Reclamă

Replica celebră a actriței Phoebe Dynevor. Cum a cucerit inimile fanilor din serialul „Bridgerton”

Probabil niciun actor nu se gândește atunci când citește pentru prima dată scenariul că o anume replică va ajunge la inimile fanilor. Exact acesta a fost și cazul frumoasei Phoebe Dynevor când s-a pregătit pentru filmarea episodului cinci. Replica celebră a actriței Phoebe Dynevor a fost încărcată de sentimente puternice și arzătoare.

Publicat: 13 iunie 2021, 7:15

În primă instanță „I burn for you”, tradusă ca ard pentru tine i-a fost atribuită colegului său de filmare, Regé-Jean Page. Fanii erau convinși de faptul că acesta ar fi rostit în cele din urmă replica celebră. Deși actorul s-a simțit extrem de flatat, acesta a dezvăluit care este adevărul din spatele scenei mult iubite. Conform lui Regé-Jean Page, în ultimă instanță cuvintele au fost rostite de câtre Phoebe Dynevor într-un schimb de replici încărcate de emoție și intensitate.

Replica celebră a actriței Phoebe Dynevor

Actorul Regé-Jean Page confirmă faptul că replica celebră a actriței Phoebe Dynevor s-a aflat sub efectul Mandela. Acest efect are loc atunci când oamenii au tendința să-și amintească un eveniment diferit de felul în care s-a întâmplat de fapt. Deși Regé-Jean Page a refuzat să ia parte la al doilea sezon al serialului „Bridgerton”, acesta a fost fericit să ofere declarații cu privire la scena mult discutată. Phoebe Dynevor, partenera sa de scenă, a explicat și ea felul în care s-au petrecut lucrurile pe platourile de filmare.

Replica celebră a actriței Phoebe Dynevor a venit ca o surpriză chiar și pentru aceasta. Actrița a explicat faptul că nu a deținut niciun control asupra felului în care cuvintele sale vor fi interpretate. De altfel, este de părere că nimeni nu poate spune în momentul în care citește un scenariu care replică va ajunge în sufletele celor de acasă. Într-un interviu pe care l-a acordat publicației Variety, Phoebe Dynevor a încercat să explice pas cu pas scena din episodul Ducele și eu.

Cheia unui astfel de dialog este să-l interpretezi într-un mod cât mai natural cu puțință. Trebuie să faci să pară că fiecare minut este real. Nu există alt mod de a juca și a spune o replică, altfel decât cu sufletul deschis.

– Phoebe Dynevor

Reclamă

Episodul cinci a avut un impact semnificativ asupra felului în care s-a conturat povestea de iubire dintre Daphne și Simon Basset. Actrița Phoebe Dynevor a explicat de ce replica sa a ajuns în  inimile tuturor. „I burn for you” s-a aflat pe buzele fanilor la scurt timp după difuzarea episodului.

Cum a fost realizat episodul „The Duke and I”

Episodul cinci al serialului „Bridgerton” a fost realizat în colaborare cu o echipă extrem de vastă. De la regizori la scenarișit și consilieri cu privire la relațiile intime, toți s-au implicat pentru realizarea unui episod surprinzător. Replica celebră a actriței Phoebe Dynevor a făcut senzație tocmai datorită scenei în care a fost plasată. Decorul și muzica sunt doar câteva elemente care au ajutat la setarea atmosferei generale.

Reclamă

Regizorul episodului Sheree Folkson a explicat modul în care a reușit să realizeze scenele pline de tandrețe dintre cei doi. Când s-au gândit la realizarea scenei, primul lucru luat în calcul a fost muzica. Atmosfera a fost setată de către armonii care să indice sentimentele puternice dintre Daphne și Simon. Tensiunea, gesturile tandre, privirile intense, toate au fost amplificate de orchestrația aleasă.

Replica celebră „I burn for you” a actriței Phoebe Dynevor a ajuns atât în inima lui Regé-Jean Page cât și în inimile fanilor. Deși versurile melodiei alese făceau referire la despărțirea unui cuplu, scena a ilustrat cu brio contrariul. Episodul cinci a ajuns să fie unul dintre cele mai vizionate și a înregistrat un rating surprinzător.

Phoebe Dynevor alături de Regé-Jean Page au încercat să ofere fanilor un moment plin de iubire în scena din episodul „The Duke and I”. De altfel, amândoi sunt de părere că au reușit să surprindă perfect o scenă autentică de iubire, conform declarațiilor pe care le-au făcut.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O ceașcă de cafea care se află pe un blat gri alături de o tabletă de ciocolată neagră și câteva boabe de cafea pentru a ilustra câte cești de cafea poți bea zilnic
Sănătate
Câte cești de cafea poți bea zilnic. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor
Consumul unei cești de cafea dimineața este un adevărat ritual pentru cele mai multe persoane. Nimic nu se compară cu mirosul aromat care îți inundă casa într-o zi răcoroasă de toamnă. Totuși, prea multe...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de viitor. Relațiile amoroase încep să prindă contur, iar cei mai mulți știu cu exactitate ce își doresc de la partenerul de...
3
Brad Pitt, în costum negru, la Festivalul de Film de la Veneția
Divertisment
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună. „Prietenii nu sunt siguri dacă este ceva serios”, a spus o sursă pentru People despre cei...
4
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie neagră lungă stă în pădure
Horoscop
Cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Află din ce categorie faci parte
Unii oameni au cu siguranță dare de mână atunci când vine vorba despre resursele lor financiare, însă acum vei afla cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Astrologii sunt de părere că există...
5
Regina Elisabeta a II-a într-un costum gri în timp ce poartă celebrul colier din perle la gât
Divertisment
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta întotdeauna perle la gât. Toate ținutele ei erau accesorizate cu un astfel de colier
Majestatea Sa a oferit de-a lungul anilor o mulțime de lecții legate de stil. În ciuda vârstei înaintate, Regina a purtat tot timpul ținute colorate care să-i reflecte personalitatea veselă și jovială. De cele...
PARTENERI
×