorenzo Lazo și-a găsit din nou echilibrul în brațele unei femei superbe, la numai...
3
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
4
Ducii de Sussex, îmbrăcați casual, la Jocurile Invictus de la Toronto, în anul 2017
Divertisment
Ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în linia succesiunii la tron
Decesul Ducelui de Edinburh nu a afectat linia succesiunii la tron. În schimb, nașterile din Familia Regală Britanică au schimbat ordinea. Acum toată lumea se întreabă ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în...
5
Prințul Haary alături de soția sa Meghan Markle în timp ce stau apropiați unul de celălalt pe scaune și privesc spre camere în Australia în timpul unei vizite la liceul de fete Macarthur
Divertisment
Lilibet seamănă leit cu Ducii de Sussex. Ce spun apropiații despre micuță
Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a alăturat Familiei Regale și seamănă leit cu părinții săi, Ducii de Sussex. De când a venit pe lume, Lili a devenit centrul universului pentru Prințul Harry și Meghan Markle....
PARTENERI
×