Reclamă

Imagine rară publicată de Salma Hayek cu soțul ei. Mesajul actriței cu ocazia aniversării partenerului său

Imagine rară publicată de Salma Hayek cu soțul ei . Actrița a făcut publică pe rețeaua de socializare Instagram o fotografie afectuoasă cu partenerul ei, Francois Henri-Pinault, cu prilejul unei ocazii speciale, aniversarea acestuia.

Publicat: 31 mai 2021, 12:21

Vedeta filmului „The Hitman’s Wife’s Bodyguard”, ce urmează a fi lansat pe 16 iunie 2021, i-a urat soțului său „La mulți ani”, cu ocazia împlinirii a 59 ani, pe data de 28 mai, împreună cu o fotografie în care aceasta îl sărută afectuos pe soțul ei, în timp ce îl îmbrățișează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagine rară publicată de Salma Hayek cu soțul ei

Imaginea postată, împreună cu mesajul, tradus în franceză, engleză și spaniolă: „La mulți ani, dragostea mea”, a primit extrem de multe aprecieri și reacții din partea fanilor.

Cuplul a celebrat în luna februarie cea de-a 12-a aniversare a căsătoriei lor cu o călătorie la Roma.

Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Valentina. Salma Hayek a mărturisit pentru revista Allure că „Francois este cel mai bun soț din lume. Pot să fiu eu însămi în preajma lui și nu simt că încearcă să mă limiteze”.

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO!

Reclamă

Acuzații nefondate

În cadrul aceluiași interviu, vedeta a mărturisit că înainte de a se căsători, i-a spus soțului său că ea însăși se va ocupa de asigurarea cheltuielilor sale, la fel ca înainte de mariaj, informează Hello Magazine.

Reclamă

Soțul său i-a spus atunci că acesta este unul dintre motivele pentru care dorește să o ia de soție. Iar actrița consideră faptul că își păstrează în continuare independența, unul dintre motivele pentru care căsnicia sa funcționează atât de bine. Vedeta a adăugat, de asemenea, că soțul său apreciază acest lucru și o respectă foarte mult.

Recent, Salma Hayek a mărturisit că a suferit de o formă severă de Covid-19; aceasta s-a recuperat foarte greu în urma bolii, după ce a petrecut șapte săptămâni în izolare și a avut nevoie chiar de mască cu oxigen.

Salma Hayek a fost acuzată că s-a căsătorit din interes cu omul de afaceri miliardar Francois Henri-Pinault. Aceasta  a respins aceste zvonuri răutăcioase, declarând că partenerul ei a ajutat-o să evolueze pozitiv, iar dragostea dintre ei este tot mai puternică.

Cine este Francois Henri-Pinault

Tatăl lui Pinault, care se numește tot Francois, este unul dintre cei mai bogați oameni din lume. Ocupând locul 23, în clasamentul miliardarilor, creat de publicația Bloomberg. Înainte de a ceda afacerile fiului său, partenerul Salmei Hayek, a devenit director executiv al companiei Kering (fostă Pinault-Printemps-Redoute). Familia acestuia deține și revista Le Point, parte a ziarului franțuzesc Le Monde, precum și rețeaua de televiziune TF-1.

Pinault a mai fost căsătorit anterior, mariaj din urma căruia are doi copii. Acesta mai are un băiat dintr-o relație anterioară cu fotomodelul Linda Evangelista.

Salma și Pinault s-au căsătorit oficial la o judecătorie din Paris, în 2009, de Ziua Îndrăgostiților. Aceștia și-au celebrat ceremonia, în aprilie 2009, în Veneția, Italia, într-un cadru mai larg, alături de prietenii lor celebri.

În 2019, Pinault a surprins-o pe Hayek cu o ceremonie secretă de reînnoire a jurămintelor de căsătorie, în timpul unei excursii pe insula Bora Bora, potrivit presei internaționale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×