Reclamă

Cortney Cox și Ed Sheeran au recreat celebrul dans din „Friends”

Cortney Cox și Ed Sheeran au recreat celebrul dans din „Friends”. Cântărețul în vârstă de 30 de ani s-a alăturat actriței Courtney Cox, cunoscută pentru interpretarea personajului Monica, pentru a reconstitui o rutină de dans devenită celebră în aclamata serie de televiziune.

Publicat: 1 iunie 2021, 7:00

Inițial, această rutină de dans fusese creată de Monica, împreună cu fratele său din serial, Ross, interpretat de David Schwimmer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am avut o reuniune pe cont propriu, în acest weekend”, a transmis cântărețul alături de o înregistrare video de pe Instagram. El a adăugat și hashtagurile: #iknow (în traducere „știu”), #friends4eva (în traducere „prieteni pentru totdeauna”), #obviously better than Ross (în traducere „în mod clar mai bun decât Ross).

Cox a portretizat-o în serialul Friends pe Monica GelLer. În serial, rutina de dans a fost prezentată publicului în sezonul al șaselea; în episodul intitulat „The One with the Routine” (în traducere: Episodul cu rutina).

În timpul episodului, Monica și Ross au recreat o rutină de dans pe care o dezvoltaseră în perioada liceului. Cei doi sperau astfel că vor apărea în emisiunea lui Dick Clark, cu ocazia Noului An ( „Dick Clark’s Rockin’ New Year’s Eve”). Acest faimos show a fost difuzat din 1971 și până în 1999, de către postul de televiziune america ABC.

Cortney Cox și Ed Sheeran au recreat celebrul dans din Friends

În cadrul înregistrării video a cântărețului Ed Sheeran, cei doi amici au recreat aproape exact rutina de dans. Singura diferență este că în vreme ce la finalul dansului Ross o prinde în brațe pe Monica pentru a executa cu perfecțiune mișcarea de dans finală, în recreerea recentă Courtney Cox își calculează greșit „aruncarea”, iar cei doi cad pe pământ.

Reclamă

Pe fundal se poate auzi după aceea, cameramanul care râde în timp ce înregistrează căderea celor doi. De duminică și până în prezent, videoclipul a avut peste șase milioane de vizualizări.

Sheeran și Cox sunt prieteni apropiați de câțiva ani de zile. În 2013, actrița l-a găzduit pe Sheeran în locuința sa din Malibu, vreme de câteva luni, în timp ce acesta își înregistra cel de-al doilea album al său. Cântărețul are o fetiță, alături de soția sa, Cherry.

Având în vedere că nu am plătit chirie, (ca să mă recompensez, not. red.) făceam paturile, ceaiul și lucruri de genul acesta. Atunci când stai în casa unui amic, ar trebui să ai grijă de ea și cum ar fi a ta.

Ed Sheeran

Reclamă

Courtney Cox este încântată de succesul pe care l-a avut episodul special al reuniunii actorilor din „Friends”, informează presa internațională. Acesta a avut premiera săptămâna trecută. Reuniunea este considerată unul dintre cele mai vizionate episoade ale serviciilor de streaming.

Cu această ocazie, au fost readuse la viață o serie de momente speciale; inclusiv cel în care fotomodelul Cindy Crawford poartă pantalonii de piele ai lui Ross, în cadrul unui show de prezentare a celor mai memorabile vestimentații din serial. Videoclipul în care Cortney Cox și Ed Sheeran au recreat celebrul dans din „Friends” a fost însă la fel de apreciat de fanii serialului.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Despre serialul Friends

„Friends” a fost un popular sitcom de televiziune american, difuzat pe postul NBC, din 1994 până în 2004. Serialul a câștigat d-a lungul timpului șase premii Emmy și a fost extrem de apreciat de fani și critici.

Serialul a fost creat de David Crane și Marta Kauffman. Acesta se învârte în jurul a șase tineri care sunt colegi de apartament și vecini într-un cartier new-yorkes. O mare parte a acțiunii are loc în apartamentele acestora, în timpul vizitelor reciproce.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×