Reclamă

Replica celebră a actriței Phoebe Dynevor. Cum a cucerit inimile fanilor din serialul „Bridgerton”

Probabil niciun actor nu se gândește atunci când citește pentru prima dată scenariul că o anume replică va ajunge la inimile fanilor. Exact acesta a fost și cazul frumoasei Phoebe Dynevor când s-a pregătit pentru filmarea episodului cinci. Replica celebră a actriței Phoebe Dynevor a fost încărcată de sentimente puternice și arzătoare.

Publicat: 13 iunie 2021, 7:15

În primă instanță „I burn for you”, tradusă ca ard pentru tine i-a fost atribuită colegului său de filmare, Regé-Jean Page. Fanii erau convinși de faptul că acesta ar fi rostit în cele din urmă replica celebră. Deși actorul s-a simțit extrem de flatat, acesta a dezvăluit care este adevărul din spatele scenei mult iubite. Conform lui Regé-Jean Page, în ultimă instanță cuvintele au fost rostite de câtre Phoebe Dynevor într-un schimb de replici încărcate de emoție și intensitate.

Replica celebră a actriței Phoebe Dynevor

Actorul Regé-Jean Page confirmă faptul că replica celebră a actriței Phoebe Dynevor s-a aflat sub efectul Mandela. Acest efect are loc atunci când oamenii au tendința să-și amintească un eveniment diferit de felul în care s-a întâmplat de fapt. Deși Regé-Jean Page a refuzat să ia parte la al doilea sezon al serialului „Bridgerton”, acesta a fost fericit să ofere declarații cu privire la scena mult discutată. Phoebe Dynevor, partenera sa de scenă, a explicat și ea felul în care s-au petrecut lucrurile pe platourile de filmare.

Replica celebră a actriței Phoebe Dynevor a venit ca o surpriză chiar și pentru aceasta. Actrița a explicat faptul că nu a deținut niciun control asupra felului în care cuvintele sale vor fi interpretate. De altfel, este de părere că nimeni nu poate spune în momentul în care citește un scenariu care replică va ajunge în sufletele celor de acasă. Într-un interviu pe care l-a acordat publicației Variety, Phoebe Dynevor a încercat să explice pas cu pas scena din episodul Ducele și eu.

Cheia unui astfel de dialog este să-l interpretezi într-un mod cât mai natural cu puțință. Trebuie să faci să pară că fiecare minut este real. Nu există alt mod de a juca și a spune o replică, altfel decât cu sufletul deschis.

– Phoebe Dynevor

Reclamă

Episodul cinci a avut un impact semnificativ asupra felului în care s-a conturat povestea de iubire dintre Daphne și Simon Basset. Actrița Phoebe Dynevor a explicat de ce replica sa a ajuns în  inimile tuturor. „I burn for you” s-a aflat pe buzele fanilor la scurt timp după difuzarea episodului.

Cum a fost realizat episodul „The Duke and I”

Episodul cinci al serialului „Bridgerton” a fost realizat în colaborare cu o echipă extrem de vastă. De la regizori la scenarișit și consilieri cu privire la relațiile intime, toți s-au implicat pentru realizarea unui episod surprinzător. Replica celebră a actriței Phoebe Dynevor a făcut senzație tocmai datorită scenei în care a fost plasată. Decorul și muzica sunt doar câteva elemente care au ajutat la setarea atmosferei generale.

Reclamă

Regizorul episodului Sheree Folkson a explicat modul în care a reușit să realizeze scenele pline de tandrețe dintre cei doi. Când s-au gândit la realizarea scenei, primul lucru luat în calcul a fost muzica. Atmosfera a fost setată de către armonii care să indice sentimentele puternice dintre Daphne și Simon. Tensiunea, gesturile tandre, privirile intense, toate au fost amplificate de orchestrația aleasă.

Replica celebră „I burn for you” a actriței Phoebe Dynevor a ajuns atât în inima lui Regé-Jean Page cât și în inimile fanilor. Deși versurile melodiei alese făceau referire la despărțirea unui cuplu, scena a ilustrat cu brio contrariul. Episodul cinci a ajuns să fie unul dintre cele mai vizionate și a înregistrat un rating surprinzător.

Phoebe Dynevor alături de Regé-Jean Page au încercat să ofere fanilor un moment plin de iubire în scena din episodul „The Duke and I”. De altfel, amândoi sunt de părere că au reușit să surprindă perfect o scenă autentică de iubire, conform declarațiilor pe care le-au făcut.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton într-o fotografie portret în care poartă zos și cercei cu perle
Divertisment
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales a participat la nunta regală din Iordania
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales s-a aflat printre participanții la nunta regală din Iordania. Aceasta a fost însoțită de soțul său, Prințul William. Viitoarea Regină a Marii Britanii i-a...
2
O balerină într-o rochie albastră cu alb pentru a ilustra una dintre cele tri zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023
Horoscop
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se vor confrunta cu multe probleme. Zodiile sunt influențate de energia venită din partea planetei Neptun. Cele mai multe...
3
O femeie îmbrăcată în rochie cu tul, care ține reprezentarea lunii în mână
Horoscop
Luna Plină în Săgetător pe 4 iunie 2023. Ce aduce Luna Căpșună pentru 3 nativi ai zodiacului
Luna Plină în Săgetător pe 4 iunie 2023 va afecta aceste 3 semne astrologice. Această Lună plină în Săgetător va fi un eveniment cosmic puternic, care are potențialul de a avea un impact profund...
4
O femeie care își îndepărtează părul din bărbie cu ajutorul unei pensete
Frumusețe
Motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie. Procesul care are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă
Te-ai întrebat vreodată care este motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie? Procesul acesta are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă și este unul complet normal. Pilozitatea nu ar...
5
Un congelator în care se află mai multe pungi cu legume congelate
Sănătate
Cât de sănătoase sunt alimentele congelate. Nutriționiștii avertizează cu privire la consumul lor
Nutriționiștii au dezvăluit cât de sănătoase sunt alimentele congelate. Noi studii arată beneficiile acestora, dar și contraindicații privind consumul lor. La fel ca orice alte produse, alimentele congelate ar trebui consumate cu măsură. Alimentele...
PARTENERI
×