Reclamă

Viața personală a actorilor din serialul „Friends”

Pe 22 septembrie 1994, serialul de televiziune „Friends” debuta pe canalul de televiziune NBC. Acesta se concentra pe viața a șase personaje principale, care locuiau în New York. După ce i-ai urmărit ani de zile interpretând rolurile personajelor celebre ale serialelor, ai dori să afli mai multe despre viața personală a actorilor din serialul „Friends”.

Publicat: 2 iunie 2021, 7:12 / Actualizat: 2 iunie 2021, 12:21

În momentul lansării, actorii principali erau relativ necunoscuți. Însă „Friends” a devenit tot mai popular și a atins un număr record de 10 sezoane. De asemenea, serialul a propulsat cariererele actorilor principali. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry și David Schwimmer au atins cu toții diferite trepte ale succesului hollywoodian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viața personală a actorilor din serialul „Friends”

Vreme de 236 de episoade, personajele din „Friends” și-au încântat publicul tot mai numeros. Oamenii au plâns și au râs alături de acestea. Ba chiar, serialul a oferit tuturor un exemplu al prieteniei trainice și solidarității. Unii tineri au crescut în același timp cu mult iubitele personaje.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston a interpretat-o ​​pe Rachel Green. În 1998, Aniston a început să se întâlnească cu actorul Brad Pitt. Cei doi au devenit astfel unul dintre cele mai mediatizate cupluri din istoria recentă a Hollywoodului. S-au căsătorit în 2000 și s-au despărțit în 2005, pe fondul zvonurilor că Brad Pitt ar fi înșelat-o cu colega sa de platou Angelina Jolie.

După despărțirea, s-a zvonit că Aniston s-ar fi întâlnit cu John Mayer sau Vince Vaughn. Oficial însă, actrița a început să se întâlnească cu actorul Justin Theroux în 2010. Cei doi s-au căsătorit în 2015. Din păcate, trei ani mai târziu aceștia se despărțeau. În prezent, Aniston pare să fie singură. Ea nu vrea să forțeze lucrurile și vrea să se bucure de statutul său.

Reclamă

David Schwimmer

David Schwimmer, care l-a interpretat pe Ross Geller, este și el celibatar din 2020. Cea mai recentă relație a sa a fost cu artista Zoë Buckman. Cei doi au o fetiță pe nume Cleo, iar după șapte ani de căsătorie, cuplul a confirmat separarea amiabilă. Din 1996 până în 1997, Schwimmer s-a întâlnit cu Natalie Imbruglia.

Reclamă

Matt LeBlanc

Cea mai lungă relație a lui LeBlanc a fost cu fosta sa soție, modelul Melissa McKnight. Cei doi s-au cunoscut în 1997, s-a căsătorit în 2003 și au o fiică pe nume Marina Pearl în 2004. Au divorțat în 2006 în urma zvonurilor unor presupuse infidelități a lui  LeBlanc. În prezent, acesta se întâlnește cu prezentatoarea Top Gear, Aurora Mulligan, pe care a cunoscut-o în 2016, informează presa internațională.

Courtney Cox

Cox a interpretat-o ​​pe Monica Geller. Ea are în prezent o relație cu Johnny McDaid, ce face parte din trupa de indie-rock Snow Patrol. Cox s-a întâlnit cu actorul Michael Keaton timp de șase ani, din 1989 până în 1995. Cea mai lungă relație a lui Cox a fost cu actorul David Arquette, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al producției „Scream”, în 1996. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Coco, a cărei nașă este chiar Jennifer Aniston. În 2010, după aproape un deceniu de căsătorie, Cox și Arquette și-au anunțat despărțirea.

Matthew Perry

Perry l-a interpretat pe sarcasticul Chandler Bing. Actorul ar fi în prezent singur, după ce s-a întâlnit cu o mulțime de vedete de la Hollywood de-a lungul anilor. El a cunoscut-o pe Julia Roberts când juca în Friends, în 1995, iar cuplul a fost împreună vreme de un an. A urmat apoi un șir lung de actrițe, printre care Heather Graham sau Lauren Graham din Gilmore Girls.

Din 2006 până în 2012, el a avut o relație de șase ani cu actrița Lizzy Caplan. După alți șase ani de burlăcie, Perry s-a întâlnit cu Molly Hurwitz, din 2018 până în 2020. Perechea s-ar fi despărțit din cauza problemelor lui Perry cu alcoolul.

Lisa Kudrow

Lisa Kudrow a juct rolul excentricei Phoebe Buffay. Kudrow este căsătorită cu directorul unei agenții de publicitate Michel Stern de 25 de ani. Cuplul are un fiu, Julian, care s-a născut în 1998.

Longevivul cuplu s-a cunoscut chiar când Michel Stern se întâlnea cu colega de apartament a Lisei Kudrow. La scurt timp după ce cei doi s-au despărțit, Lisa și Michel au început la rândul lor să se întâlnească. Din fericire cele două amice au rămas prietene în continuare.

Ce s-a întamplat cu carierele lor după serialul Friends

Jennifer Aniston a jucat în mai multe filme hollywoodiene, ce au avut succes de box-office. Inclusiv în He’s Just Not That Into You, Marley & Me, We’re the Millers, Horrible Bosses. În 2019, s-a întors în televiziune ca vedetă și producătoare executivă la The Morning Show, producție ce i-a adus un premiu SAG.

Matt LeBlanc și-a concentrat eforturile pe munca din spatele culiselor. Compania sa de producție, Fort Hill Productions, a coprodus filmul The Prince, realizat în 2006. Succesele sale de televiziune au inclus seriile Showtime și Man With a Plan. De asemenea, el a fost unul dintre prezentatorii emisiunii Top Gear, din 2016 până în 2019.

Courtney Cox a jucat în comedia Cougar Town. De asemenea, ea a jucat și în seria de filme Scream, dar a și fost producător al documentaruui Facebok Watch.

David Schwimmer este pentru vocea lui Melman, girafa din desenele animate Madagascar. Schwimmer și-a făcut debutul în regie cu Run, Fatboy, Run din 2007. El a apărut și pe Broadway. Schwimmer l-a interpretat pe Robert Kardashian în The People v. O.J. Simpson: American Crime Story. În 2020, el a obținut un rol în serialul de televiziune britanic, Intelligence.

Lisa Kudrow a fost  vedeta filmului The Comeback, lansat de HBO, în 2005. Deși actrița a obținut o nominalizare la Emmy pentru rolul ei, serialul a fost anulat după doar 13 episoade. Cu toate acestea, emisiunea a revenit în 2014. Vedeta a apărut și în Web Therapy, P.S. I love you, Easy A, Grace și Frankie, și Unbreakable Kimmy Schmidt. În 2020, ea a obținut un rol în serialul de comedie Space Force.

Matthew Perry a fost din nou apreciat pentru rolul lui Zac Efron în 17 Again. Actorul a apărut în numeroase seriale TV, printre care Mr. Sunshine, The Good Wife, Go On. În 2018, el a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru o perforație gastro-intestinală. Acesta a dus o luptă lungă cu dependența de alcool, potrivit US Magazine.

Friends: The Reunion, show-ul care face furori online

După ani întregi în care fanii au sperat la reuniunea celor șase prieteni de pe ecranele de televiziune, acest lucru s-a transformat în realitate. Distribuția serialului „Friends” s-a adunat pentru o emisiune specială, după 25 de ani, conform Harper’s Bazaar.

Cox și Aniston au dezvăluit că au reluat anumite episoadde ale serialului, fapt ce le-a indus extrem de multă emoție. Filmările s-au finalizat oficial pe 10 aprilie 2021, dar producția trebuia să înceapă mult mai devreme, însă datele au fost decalate din cauza pandemiei. Reuiunea a fost difuzată la finele lui mai și a fost extrem de apreciată de publicul nerăbdător.

Courtney Cox chiar a recreat unul dintre dansurile celebre ale serialului, alături de amicul ei, cântărețul Ed Sheeran.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×