Reclamă

Ce vârstă au actorii din Bridgerton în viața reală. Diferența de ani față de personajele pe care le interpretează

Actorii din serialul Bridgerton au de cele mai multe ori vârste complet diferite față de cele ale personajelor pe care le interpretează. Cel de-al doilea sezon al seriei se bucură de un real succes. După încheierea primului sezon, fanii au așteptat cu nerăbdare să vadă cum vor decurge lucrurile pe mai departe. Cu toate că filmările au fost inițial încetinite din cauza pandemiei de COVID-19, actorii și-au relat rapid treaba, iar acum fanii se pot bucura în voie de noile episoade din cel de-al doilea sezon.

Publicat: 3 aprilie 2022, 11:48

Actorii au făcut de-a lungul timpului dezvăluiri privind modul în care va arăta povestea din cel de-al doilea sezon. Phoebe dynevor a fost cea care a declarat că de data aceasta lucrurile nu se vor ai concentra la fel de mult asupra personajului său, Daphne. Iată care sunt cele mai îndrăgite personaje din Bridgerton și ce vârstă au actorii care le interpretează în viața reală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce vârstă au actorii din Bridgerton în viața reală

Bridgerton este unu dintre cele mai îndrăgite sseriale de epocă. Creat de Chris Van Dusen și produs De Shonda Rhimes, acesta are la bază romanele de succes ale Juliei Quinn.

Povestea este plasată în epoca competitivă a epocii Regeny din Marea Britanie. Serialul s-a aflat pe primele poziții ale platformei de streaming online care îl găzduiește.

Adaptarea romanelor istorice cu povestea plasată în 1813 au ajuns rapid la sufletele fanilor din lumea întreagă. Dacă în primul sezon povestea se concentrează asupra frumoasei Daphne Bridgerton, interpretată de Phoebe Dynevor, în cel de-al doilea sezon centrul atenției se mută asupra fratelui său Anthony și a poveștii sale de dragoste.

Te invităm să descoperi mai multe despre personajele principale din Bridgerton, dar și despre actorii care le interpretează cu succes.

Reclamă

Phoebe Dynevor în rolul lui Daphne Bridgerton

Phoebe Dynevor se numără printre actorii principali din Bridgerton care s-au întors pe micile ecrane și în cel de-al doilea sezon. Spre deosebire de colegul său de scenă, Rege Jean Page, care a ales să-și încheie colaborarea cu celebra producție, Phoebe se bucură în continuare să o interpreteze pe Daphne Bridgerton.

Reclamă

Daphne avea doar 21 de ani atunci când și-a făcut debutul în societate. În ce de-al doilea sezon aceasta are deja 22 de ani, scrie Insider.com. În viața reală, actrița Phoebe Dynevor împlinește anul acesta 27 de ani.

Jonathan Bailey în rolul lui Anthony Bridgerton

Actorul Jonathan Bailey urmează să împlinească anul acesta 34 de ani. Bailey este cu câțiva ani mai în vârstă față de personajul pe care îl interpretează. Un detaliu pe care fanii seriei l-au observat este că în serial copiii din familia Bridgerton sunt numiți alfabetic de la A la H.

Vezi mai multe imagini cu actorii din Bridgerton în Galeria Foto!

Cel mai mare dintre frați este Anthony. Personajul interpretat de Jonathan are în cel de-al doilea sezon vârsta de 31 de ani. Scenariul care urmează seria de cărți lansate se va concentra în cel de-al doilea sezon pe povestea de iubire a acestuia cu frumoasa Kate Sharma.

Simone Ashley în rolul lui Kate Sharma

Simone Ashley, cunoscută în serial drept Kate Sharma are în prezent aceeași vârstă cu personajul său, 27 de ani. Personajul are la bază povestea lui Kate Sheffield. Kate este o femeie puternică care iubește aventura. Pentru actrița Simone Ashley transformarea a fost remarcabilă, mai ales că cei mai mulți dintre admiratorii acesteia o știau din serialul Sex Education.

Claudia Jessie în rolul lui Eloise Bridgerton

Claudia Jessie are în prezent 32 de ani, cu toate acestea personajul său, Eloise, este mult mai tânăr. Sora mai mică a lui Daphne are în serialul Bridgerton 18 ani.

În cea mai mare parte a episoadelor din primul sezon, Eloise se face remarcată pentru înverșunarea sa față de rolul femeilor în societate. Cu toate acestea, gândurile și ideile sale se schimbă pe măsură ce Eloise se maturizează în episoadele celui de-al doilea sezon.

Nicola Coughlan în rolul Penelopei Featherington

Cea mai bună prietenă a Eloisei este Penelope Featherington. Penelope are la rândul său vârsta de 18 ani. Personajul a fost rapid îndrăgit de admiratoarele din lumea întreagă, mai ales după încercările sale de a se apropia de Colin Bridgerton. Actrița care o interpretează pe tânăra Penelope este de fapt mult mai în vârstă în viața reală. Nicola Coughlan are în prezent vârsta de 35 de ani.

Luke Thompson în rolul lui Benedict Bridgerton 

Benedict Bridgerton are 28 de ani în serial. Personajul îndrăgit de fanele din lumea întreagă este interpretat de unul dintre cei mai apreciați actori ai momentului Luke Thompson. La fel ca actorii îndrăgiți din Bridgerton, Luke Thompson  nu este cu mult mai în vârstă față de personajul său. În prezent actorul are vârsta de 33 de ani.

Ruth Gemmell în rolul lui Lady Violet Bridgerton

Actrița Ruth Gemmell are în viața reală vârsta de 54 de ani, cu toate acestea, personajul său din serial este mult mai tânăr. Violet Hastings se prezintă în Bridgerton ca o doamnă elegantă de 48 de ani.

Lady Bridgerton, așa cum este cunoscută de fanii din lumea întreagă, a devenit văduvă de la o vârstă tânără și a fost nevoită să-și crească singură copiii. Conform scenariului, soțul său a murit cu aproape 10 ani înainte ca evenimentele din primul sezon să aibă loc.

Ruby Barker în rolul Marinei Thompson

Ruby Barker are în viața reală 25 de ani, însă personajul său este cu cinci ani mai tânăr. Marina Thompson nu este menționată în cărțile care au stat la baza serialului, cu toate acestea personajul introdus în producție a ajuns rapid la inimile fanilor din întreaga lume.

Conform publicației Insider ar exista o referire cu privire la un personaj Marina în cea de-a cincea carte. Cu toate acestea, versiunea personajului din carte diferă față de cea imaginată de producători.

Golda Rosheuvel în rolul Reginei Charlotte

Regina Charlotte are în serial vârsta de 70 de ani. Cele mai multe alegeri ale personajelor din serial au fost inspirate din înalta societate a Marii Britanii din anii 1800. Regina Charlotte a fost soția Regelui George al III-lea. Dacă în serial Regina are vârsta de 70 de ani, în viața reală lucrurile stau cu totul diferit.

Actrița Golda Rosheuvel are de fapt 52 de ani. Golda este cu mult mai tânără decât personajul pe care îl are e interpretat. Cu toate acestea, nu încape îndoială că aceasta este perfectă pentru rolul pe care îl are de jucat.

Polly Walker în rolul Lady Portia Featherington

Actrița Polly Walker are în viața reală vârsta de 55 de ani. În serialul Bridgerton aceasta o interpretează pe Lady Portia Featherington. Lady Portia este una dintre vedetele celui de-al doilea sezon al serialului. Actrița a fost nevoită să se transforme complet pentru rolul pe care îl interpretează.

Pe lângă hainele pe care le poartă, coafură și machiajul o fac pe Polly de nerecunoscut. Cu toate acestea, actrița a declarat în nenumărate rânduri că se bucură să o interpreteze pe Lady Portia care este o adevărată supraviețuitoare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×