Reclamă

Salma Hayek a strălucit la Globurile de Aur. Rochia care i-a pus în evidență silueta

Salma Hayek a strălucit la Globurile de Aur. Actrița s-a pozat în ținuta care nu a putut trece neobservată de urmăritorii actriței de pe Instagram. 

Publicat: 4 martie 2021, 10:57

Salma Hayek s-a izolat în casa din Londra de la începutul anului, dar a făcut duminică o excursie specială la Los Angeles pentru Globurile de Aur. Actrița s-a numărat printre prezentatorii ceremoniei de decernare a premiilor. Vedeta s-a fotografiat în ținuta foarte elegantă și sexy pe care a ales-o pentru eveniment la asfințit de soare și a distribuit imaginea pe Instagram. Și de data aceasta, Salma Hayek a atras o mulțime de complimente din partea fanilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salma Hayek a strălucit la Globurile de Aur

Salma Hayek a arătat incredibil la Globurile de Aur într-o rochie roșie decupată, semnată de Sarah Burton pentru casa de modă Alexander McQueen. Actrița care este și mamă s-a fotografiat în cea mai bună lumină, cea de la apus, care i-a scos în evidență chipul și trupul. 

Machiajul ales de vedetă a fost pe măsura ținutei. Simplu și foarte elegant. Actrița a folosit un ruj roșu aprins și o pudră bronzantă. 

„Mulțumesc Sarah Burton pentru rochia mea frumoasă. Gracias Sarah Burton por mi hermoso dress. @Alexandermcqueen @thuybnguyen #seeninmcqueen.”, este mesajul pe care Salma Hayek l-a atașat fotografiei. 

Fanii s-au grăbit să o complimenteze. „Una dintre cele mai bine îmbrăcate femei de la eveniment, cu siguranță! Ești întotdeauna uimitoare și ne ucizi”, a fost unul dintre comentarii. „Roșu este culoarea ta!”, a scris un alt urmăritor. 

Reclamă

Salma a prezentat premiul pentru cea mai bună dramă la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, care a revenit filmului Nomadland realizat de Chloe Zhao.

Salma a prezentat premiul pentru cea mai bună dramă la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, care a revenit filmului Nomadland realizat de Chloe Zhao / Profimedia Images

Actrița a fost una dintre multele celebrități care au înmânat trofee în ediția virtuală de anul acesta a Globurilor de Aure. Printre ele s-au numărat Renee Zellweger, Joaquin Phoenix, Tina Fey și Catherine Zeta-Jones, potrivit Hello Magazine

Reclamă

O mamă devotată

În viața de zi cu zi actuală din Londra, Salma îți petrece majoritatea timpului acasă alături de soțul ei Francois-Henri și de fiica adolescentă Valentina. În timp ce actrița se bucură să petreacă timp de calitate cu fiica ei acasă, vedeta a recunoscut că pandemia a fost grea pentru adolescentă, mai ales în timpul carantinei.

„Carantina a fost foarte dificilă pentru adolescenți. Fiica mea Valentina era foarte independentă și își făcea singură temele online pentru școală, dar nu-i plăcea. De asemenea, i-a fost foarte dor de prietenii ei „, a declarat actrița pentru The Telegraph.  

Actrița nu iubește altceva decât să fie mamă și s-a deschis despre părinți în timpul unui interviu cu The Guardian.

„Nu am fost niciodată departe de Valentina mai mult de o săptămână – chiar și când soțul meu și cu mine am plecat în luna de miere, am fost fără ea doar o săptămână”, a declarat actrița. 

Îi place să posteze fotografii în costum de baie și nu se va opri

Salma Hayek distribuie în mod constant fotografii în costum de baie pe Instagram. Toate sunt dintr-o singură călătorie, a declarat actrița pentru Entertainment Tonight, și nu are niciun plan să se oprească din a posta.

„Mă bucur că am făcut multe poze, nu-mi este rușine, pentru că a fost prima săptămână de vacanță”. Ea a spus pentru Elle că distribuirea fotografiilor a fost „eliberatoare”.

„Mi-am salvat pozele; nu sunt în aceeași formă astăzi și răspândesc dragostea cam la fiecare două săptămâni”, a recunoscut ea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×