Reclamă

Ce personaj din Bridgerton ești în funcție de zodie

Toate personajele din serialul Bridgerton au o poveste de spus și au un caracter unic. Nimeni nu este la fel. Diversitatea personajelor se transpune și în diversitatea de emoții pe care le transmit. Află ce personaj din Bridgerton ești în funcție de zodie.

Publicat: 14 martie 2021, 8:17 / Actualizat: 5 aprilie 2021, 15:25

Dacă ai urmărit dintr-o suflare primul sezon „Bridgerton”, nu ești singura. Serialul a avut ceva pentru toată lumea: romantism, umor, diversitate, modă, precum și o mulțime de dramă în fiecare episod. Nici o singură poveste sau secret nu era interzis, în special pentru Lady Whistledown și pentru Society Papers.

Fanii se raportază cu ușurință la unul dintre numeroasele personaje complexe din Bridgerton. Daphne cu naivitatea ei despre sex, Simon, Ducele de Hastings, și promisiunea făcută tatălui său, Penelope și misterul ei – toată lumea are o poveste de spus. Personajele ne reamintesc că indiferent de cât de mult a evoluat lumea, ne putem conecta la aceste poveși, într-un fel sau altul.

Ce personaj din Bridgerton ești în funcție de zodie

Dacă ți-a plăcut sezonul 1 și îl aștepți cu nerăbdare pe al doilea, află cu ce personaj ai trăsături comune.

Berbec: Tu ești Lady Danbury

Ești independentă, puternică și un lider înnăscut. Toate acestea te identifică în mod clar cu Lady Danbury. La fel ca tine, ea nu se dă înapoi de la nici o provocare și îi apără cu înverșunare peoamenii pe care îi iubește.

Reclamă
Lady Danbury nu se dă înapoi de la nici o provocare și îi apără cu înverșunare peoamenii pe care îi iubește / Profimedia Images

Taur: Tu ești Daphne Bridgerton

Prioritizezi loialitatea, confortul și arta și, probabil, vrei să te complaci în plăcerile vieții cu un partener alături de tine. De asemenea, ai încredere în oameni și nu suporți minciuna. Poate că ești încăpățânată, dar la fel ca Daphne, în adâncul tău, cauți ceva simplu și satisfăcător.

Reclamă
Daphne Bridgerton și Simon se țin de braț la un bal în Bridgerton
Toate personajele din serialul Bridgerton au o poveste de spus și au un caracter unic / Profimedia Images

Gemeni: Tu ești Lady Whistledown

Curioasă, Lady Whistledown acordă prioritate învățării unor lucruri noi despre oamenii din jurul ei. Natura ta curioasă îți poate cauza uneori probleme dar, la fel ca Lady Whistledown, ești o intelectuală care prioritizează viața socială, scrie elite daily.

Rac: Tu ești Lady Violet

Grijulie și protectoare, exact ca Lady Violet, faci tot ce poți pentru a-i păstra pe cei dragi în siguranță. Familia este o prioritate pentru tine și ai tendința de a pune problemele tuturor celorlalți înaintea ta. Natura ta sensibilă îți permite să empatizezi cu greutățile altora și vei face tot ce poți pentru a da o mână de ajutor.

Leo: Tu ești Lady Featherington

Vrei să fii cea mai bună, astfel că obiectivele și aspirațiile tale sunt pe primul loc. Îți place să fii recunoscută și apreciată și vrei să evoluezi constant. Te străduiești să ai un rol puternic în societate, ca Lady Featherington, unde îți poți folosi abilitățile de conducere.

Fecioară: Tu ești Penelope Featherington

Ești atentă la detalii și rezolvi cu ușurință problemele. Vrei să fii de folos pentru cei care au nevoie de tine, deși uneori te poți pierde în detalii. Caracterul practic te ajută să îți dai seama care este cel mai bun mod de a rezolva o situație.

Balanță: Tu ești Regina Charlotte

Viața socială este o prioritate absolută pentru tine și vrei să ai relații bune cu toată lumea. Te străduiești să menții unitatea și echilibrul și îți place când oamenii se înțeleg bine. Semeni mult cu Regina Charlotte.

Te străduiești să menții unitatea și echilibrul și îți place când oamenii se înțeleg bine, exact ca Regina Charlotte / Profimedia Images

Scorpion: Tu ești Simon, Ducele de Hastings

Precaută și introvertită, nu îți place să dezvălui prea multe despre tine. Ești rezervată și pui accent pe intimitate mai mult decât pe orice altceva. Uneori simți că emoțiile tale sunt prea intense pentru a fi împărtășite. Ai o energie magnetică și oamenii își doresc să știe mai multe despre tine.

Regé-Jean Page jucând o scenă din serialul Bridgerton cu o colegă de distribuție
Chiar dacă nu joacă tot timpul, se pare că actorul și-a însușit câteva trăsături ale personajului său / Profimedia Images

Săgetător: Tu ești Marina Thompson

Iubești libertatea și aventura, te străduiești să te adaptezi și să îți urmezi instinctul în orice situație. La fel ca Marina Thompson, nu îți place să fii limitată sau restricționată. Preferi să mergi oriunde îți indică conștiința pe moment. Atitudinea ta optimistă te menține în formă bună și te ajută să înveți din greșeli.

Capricorn: Tu ești Anthony Bridgerton

Disciplinată și tradiționalistă, te mândrești cu natura ta practică. Ești autoritară și rezervată și acorzi prioritate structurii în viața ta. Faci tot posibilul să fii obiectivă și te strădui să iei decizii bazate pe logică.

Vărsător: Tu ești Eloise Bridgerton

Cea mai mare preocupare a ta este să te asiguri că toată lumea este tratată corect și că este liberă să-și trăiască viața oricum dorește. La fel ca Eloise, te exprimi într-o manieră rebelă și neconvențională, refuzând să te conformezi oricărei structuri limitative.

Pești: Tu ești Colin Bridgerton

Empatică și creativă, te sacrifici pentru nevoile altora. Intuiția ta instinctivă îți permite să vezi oamenii pentru cine sunt cu adevărat și ești admirată pentru atitudinea grijulie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care are creierul în analiză cu o hologramă
Sănătate
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au fost făcute publice destul de multe lucruri pe care oamenii le pot face pentru a-și îmbunătăți și susține...
2
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
3
Kate Middleton cu prințesa Charlotte în brațe, alături de Prințul William și Prințul George, în timp ce coboară din avion
Divertisment
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru pentru copiii săi
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru de dragul copiilor săi. Experții regali au explicat cum anume a ajuns Kate în această...
4
Bărbat cu flori în mână și cadou se îndreaptă spre partenera care stă pe canapea
Horoscop
Horoscopul bărbatului ideal. Nativul care are cele mai bune calități în iubire și relații
Dacă vrem să afăm despre horoscopul bărbatului ideal, trebuie să știm de la început micile detalii care fac diferența. Specialiștii sunt de părere că orice femeie este atrasă de cei care știu să se...
5
Tre fete îmbrăcate în rochii albe cu coronițe de flori pe cap privesc spre soare
Horoscop
Zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Ce spun specialiștii
Compatibilitatea nu se aplică doar în cazul cuplurilor, astfel că putem afla care sunt acele zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Există nativi care, conform personalității lor, reușesc să se înțeleagă...
PARTENERI
×