Reclamă

Ruby Barker a fost internată din cauza problemelor de sănătate mintală. Marina din Bridgerton a vorbit sincer despre starea ei

Ruby Barker a fost internată din cauza problemelor de sănătate mintală. Actrița a mulțumit serviciului de streaming care difuzează serialul Bridgerton și producătoarei Shonda Rhimes.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 mai 2022, 6:37 / Actualizat: 29 mai 2022, 21:00

Barker spune despre Shona că a fost cea care a salvat-o dezvăluind că a fost recent internată în spital pentru probleme legate de sănătatea mintală. Acum, vedeta se concentrează pe sănătatea ei mintală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ruby Barker a fost internată din cauza problemelor de sănătate mintală

Actrița Bridgerton, în vârstă de 25 de ani, a povestit pentru cei 231.000 de urmăritori ai săi de pe Instagram prin ce stări trece. A vorbit chiar de la spitalul în care a primit tratament. Aceasta a explicat că „s-a simțit foarte rău de foarte mult timp” înainte de a primi diagnosticul, pe care nu l-a dezvăluit. „Sunt mai bine”, a spus ea la începutul videoclipului.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

„Vreau doar să fiu sinceră cu toată lumea, m-am luptat”, a spus ea. „Așadar, sunt în spital în momentul de față, voi fi externată în curând și sper să-mi continui viața și voi lua o mică pauză de la la tot.”

Reclamă

„Și vreau să-i încurajez pe alții, dacă te lupți, te rog fă-ți o favoare. Fă-ți o pauză, nu mai fii atât de dur cu tine însuți.”

”Oamenii întotdeauna îmi spuneau să nu fiu atât de dură cu mine însumi, și niciodată nu o fac cu adevărat, știam cu adevărat ce înseamnă asta”, a adăugat Barker.

Ea a spus că a fost „plină de furie, frustrată, furioasă” înainte de a căuta ajutor pentru „toată această traumă intergenerațională strânsă în mine”, adăugând: „purtam greutatea lumii pe spate”.

Reclamă

Cum a reușit Ruby Barker să treacă peste momentele dificile

Barker i-a mulțumit artistei australiane Sexton în timp ce purta hanoracul acesteia, explicând că muzica ei „m-a scos literalmente din groapă”, înainte de a cânta o parte din piesa ei din 2020 „Waiting On a Better Day”.

Actrița britanică a mulțumit, de asemenea, producătorului executiv Netflix și Bridgerton, Shonda Rhimes, „pentru că mi-a oferit o oportunitate, pentru că m-a salvat”, precum și prietenilor și mentorilor săi apropiați.

„Abia aștept să-mi îndeplinesc toate angajamentele și să am o carieră bună și o viață bună. Pentru că nu vreau ca diagnosticul meu să fie o profeție care se împlinește singură”, a explicat Barker. „Vreau să supraviețuiesc și voi supraviețui, și o voi face. Și tu la fel. Asta e frumusețea, la fel și tu. Dacă ești cu mine, ești pe mâini bune. Mulțumesc.”

”Și acum, sunt într-un punct în care am un diagnostic și vă voi vorbi despre asta altă dată. Dar am un diagnostic și nu renunț și mă iert și trag o linie în nisip. Nu pot continua în felul în care am continuat. Trebuie să mă schimb. Deci, asta încerc să fac.”

Ea a menționat că anterior a trebuit să renunțe la producția din West End, Running with Lions, după ce a contractat COVID-19 și a suferit din cauza sănătății mintale.

Barker, care și-a făcut debutul în Bridgerton ca Marina Thompson când spectacolul a avut premiera în 2020, a părut să fie bine dispusă mai târziu, după mărturisiri. Ea s-a fotografiat cu o nouă coafură după ce a terminat primul ei curs de yoga. „Mă simt uimitor”, a scris ea pe story-ul ei pe Instagram.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×