Reclamă

Cele mai apreciate actrițe de la Hollywood care au peste 50 de ani. Ele sunt femeile care au o carieră de succes

Unele dintre cele mai talentate femei din lumea filmului continuă să demonstreze zilnic faptul că vârsta este doar un număr. Deși de-a lungul timpului gusturile cinefililor s-au schimbat, ele impresionează în continuare cu roluri de succes în cele mai recente producții care se lansează. Iată care sunt cele mai apreciate actrițe de la Hollywood care au peste 50 de ani.

Publicat: 3 aprilie 2022, 6:15

Printre cele mai apreciate actrițe se numără nume mari din industrie precu Jennifer Aniston, Salma Hayek și Viola Davis. Pe lângă rolurile de succes pe care le dețin, acesta sunt și unele dintre cele mai bine plătite femei din industria filmului. Cu toate acestea, puțini știu că în spatele unei cariere de succes se află nenumărate sacrificii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai apreciate actrițe de la Hollywood care au peste 50 de an

Lumea filmului se bucură de unele dintre cele mai puternice și mai talentate femei. De-a lungul timpului aceste actrițe și-au demonstrat importanța prin rolurile de succes pe care le-au interpretat. Deși au avut parte de multe suișuri și coborâșuri ele au reușit să rămână unele dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood interpretând și în prezent roluri de succes care le aduc acasă unele dintre cele mai prestigioase premii.

Nicole Kidman

Nicole Kidman este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood care au peste 50 de ani. Vedeta în vârstă de 54 de ani a fost nominalizată pentru a treia oară la categoria ”Cea mai bună actriță” la Gala Premiilor Oscar. Anul acesta, Nicole a plecat cu Premiul Oscar acasă. Interoretarea sa de excepție din producția Being the Ricardos i-a adus acasă trofeul mult dorit.

Nicole Kidman într-o rochie neagră cu guler alb la gala premiilor SAG 2022
Nicole Kidman a optat pentru o rochie neagră din catifea la Premiile SAG 2022 / Getty Images
Reclamă

Puțini știu că aceasta a avut parte de o copilărie dificilă. În ciuda momentelor grele pe care le-a întâmpinat de-a lungul vieții, aceasta se bucură de o carieră de succes la Hollywood. În prezent Nicole rămâne una dintre cele mai bine plătite actrițe din lume.

Jennifer Aniston

Este greu de crezut faptul că Jennifer Aniston are 53 de ani. Actrița internațională arată impecabil și se bucură în continuare de proiecte de succes. După debutul său cu rolul lui Rachel Green din seria de succes Friends, Aniston a reușit să se facă remarcată la Hollywood.

Reclamă

Vezi mai multe imagini cu cele mai apreciate actrițe de la Hollywood care au peste 50 de ani în Galeria Foto!

Jennifer Aniston, imagine de pe platourile de filmare de la Variety Studio
Deși a împlinit 52 de ani, Jennifer Aniston este singură în prezent / Profimedia Images

Vedeta a jucat de-a lungul timpului în producții de succes precum Friends With Money, Horrible Bosses și Murder Mystery. Jennifer a primit inclusiv un premiu la SAG Awards 2020 pentru proiectul de succes The Morning Show.

Viola Davis 

În vârstă de 56 de ani, Viola Davis deține deja două trofee obținute la Tony Awards și un Premiu Oscar și un Premiu Emmy. Este una dintre cele mai de succes actrițe de la Hollywood, iar acest statut reușește să-l mențină cu mândrie înc de la începutul carierei sale.

Viola Davis, pe covorul roșu, la Premiile Oscar 2021
Viola Davis a fost nominalizată la categoria ce mai bună actriță la Premiile Oscar 2021 / Profimedia Images

De-a lungul timpului a apărut în filme precum Fences sau The Help. Una dintre cele mai apreciate interpretări ale sale a fost în seria televizată How to Get Away with Murder.

Salma Hayek

Salma Hayek este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood care au peste 50 de ani. Vedeta a vorbit recent despre cât de dificil i-a fost să interpreteze rolul unei eroine în producția Marvel, Eternals. Actrița a avut mai multe roluri de succes în ultimii ani.

Salma Hayek a purtat o rochie roz semnată de Gucci la Gala Premiilor SAG 2022
Salma Hayek a ales să poarte o rochie roz de la Gucci / Getty Images

Cea mai recentă apariție în House of Gucci alături de Lady Gaga a reprezentat unul dintre cele mai palpitante proiecte pentru diva internațională. În vârstă de 55 de ani aceasta continuă să exploreze oportunitățile care se ivesc la Hollywood.

Halle Berry

Halle Berry este o altă actriță de la Hollywood care se bucură de o carieră de succes. Vedeta în vârstă de 55 de ani deține deja un Premiu Oscar și este cotată ca fiind una dintre cele mai bine plătite actrițe din industrie.

Halle Berry, într-o rochie vaporoasă, mov, la Premiile Oscar 2021
Halle Berry a optat pentru o rochie Dolce&Gabanna / Profimedia Images

De la rolul interpretat în seria James Bond, până la rolurile de supereroină, Halle a avut grijă să-și croiască drumul în lumea filmului. Recent, aceasta și-a făcut debutul regizoral cu producția de succes Bruised.

Regina King

Revista Time a numit-o pe Regina King în anul 2019 una dintre cele mai influente 100 de persoane din întreaga lume. Actrița are o carieră de succes la Hollywood datorită talentului său incontestabil. În vârstă de 51 de ani aceasta a apărut de-a lungul timpului într-o mulțime de spectacole și nu numai.

Regina King, pe covorul roșu, la Premiile Oscar 2021
Regina King a optat pentru o rochie albastră cu inserții strălucitoare la Premiile Oscar 2021 / Profimedia Images

Vedeta deține un Premiu Emmy și unul Oscar. Regina și-a făcut inclusiv debutu regizoral cu producția One Night in Miami, film care s-a bucurat de o nominalizare la Globurile de Aur la categoria ”Cel mai bun regizor”.

Julia Roberts

Julia Roberts este una dintre cele mai iubite și cele mai apreciate actrițe de la Hollywood care au peste 50 de ani. Vedeta a jucat în filme care au rămas în istorie precum Pretty Woman. Erin Brockovich și Mona Lisa Smile. Actrița a reușit să cucerească publicul cu talentul său, dar și cu zâmbetul fermecător.

Julia Roberts îmbrăcată cu un sacou lung negru
Julia Roberts la Globurile de Aur în 1991 / Profimedia Images

De-a lungul timpului, vedeta a continuat să impresioneze publicul cu interpretările sale. La 54 de ani, ”Frumușica” continuă să aibă o carieră de succes. În prezent aceasta lucrează alături de George Clooney pentru seria Homecoming.

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker a devenit cunoscută la nivel mondial pentru rolul său ca frumoasa Carrie Bradshaw în seria de succes Sex and the City. Vedeta s-a reîntors pe micile ecrane pentru a interpreta același rol în cea mai recentă producție And Just Like That.

Sarah Jessica Parke și James Broderick la preiera serialului And Just Like That
Sarah Jessica Parker a avut o apariție rară și deosebită pe covorul roșu alături de fiul său / Profimedia Images

Pentru rolul său din Sex in the City este una dintre cele mai iubite actrițe din lume, dar în același timp deține și două Premii Emmy și patru Globuri de Aur. La 57 de ani aceasta continuă să impresioneze admiratorii, fiind de departe una dintre cele mai apreciate și cunoscute actrițe de la Hollywood.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×