Reclamă

Nicola Coughlan a răspuns răutăților despre corpul ei prin scenele nud din Bridgerton. Ce spune actrița despre momentele intime din serial

Nicola Coughlan a răspuns răutăților despre corpul ei prin scenele nud din Bridgerton. Actrița spune că scenele intime din serial au făcut-o să se simtă puternică și frumoasă. Vedeta a fost tachinată de-a lungul timpului pentru kilogramele pe care le are în plus.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 mai 2024, 6:39

Vedeta din Bridgerton spune că s-a simțit „împuternicită” de scenele ei intime din sezonul 3 cu colegul ei, Luke Newton. Actrița a oferit un nou interviu pentru publicația Stylist. Aceasta spune că personajul ei a avut parte de „mai multă nuditate” în sezonul 3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicola Coughlan a răspuns răutăților despre corpul ei prin scenele nud din Bridgerton

Nicola Coughlan a spus că au existat multe momente în care omanii au glumit pe seama aspectului său fizic.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Nicola Coughlan, în rolul din Bridgerton
Fanii au fost uimiți când au aflat câți ani are de fapt: „Refuz să cred” / Profimedia Images

Vedeta din Bridgerton spune că a vrut să le arate fanilor că nu au niciun motiv să se rușineze de felul în care arată. Diva a vorbit cu sinceritate despre scenele nud din Bridgerton.

Reclamă

„Am cerut în mod special să fie incluse anumite replici și momente. Există o scenă în care sunt foarte goală în fața camerei și asta a fost ideea mea, alegerea mea. M-am simțit foarte bine”.

„Momentul m-a făcut să mă simt foarte puternică. M-am simțit frumoasă în acel moment și m-am gândit, când voi avea 80 de ani, vreau să mă uit înapoi la asta și să-mi amintesc cât de bine arătam”, a spus Nicola Coughlan în cel mai recent interviu.

Vedeta, care o interpretează pe Penelope Featherington, nu filmase niciodată o scenă intimă înainte de Bridgerton. Actrița spune că s-a simțit confortabil pe platourile de filmare.

Reclamă

Ea a filmat scenele intime alături de Newton, care îl interpretează pe Colin Bridgerton.

Actrița spune că aceste momente au însemnat foarte mult pentru ea și că a avut nevoie de mult timp pentru a ajunge să se simtă confortabil cu forma corpului ei.

Cum a reacționat Nicola Coughlan atunci când a aflat prima dată de scenele intime

Nicola Coughlan spune că nu a fost întotdeauna atât de deschisă cu privire la scenele intime. Actrița, în vârstă de 37 de nai, a declarat că a fost „îngrozită” atunci când a încercat o pereche de tanga fără bretele care i-ar fi servit drept îmbrăcăminte de protecție pentru scenele de nuditate din timpul producției.

„M-am dus la baie și m-am uitat în oglindă pe toată lungimea. Am spus absolut nu. Am ascuns lenjeria intimă pe fundul coșului de rufe. Eram îngrozită și nu știam cum o să pot să fac așa ceva”, a declarat vedeta într-un interviu citat de PageSix.

Nicola Coughlan nu este străină de situațiile incomode. Aceasta a vorbit de-a lungul timpului despre pozitivitatea corpului și despre acceptarea sinelui.

„Majoritatea oamenilor sunt drăguți și încearcă să nu mă jignească, dar eu sunt doar o ființă umană și este foarte greu să iei greutatea a mii de opinii despre cum arăți”, a spus Nicola Coughlan despre criticile pe care le-a primit de-a lungul timpului în online.

Vedeta spune că a avut nevoie de mult timp pentru a ajunge să se accepte. Actrița își dorește să împărtășească încrederea ei cu fanii serialului Bridgerton.

Primele patru episoade din sezonul 3 Bridgerton au început să fie difuzate începând cu 16 mai. Următoarele patru episoade vor fi difuzate începând cu 13 iunie 2024.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×