Reclamă

Ce a declarat Regé-Jean Page despre rolul din seria James Bond. Speculațiile din presă l-au făcut să ia atitudine

Celebrul actor Regé-Jean Page a căpătat tot mai multă popularitate în rândul publicului în ultima vreme. După ce și-a susprins fanii cu rolul jucat în serialul Bridgerton, pare că este gata să cucerească din nou marile ecrane. Totuși, speculațiile privind parcursul său în lumea cinematografică par să-l deranjeze. Regé-Jean Page a decis să vorbească despre rolul din seria James Bond. Acesta a explicat cum vede zvonurile lansate în ultima vreme.

Publicat: 25 iunie 2021, 8:39

Conform mai multor publicații, Regé-Jean Page a reușit să-l detroneze pe actorul Tom Hardy. Hardy era candidatul favorit care să-l înlocuiască pe Daniel Craig ca agentul 007. Seria cu James Bond este extrem de populară în întreaga lume, iar un astfel de rol vine și cu o anume notorietate. De când Daniel Craig a anunțat că se va retrage și nu-l va mai interpreta pe faimosul agent secret, o întrebare s-a așternut pe buzele tuturor; cine va fi următorul James Bond?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a declarat Regé-Jean Page despre rolul din seria James Bond

După aflarea veștii privind retragerea lui Daniel Craig, fanii seriei au încercat să ghicească cine ar putea să-i ia locul faimosului actor. De-a lungul timpului au existat mai multe speculații. Multe dintre ele au făcut referire la nume sonore din lumea filmului, iar printre favoriți s-a aflat întotdeuna Tom Hardy.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regé-Jean Page în costum negru și cămașă albă, surprins din profil, la premiera filmului Mortal Engines
De când și-a făcut apariția în producția de pe Netflix, actorul Regé-Jean Page a furat inimile tuturor urmăritorilor / Getty Images

Cu toate acestea, în ultima vreme lucrurile par că au luat o nouă întorsătură. Celebrul actor Regé-Jean Page pare să fie fruntaș la categoria actorilor favoriți care să-l interpreteze pe agentul 007.

Reclamă

Într-un clasament realizat de o casă de pariuri, bătălia este destul de strânsă. Tom Hardy care s-a aflat pe primul loc, a trecut pe poziția a patra. În locul său a ajuns actorul din serialul Bridgerton. Deși pare că se simte măgulit, Regé-Jean Page a vorbit cu sinceritate despre speculațiile privind rolul său din seria James Bond.

Nu are nimic de-a face cu mine – nimic de-a face cu orice s-ar fi întâmplat la diferite întâlniri. Este clar doar un alt lucru despre care oamenii să poată vorbească. E flatant, dar este doar un joc.

– Regé-Jean Page

Cu toate acestea, nu este doar un joc pentru producătorii seriei. Barbara Broccoli și Michael Wilson, care dețin franciza, au de dus la bun sfârșit o muncă extrem de grea. Înlocuirea actorului care l-a interpretat pe James Bond nu este deloc o muncă ușoară.

Reclamă

Amândoi trebuie să organizeze o serie de probe pentru actorii ce-și doresc să-l interpreteze pe agentul 007. Dacă previziunile lansate la casele de pariuri se adeveresc, atunci actorul Regé-Jean Page va avea de îndeplinit o muncă foarte dificilă pentru a primi rolul mult râvnit.

Regé-Jean Page s-a retras din serialului Bridgerton

Regé-Jean Page a povestit de-a lungul timpului atât despre serialul Bridgerton, dar și despre speculațiile privind rolul din seria James Bond. În câteva interviuri pe care le-a acordat recent și-a deschis sufletul și a povestit cum s-au întâmplat lucrurile pe platoruile de filmare alături de actrița Phoebe Dynevor.

Primele dezvăluiri ale actorului cu privire la plecarea sa din serialul Bridgerton au surprins întreaga audiență. De altfel, Regé-Jean Page a menținut pentru o vreme tăcerea privind opțiunile de viitor. În câteva declarații pe care le-a făctu ulterior acelor momente, actorul a comparat plecarea din serial cu experiența finalizării liceului.

 Într-un interviu acordat pentru publicația Variety, Regé-Jean Page și-a exprimat bucuria din timpul filmărilor pentru serial. Se pare că actorul este încrezător în talentul său și nu se teme să treacă la nivelul următor. Mai mult, Regé-Jean Page a glumit pe seama speculațiilor despre rolul în seria James Bond.

Chiar dacă se simte flatat de presupunerile celor din jur, Page nu pare decis cu privire la acest rol. Desigur, rolul agentului 007 vine cu o serie de responsabilități. Cu toate acestea, fanii actoruluii sunt convinși că acesta le poate face față cu brio. Dovadă sunt și clasamentele care se realizează la diverse case de pariuri privind alegerea actorului pentru rolul agentului James Bond. Deși producătorii nu sunt deciși încă, fanii seriei par să aibă un favorit, iar acela este chiar Regé-Jean Page.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×