Cortney Cox și Ed Sheeran au recreat celebrul dans din „Friends”

Cortney Cox și Ed Sheeran au recreat celebrul dans din „Friends”. Cântărețul în vârstă de 30 de ani s-a alăturat actriței Courtney Cox, cunoscută pentru interpretarea personajului Monica, pentru a reconstitui o rutină de dans devenită celebră în aclamata serie de televiziune.

Publicat: 1 iunie 2021, 7:00 / Actualizat: 31 mai 2021, 15:39

Inițial, această rutină de dans fusese creată de Monica, împreună cu fratele său din serial, Ross, interpretat de David Schwimmer.

„Am avut o reuniune pe cont propriu, în acest weekend”, a transmis cântărețul alături de o înregistrare video de pe Instagram. El a adăugat și hashtagurile: #iknow (în traducere „știu”), #friends4eva (în traducere „prieteni pentru totdeauna”), #obviously better than Ross (în traducere „în mod clar mai bun decât Ross).

Cox a portretizat-o în serialul Friends pe Monica GelLer. În serial, rutina de dans a fost prezentată publicului în sezonul al șaselea; în episodul intitulat „The One with the Routine” (în traducere: Episodul cu rutina).

În timpul episodului, Monica și Ross au recreat o rutină de dans pe care o dezvoltaseră în perioada liceului. Cei doi sperau astfel că vor apărea în emisiunea lui Dick Clark, cu ocazia Noului An ( „Dick Clark’s Rockin’ New Year’s Eve”). Acest faimos show a fost difuzat din 1971 și până în 1999, de către postul de televiziune america ABC.

Cortney Cox și Ed Sheeran au recreat celebrul dans din Friends

În cadrul înregistrării video a cântărețului Ed Sheeran, cei doi amici au recreat aproape exact rutina de dans. Singura diferență este că în vreme ce la finalul dansului Ross o prinde în brațe pe Monica pentru a executa cu perfecțiune mișcarea de dans finală, în recreerea recentă Courtney Cox își calculează greșit „aruncarea”, iar cei doi cad pe pământ.

Pe fundal se poate auzi după aceea, cameramanul care râde în timp ce înregistrează căderea celor doi. De duminică și până în prezent, videoclipul a avut peste șase milioane de vizualizări.

Sheeran și Cox sunt prieteni apropiați de câțiva ani de zile. În 2013, actrița l-a găzduit pe Sheeran în locuința sa din Malibu, vreme de câteva luni, în timp ce acesta își înregistra cel de-al doilea album al său. Cântărețul are o fetiță, alături de soția sa, Cherry.

Având în vedere că nu am plătit chirie, (ca să mă recompensez, not. red.) făceam paturile, ceaiul și lucruri de genul acesta. Atunci când stai în casa unui amic, ar trebui să ai grijă de ea și cum ar fi a ta.

Ed Sheeran

Courtney Cox este încântată de succesul pe care l-a avut episodul special al reuniunii actorilor din „Friends”, informează presa internațională. Acesta a avut premiera săptămâna trecută. Reuniunea este considerată unul dintre cele mai vizionate episoade ale serviciilor de streaming.

Cu această ocazie, au fost readuse la viață o serie de momente speciale; inclusiv cel în care fotomodelul Cindy Crawford poartă pantalonii de piele ai lui Ross, în cadrul unui show de prezentare a celor mai memorabile vestimentații din serial. Videoclipul în care Cortney Cox și Ed Sheeran au recreat celebrul dans din „Friends” a fost însă la fel de apreciat de fanii serialului.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Despre serialul Friends

„Friends” a fost un popular sitcom de televiziune american, difuzat pe postul NBC, din 1994 până în 2004. Serialul a câștigat d-a lungul timpului șase premii Emmy și a fost extrem de apreciat de fani și critici.

Serialul a fost creat de David Crane și Marta Kauffman. Acesta se învârte în jurul a șase tineri care sunt colegi de apartament și vecini într-un cartier new-yorkes. O mare parte a acțiunii are loc în apartamentele acestora, în timpul vizitelor reciproce.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Nepoata Prințesei Diana, Amelia Spencer într-o bluză cu dantelă albă la expoziția de vară de la Royal Academy în 2019
Divertisment
Nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie. Unde va îmbrăca rochia de mireasă Amelia Spencer
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett și-au anunțat logodna în iulie 2020. Cei doi și-au început povestea de iubire în campusul Universității din Cape Town. Cu toate acesta, nepoata Prințesei Diana a anunțat că...
2
Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo, la un eveniment, pe covorul roșu, îmbrăcați elegant, în 2012
Divertisment
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Cine este femeia din viața lui Lorenzo Lazo
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Pe contul de Instagram apar mereu imagini cu cei doi. Lorenzo Lazo și-a găsit din nou echilibrul în brațele unei femei superbe, la numai...
3
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
4
Ducii de Sussex, îmbrăcați casual, la Jocurile Invictus de la Toronto, în anul 2017
Divertisment
Ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în linia succesiunii la tron
Decesul Ducelui de Edinburh nu a afectat linia succesiunii la tron. În schimb, nașterile din Familia Regală Britanică au schimbat ordinea. Acum toată lumea se întreabă ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în...
5
Prințul Haary alături de soția sa Meghan Markle în timp ce stau apropiați unul de celălalt pe scaune și privesc spre camere în Australia în timpul unei vizite la liceul de fete Macarthur
Divertisment
Lilibet seamănă leit cu Ducii de Sussex. Ce spun apropiații despre micuță
Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a alăturat Familiei Regale și seamănă leit cu părinții săi, Ducii de Sussex. De când a venit pe lume, Lili a devenit centrul universului pentru Prințul Harry și Meghan Markle....
PARTENERI
×