Reclamă

Phoebe Dynevor vorbește despre Bridgerton, sezonul 2: „Mi-a fost teamă de scenele în care trebuia să dansez”

Actrița Phoebe Dynevor vorbește deschis despre serialul Bridgerton și despre experiența de pe platourile de filmare. Cu toate că fanii seriei au fost puternic dezamăgiți să afle de plecarea actorului Rege-Jean Page, Phoebe Dynevor promite o experiență de neuitat în cel de-al doilea sezon.

Publicat: 24 mai 2021, 9:29 / Actualizat: 24 mai 2021, 14:18

Actrița din celebrul serial Bridgerton a trecut printr-o perioadă destul de agitată în ultima vreme. După ce a încheiat filmările pentru un film, Phoebe s-a întors cu forțe proaspete pentru a lua parte la sezonul doi din Bridgerton.

„Ne-am pregătit intens pentru filmări. Au fost niște săptămâni intense. Cel mai mult m-am temut de scenele de dans pe care urma să le filmez”. Ea a declarat într-un interviu pentru Variety că este pregătită să-și reia atriubuțiile. În plus, actrița a dezvăluit fanilor că personajul său urmează să fie într-o călătorie pentru a găsi dragostea adevărată pentru mult iubitul său frate. Fanii seriei sunt nerăbdători să vadă ce va aduce noua serie din Bridgerton.

Serialul are la bază cărțile celebrei autoare Julia Quinns și surprinde societatea londoneză de la începutul anilor 1800. Actrița Phoebe Dynevor vorbește deschis despre Bridgerton și felul în care producătorii au ales să păstreze elementele din cărți. Ea a declarat cum seria urmărește cele opt cărți și astfel fiecare episod din serial încearcă să fie o poveste diferită a unuia dintre personaje.

Phoebe Dynevor vorbește deschis despre serialul Bridgerton

După ce actorul Rege-Jean Page a declarat că nu va mai juca în serial, fanii seriei au încercat să anticipeze cum va arăta sezonul doi. Phoebe Dynevor vorbește deschis despre serialul Bridgerton și felul în care va evolua povestea actorilor în episoadele următoare.

Artista a povestit cât de solicitante au fost săptămânile în care s-au pregătit intens pentru filmări. Însă toate eforturile lor au fost răsplătite atunci când serialul a fost lansat și a reușit să înregistreze un succes remarcabil. Phoebe Dynevor se așteapă la o reacție asemănătoare și în ceea ce privește sezonul doi.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Am învățat multe lucruri noi în acele săptămâni. Să călăresc, să cânt la pian, însă aici nu mă descurc atât de bine Mi-a fost întotdeauna teamă de scenele în care urma să dansez, pentru că m-am văzut mereu drept o dansatoare teribilă. Îmi era teamă că ceilalți vor afla că nu pot dansa. Însă, din fericire, am avut parte de un instructor uimitor care a reușit să facă totul să arate perfect.

– Phoebe Dynevor

Reclamă

Actrița a mărturisit că la început se temea cu privire la succeesul seriei și dacă aceasta va fi primită pozitiv de către public. Cu toate acestea, indiferent de rezultate, actorii au muncit din greu pentru a oferi publicului cea mai bună reprezentație a lor. Bucuria actorilor a fost cu atât mai mare atunci când sezonul unu a primit o apreciere deosebită din partea publicului larg.

Phoebe Dynevor mai pregătită ca niciodată pentru seria Bridgerton

Phoebe Dynevor vorbește despre serialul Bridgerton și cum este gata să cucerească fanii în sezonul doi. Actrița a povestit despre lecțiile de etichetă pe care le-a luat cu scopul de a avea cea mai bună interpretare. Au fost multe scene care au impresionat-o, însă printe cele mai greu de realizat au fost scenele care au presupus gesturi intime.

Îmi amintesc discuțiile pe care le-am avut cu mentorul nostru pentru scenele intime pe care le-am avut de filmat. Totul trebuia să pară foarte relaxat și natural. Chiar dacă Daphne nu știa ce face, trebuia să pară că stăpânește situația. Am fost nevoită să găsesc o balanță pentru a putea reda pe ecran o scenă romantică autentică.

– Phoebe Dynevor

Fanii actriței au apreciat interpretarea acesteia în primul sezon și sunt nerăbdători să o admire în noul sezon. Phoebe Dynevor a povestit că este foarte entuziasmată să se întoarcă pe ecrane. Aceasta a mărturisit că personajul său va trece prin câteva transformări emoționante. În plus, Phoebe Dynevor își dorește ca personajul său să fie mai concentrat pe găsirea iubirii adevărate pentru fratele său, Anthony, interpretat de actorul Jonathan Bailey.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×