Reclamă

Ce personaj din Bridgerton ești în funcție de zodie

Toate personajele din serialul Bridgerton au o poveste de spus și au un caracter unic. Nimeni nu este la fel. Diversitatea personajelor se transpune și în diversitatea de emoții pe care le transmit. Află ce personaj din Bridgerton ești în funcție de zodie.

Publicat: 14 martie 2021, 8:17 / Actualizat: 5 aprilie 2021, 15:25

Dacă ai urmărit dintr-o suflare primul sezon „Bridgerton”, nu ești singura. Serialul a avut ceva pentru toată lumea: romantism, umor, diversitate, modă, precum și o mulțime de dramă în fiecare episod. Nici o singură poveste sau secret nu era interzis, în special pentru Lady Whistledown și pentru Society Papers.

Fanii se raportază cu ușurință la unul dintre numeroasele personaje complexe din Bridgerton. Daphne cu naivitatea ei despre sex, Simon, Ducele de Hastings, și promisiunea făcută tatălui său, Penelope și misterul ei – toată lumea are o poveste de spus. Personajele ne reamintesc că indiferent de cât de mult a evoluat lumea, ne putem conecta la aceste poveși, într-un fel sau altul.

Ce personaj din Bridgerton ești în funcție de zodie

Dacă ți-a plăcut sezonul 1 și îl aștepți cu nerăbdare pe al doilea, află cu ce personaj ai trăsături comune.

Berbec: Tu ești Lady Danbury

Ești independentă, puternică și un lider înnăscut. Toate acestea te identifică în mod clar cu Lady Danbury. La fel ca tine, ea nu se dă înapoi de la nici o provocare și îi apără cu înverșunare peoamenii pe care îi iubește.

Reclamă
Lady Danbury nu se dă înapoi de la nici o provocare și îi apără cu înverșunare peoamenii pe care îi iubește / Profimedia Images

Taur: Tu ești Daphne Bridgerton

Prioritizezi loialitatea, confortul și arta și, probabil, vrei să te complaci în plăcerile vieții cu un partener alături de tine. De asemenea, ai încredere în oameni și nu suporți minciuna. Poate că ești încăpățânată, dar la fel ca Daphne, în adâncul tău, cauți ceva simplu și satisfăcător.

Reclamă
Daphne Bridgerton și Simon se țin de braț la un bal în Bridgerton
Toate personajele din serialul Bridgerton au o poveste de spus și au un caracter unic / Profimedia Images

Gemeni: Tu ești Lady Whistledown

Curioasă, Lady Whistledown acordă prioritate învățării unor lucruri noi despre oamenii din jurul ei. Natura ta curioasă îți poate cauza uneori probleme dar, la fel ca Lady Whistledown, ești o intelectuală care prioritizează viața socială, scrie elite daily.

Rac: Tu ești Lady Violet

Grijulie și protectoare, exact ca Lady Violet, faci tot ce poți pentru a-i păstra pe cei dragi în siguranță. Familia este o prioritate pentru tine și ai tendința de a pune problemele tuturor celorlalți înaintea ta. Natura ta sensibilă îți permite să empatizezi cu greutățile altora și vei face tot ce poți pentru a da o mână de ajutor.

Leo: Tu ești Lady Featherington

Vrei să fii cea mai bună, astfel că obiectivele și aspirațiile tale sunt pe primul loc. Îți place să fii recunoscută și apreciată și vrei să evoluezi constant. Te străduiești să ai un rol puternic în societate, ca Lady Featherington, unde îți poți folosi abilitățile de conducere.

Fecioară: Tu ești Penelope Featherington

Ești atentă la detalii și rezolvi cu ușurință problemele. Vrei să fii de folos pentru cei care au nevoie de tine, deși uneori te poți pierde în detalii. Caracterul practic te ajută să îți dai seama care este cel mai bun mod de a rezolva o situație.

Balanță: Tu ești Regina Charlotte

Viața socială este o prioritate absolută pentru tine și vrei să ai relații bune cu toată lumea. Te străduiești să menții unitatea și echilibrul și îți place când oamenii se înțeleg bine. Semeni mult cu Regina Charlotte.

Te străduiești să menții unitatea și echilibrul și îți place când oamenii se înțeleg bine, exact ca Regina Charlotte / Profimedia Images

Scorpion: Tu ești Simon, Ducele de Hastings

Precaută și introvertită, nu îți place să dezvălui prea multe despre tine. Ești rezervată și pui accent pe intimitate mai mult decât pe orice altceva. Uneori simți că emoțiile tale sunt prea intense pentru a fi împărtășite. Ai o energie magnetică și oamenii își doresc să știe mai multe despre tine.

Regé-Jean Page jucând o scenă din serialul Bridgerton cu o colegă de distribuție
Chiar dacă nu joacă tot timpul, se pare că actorul și-a însușit câteva trăsături ale personajului său / Profimedia Images

Săgetător: Tu ești Marina Thompson

Iubești libertatea și aventura, te străduiești să te adaptezi și să îți urmezi instinctul în orice situație. La fel ca Marina Thompson, nu îți place să fii limitată sau restricționată. Preferi să mergi oriunde îți indică conștiința pe moment. Atitudinea ta optimistă te menține în formă bună și te ajută să înveți din greșeli.

Capricorn: Tu ești Anthony Bridgerton

Disciplinată și tradiționalistă, te mândrești cu natura ta practică. Ești autoritară și rezervată și acorzi prioritate structurii în viața ta. Faci tot posibilul să fii obiectivă și te strădui să iei decizii bazate pe logică.

Vărsător: Tu ești Eloise Bridgerton

Cea mai mare preocupare a ta este să te asiguri că toată lumea este tratată corect și că este liberă să-și trăiască viața oricum dorește. La fel ca Eloise, te exprimi într-o manieră rebelă și neconvențională, refuzând să te conformezi oricărei structuri limitative.

Pești: Tu ești Colin Bridgerton

Empatică și creativă, te sacrifici pentru nevoile altora. Intuiția ta instinctivă îți permite să vezi oamenii pentru cine sunt cu adevărat și ești admirată pentru atitudinea grijulie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ben Affleck de mână cu Jennifer Lopez în timp ce fac cumpărături din Paris
Divertisment
Ce cadou de nuntă au primit Ben Affleck și Jennifer Lopez de la Jennifer Garner. Fosta soție a actorului a făcut un gest neașteptat
Nunta artistei Jennifer Lopez a ținut zile la rând primele pagini ale presei internaționale. Vedeta s-a bucurat de o ceremonie restrânsă pe care a organizat-o în mare secret alături de soțul său, Ben Affleck....
2
Ducii de Cambridge, la Wimbledon, în haine elegante
Divertisment
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton. Imaginile în care se distrează la petreceri au strâns peste 4 milioane de vizualizări
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton a fost comentat de multe persoane. Imaginile cu cei doi, în timp ce se distrează, cel mai probabil în facultate, au fost vizionate de milioane de...
3
Vlad Gherman, îmbrăcat casual, la Roata Vedetelor
Divertisment
Vlad Gherman a spus totul despre el. Detaliile pe care puțini le știu despre celebrul actor
Vlad Gherman a intrat în lumina reflectoarelor încă din adolescență și s-a făcut remarcat în serialele produse de Ruxandra Ion. În paralel a cucerit inimile tinerilor din România atunci când a cântat în trupa...
4
Un cristal pe masa unei ghicitoare în cărți
Horoscop
Bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață. Ce cristale trebuie să porți
Purtarea acestor bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață îți poate schimba cu adevărat planurile de viitor. De la inele care îți iau ochii la brățări fine ce pot fi purtate doar în...
5
Ramona Olaru, fotografie lângă roata de la Roata Vedetelor
Divertisment
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ce o deranjează cel mai mult la actualul ei partener
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ea a filmat a doua ediție a show-ului difuzat în exclusivitate pe Antena PLAY, Roata Vedetelor. Pentru că și-a dorit să răspundă la toate întrebările,...
PARTENERI
×