Reclamă

Replica celebră a actriței Phoebe Dynevor. Cum a cucerit inimile fanilor din serialul „Bridgerton”

Probabil niciun actor nu se gândește atunci când citește pentru prima dată scenariul că o anume replică va ajunge la inimile fanilor. Exact acesta a fost și cazul frumoasei Phoebe Dynevor când s-a pregătit pentru filmarea episodului cinci. Replica celebră a actriței Phoebe Dynevor a fost încărcată de sentimente puternice și arzătoare.

Publicat: 13 iunie 2021, 7:15

În primă instanță „I burn for you”, tradusă ca ard pentru tine i-a fost atribuită colegului său de filmare, Regé-Jean Page. Fanii erau convinși de faptul că acesta ar fi rostit în cele din urmă replica celebră. Deși actorul s-a simțit extrem de flatat, acesta a dezvăluit care este adevărul din spatele scenei mult iubite. Conform lui Regé-Jean Page, în ultimă instanță cuvintele au fost rostite de câtre Phoebe Dynevor într-un schimb de replici încărcate de emoție și intensitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Replica celebră a actriței Phoebe Dynevor

Actorul Regé-Jean Page confirmă faptul că replica celebră a actriței Phoebe Dynevor s-a aflat sub efectul Mandela. Acest efect are loc atunci când oamenii au tendința să-și amintească un eveniment diferit de felul în care s-a întâmplat de fapt. Deși Regé-Jean Page a refuzat să ia parte la al doilea sezon al serialului „Bridgerton”, acesta a fost fericit să ofere declarații cu privire la scena mult discutată. Phoebe Dynevor, partenera sa de scenă, a explicat și ea felul în care s-au petrecut lucrurile pe platourile de filmare.

Replica celebră a actriței Phoebe Dynevor a venit ca o surpriză chiar și pentru aceasta. Actrița a explicat faptul că nu a deținut niciun control asupra felului în care cuvintele sale vor fi interpretate. De altfel, este de părere că nimeni nu poate spune în momentul în care citește un scenariu care replică va ajunge în sufletele celor de acasă. Într-un interviu pe care l-a acordat publicației Variety, Phoebe Dynevor a încercat să explice pas cu pas scena din episodul Ducele și eu.

Cheia unui astfel de dialog este să-l interpretezi într-un mod cât mai natural cu puțință. Trebuie să faci să pară că fiecare minut este real. Nu există alt mod de a juca și a spune o replică, altfel decât cu sufletul deschis.

– Phoebe Dynevor

Reclamă

Episodul cinci a avut un impact semnificativ asupra felului în care s-a conturat povestea de iubire dintre Daphne și Simon Basset. Actrița Phoebe Dynevor a explicat de ce replica sa a ajuns în  inimile tuturor. „I burn for you” s-a aflat pe buzele fanilor la scurt timp după difuzarea episodului.

Cum a fost realizat episodul „The Duke and I”

Episodul cinci al serialului „Bridgerton” a fost realizat în colaborare cu o echipă extrem de vastă. De la regizori la scenarișit și consilieri cu privire la relațiile intime, toți s-au implicat pentru realizarea unui episod surprinzător. Replica celebră a actriței Phoebe Dynevor a făcut senzație tocmai datorită scenei în care a fost plasată. Decorul și muzica sunt doar câteva elemente care au ajutat la setarea atmosferei generale.

Reclamă

Regizorul episodului Sheree Folkson a explicat modul în care a reușit să realizeze scenele pline de tandrețe dintre cei doi. Când s-au gândit la realizarea scenei, primul lucru luat în calcul a fost muzica. Atmosfera a fost setată de către armonii care să indice sentimentele puternice dintre Daphne și Simon. Tensiunea, gesturile tandre, privirile intense, toate au fost amplificate de orchestrația aleasă.

Replica celebră „I burn for you” a actriței Phoebe Dynevor a ajuns atât în inima lui Regé-Jean Page cât și în inimile fanilor. Deși versurile melodiei alese făceau referire la despărțirea unui cuplu, scena a ilustrat cu brio contrariul. Episodul cinci a ajuns să fie unul dintre cele mai vizionate și a înregistrat un rating surprinzător.

Phoebe Dynevor alături de Regé-Jean Page au încercat să ofere fanilor un moment plin de iubire în scena din episodul „The Duke and I”. De altfel, amândoi sunt de părere că au reușit să surprindă perfect o scenă autentică de iubire, conform declarațiilor pe care le-au făcut.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de tensiuni pe plan amoros în această perioadă. Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024 vine să aducă vești pentru toate cele 12 zodii în parte. Vor avea loc transformări...
2
cartonașe cu simboluri chinezești ținute în mână de o femeie
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Un nou capitol se deschide în fața lor
Specialiștii în astrologie vin cu informații prețioase în această perioadă. Află care sunt cele 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Celelalte sunt pregătite să-și asculte propriile sentimente și să nu se îndepărteze...
3
O femeie care se uită în frigider, noaptea
Sănătate
Pași pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă. Obiceiurile pe care specialiștii le interzic
Renunță la aceste obiceiuri dacă vrei să scapi de grăsimea viscerală. Dacă reușești să o elimini poți reduce și riscul de afecțiuni cronice, cum ar fi bolile de inimă și diabetul. Ai mai jos...
4
fată frumoasă pe un lac ține o lună în mână într-un apus
Horoscop
Cum se manifestă fiecare zodie săptămâna aceasta folosind puterea Lunii. Ce arată astrele
Nu de puține ori, mișcările astrale i-au influențat pe nativi. Află cum se manifestă fiecare zodie săptămâna aceasta folosind puterea lunii. Atrag după sine noi începuturi, asta dacă există dorințe de schimbare. Optimismul și...
5
Șarlotă de căpșuni și pișcoturi pe un platou de sticlă
Rețete
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
Este sezonul căpșunilor și dorești inspirație pentru deserturi savuroase în care să le incluzi? Poți începe cu o rețetă simplă și rapidă de șarlotă de căpșuni. Este rețeta unui tort fără coacere, având ca...
PARTENERI
×