Regé-Jean Page a refuzat să mai joace în Bridgerton, sezonul 2. Cum și-a motivat alegerea

După aflarea veștii că personajul Simon Basset, ducele de Hastings, nu va mai apărea în Bridgerton, sezonul 2, mulți fani au sperat că va exista totuși „o apariție cameo” în noile episoade. Se pare că Regé-Jean Page a refuzat să mai joace în Bridgerton, în ciuda faptului că producătorii i-au făcut o ofertă în acest sens. Descoperă care este suma refuzată deactor pentru apariția în producția originală Netflix.

8 aprilie 2021 la 10:48

Conform informațiilor oferite apărute în presa internațională, Regé-Jean Page este cel care a refuzat să mai joace în producția care i-a adus un val imens de celebritate.

Surse din anturajul actorului au declarat pentru The Hollywood Reporter că producătorii serialului Bridgerton au contactat echipa lui Regé-Jean Page în luna ianuarie sau februarie a anului 2021 pentru a-i face o ofertă, întrucât actorul, care a mai jucat în Mortal Engines s-a numărat printre favoriții fanilor din serialul original Netflix.

Regé-Jean Page a refuzat să mai joace în Bridgerton, sezonul 2

Regé-Jean Page ar fi refuzat o ofertă de până la 250.000 de Dolari pentru a apărea ca invitat special în sezonul al doilea al serialului Bridgerton. Acestuia i s-ar fi propus să joace în trei până la cinci episoade, urmând să fie plătit cu câte 50.000 de Dolari pentru fiecare dintre ele. Actorul a refuzat însă oferta dintr-o „multitudine de motive”.

De aceea, potrivit unui articol publicat marți de The Hollywood Reporter, citat de Insider, șansele de a-l revedea pe îndrăgitul actor în mult iubitul serial sunt destul de mici, dacă nu chiar inexistente.

Informația că Regé-Jean Page nu va mai apărea în sezonul 2 al serialului fenomen a fost confirmată chiar de Lady Whistledown. Aceasta a lăudat interpretarea fabuloasă a actorului, dar și faptul că acesta nu va mai face parte din familia Bridgerton. Fanii serialului pot răsufla însă ușurați, deoarece vor mai exista referiri la personajul Ducelui de Hastings în noul sezon.

Regé-Jean Page a declarat că decizia de a nu mai apărea în serial nu îi aparține, ci este conformă contractului semnat inițial. Page a spus că a fost extrem de interesat de producția Bridgerton, însă a simțit-o ca fiind o serie limitată. Actorul a jucat exemplar și astfel a ajuns în inimile fanilor.

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO!

Printre motivele invocate de actorul de origine britanică se numără și nevoia de a se concentra pe cariera sa cinematografică. Acesta susține că rolul său din producția Netflix s-a încheiat cum nu se putea mai bine.

Am avut șansa să fiu inclus, am contribuit puțin, iar acum familia Bridgerton merge mai departe.

– Regé-Jean Page

Regé-Jean Page se va alătura distribuției din The Grey Man. Acesta va juca alături de Ryan Gosling, Chris Evans și Billy Bob Thornton.

Al doilea sezon din Bridgerton

Filmările pentru cel de-al doilea sezonl al serialului de succes Bridgerton au început deja în Londra. Primii care au anunțat startul au fost actorii Luke Newton (Colin Bridgerton) şi Luke Thompson (Benedict Bridgerton). Aceștia au dezvăluit marea veste pe conturile lor de pe rețelele sociale.

Noul sezon Bridgerton este inspirat din al doilea volum al autoarei Julia Quinn, The Viscount Who Loved Me. De data aceasta întreaga poveste se va concentra asupra personajului Anthony Bridgerton. Jonathan Bailey este cel care dă viață aceastui personaj complex, aflat în căutarea soției ideale.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
PARTENERI
×