Reclamă

Ce vedete au participat la meciul Olanda – Anglia din Semifinala Euro 2024. Tribunele au fost pline cu celebrități

Meciul serii a ținut suporterii cu sufletul la gura. Anglia s-a calificat în finala Euro 2024 după ce a învins Olanda cu scorul de 2 – 1. Te întrebi ce vedete au participat la meciul Anglia – Olanda din Semifinala Euro 2024? Mai jos găsești celebritățile care s-au alăturat suporturilor în tribune.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 11 iulie 2024, 13:01

Ollie Watkins a fost cel care a calificat Anglia în a doua finală consecutivă la Campionatul European. Finala Euro 2024 se dă între Anglia și Spania. Cele două echipe se vor confrunta pentru marele trofeu pe Stadionul Olimpic din Berlin, duminică 14 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce vedete au participat la meciul Olanda – Anglia din Semifinala Euro 2024

Adele și Ed Sheeran sunt printre cele mai cunoscute nume care au luat parte la meciul dintre Anglia și Olanda. Cei doi artiști au ținut cu echipa țării lor și ai trăit fiecare secundă la intensitate maximă. Adele, în vârstă de 36 de ani, și-a arătat suportul față de echipa Angliei la fiecare gol marcat. Vedeta a fost surprinsă de paparazzi în timp ce își strângea palmele de la emoții. Aceasta a privit întregul meci în tensiune.

În ciuda faptului că este una dintre cele mai îndrăgite artiste din Marea Britanie, Adele nu a vrut să atragă foarte mult atenția asupra sa. Aceasta a preferat să mențină o imagine simplă și minimalistă. De altfel, ținuta ei a fost una extrem de elegantă, scrie publicația DailyMail. Cântăreața britanică a ales să poarte un blazer negru la care a asortat in tricou alb. Părul blond a ales să-l lase desprins pe umeri. Adele a fost văzută în tribunele private în compania unui prieten apropiat. Nu departe de aceasta s-ar aflat o alta figură importantă pentru britanici.

Adele, furioasă, în tribune la meciul din semifinala Euro 2024
În ciuda faptului că este una dintre cele mai îndrăgite artiste din Marea Britanie, Adele nu a vrut să atragă foarte mult atenția asupra sa / Profimedia Images

Ed Sheeran este un împătimit al fotbalului

Reclamă

Artistul Ed Sheeran, un împătimit al fotbalului, nu a putut rata ocazia de a participa la marele meci.

Ed a fost surprins într-o stare de spirit foarte bună. Cântărețul a zâmbit pe tot parcursul meciului și a strigat de bucurie la fiecare gol marcat de echipa Angliei. Ed a ales să poarte un tricou simplu și o șapcă albastră pentru marele meci. Alături de el s-ar aflat și în grup de prieteni apropiați. Întreaga gașca a artistului a atras atenția la finalul meciului atunci când nu și-au mai putut controla bucuria și au strigat pentru echipa Angliei.

Te întrebi ce alte vedete au participat la meciul Anglia – Olanda 2024? Printre cei prezenți s-au aflat și Rio Ferdinand. Acesta a stat chiar în spatele artistei Adele, a menționat DailyMail. Adele va fi în Germania în perioada ce urmează, iar fanii se așteaptă să o vadă la marea finală Euro 2024. Ed Sheeran, de asemenea, s-ar putea să fie prezent la meciul din Berlin pentru a-și susține echipa preferată.

Reclamă

Olly Murs a fost, de asemenea, un susținător vocal al englezilor. Cântărețul a urmărit meciul alaturi de alti suporteri de la Box Park la Webley. Se pare că fotbaliștii britanici s-au bucurat de susținerea unora dintre cei mai îndrăgiți artiști de la ei din țară. De departe o figura reprezentativa care nu a putut lipsi de la meci este Prințul William.

Ed Sheeran, zâmbitor, în tribune la meciul Anglia - Olanda
Ed a fost surprins într-o stare de spirit foarte bună / Profimedia Images

Prințul William l-a felicitat pe Ollie Watkins în mod public

Prințul William și-a aratăt sprijinul față de echipa britanică printr-un mesaj public. „Ce frumusețe, Ollie! Felicitări Anglia! #EURO2024 W” a scris alteța sa regală în mediul online.

Prințul a încurajat echipa lui Gareth Southgate pentru a aduce victoria acasă. Fiul regelui Charles a oferit un mesaj personal antrenorului de fotbal și echipei sale. De altfel, chiar Regele Charles a transmis un mesaj de susținere și de „urgentare” a victoriei.

„Eu și soția mea ne alăturăm întregii familii pentru a vă ura cele mai calde felicitări pentru a ajunge în finala Campionatului European UEFA – și prin transmiterea celor mai bune urări pentru meciul de duminică.

„Dacă pot să vă încurajez să obțineți victoria înainte de a fi nevoie de goluri minune de ultimă oră sau alte drame de penalizări, sunt sigur că stresul asupra ritmului cardiac colectiv și a tensiunii arteriale a națiunii ar fi atenuat foarte mult! Succes, Anglia” a fost semnat cu Charles.

Deși William nu a putut fi prezent la meciul dintre Anglia -Olanda, acesta a trecut prin toate emoțiile la meciul trecut dintre Anglia – Elveția, scrie publicația Hello.

William a fost extrem de tensionat în timpul meciului trecut, dar la final a fost surprins in timp ce a dat mâna cu jucătorii echipei britanice. Viitorul rege este un suroter înfocat și este surprins deseori la meciurile de fotbal in compania prietenilor sau chiar a fiului său cel mare, Prințul George.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×