Reclamă

Ce se poate întâmpla dacă Prințesa de Wales nu participă la Wimbledon 2024. Oficialii turneului au luat o decizie neașteptată

S-a aflat ce se poate întâmpla dacă Prințesa de Wales nu participă la Wimbledon 2024. Oficialii turneului de tenis au luat o decizie neașteptată. Kate Middleton patronează clubul de tenis și croquet All England Tennis and Croquet și, în mod tradițional, este cea care oferă trofeul câștigătorilor turneului de tenis.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 11 iulie 2024, 6:07

Planurile lui Kate Middleton pentru Wimbledon nu sunt cunoscute. Prințesa de Wales trece în continuare prin tratamentul pentru cancer și nu poate avea apariții publice pe cât de des și-ar putea dori. Astfel, oficialii au decis ca un alt membru al Familiei Regal eBritanice să ofere trofeul de anul acesta în locul Prințesei de Wales.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce se poate întâmpla dacă Prințesa de Wales nu participă la Wimbledon 2024

Publicația The Telegraph a raportat că Brigitte, Ducesa de Gloucester, va fi cea care va prezenta trofeul la finala din acest weekend, dacă Prințesa Kate, care continuă să urmeze tratamentul pentru cancer, nu va putea participa.

Ca patroană a All England Lawn Tennis and Croquet Club, titlu pe care l-a primit de la Regina Elisabeta în 2016, Prințesa Kate a fost prezentă an de an la Wimbledon.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Elena Rybakina în timp ce acceptă trofeul de la Wimbledon de la Kate Middleton
Jucătoarea de tenis în vârstă de doar 23 de ani a reușit să aducă acasă un nou trofeu / Profimedia Images
Reclamă

Prințesa poartă deseori o broșă cu o fundă specială la Wimbledon în culorile clubului, verde închis și violet. În mod tradițional, Kate este cea care oferă premii campionilor.

Ducesa de Gloucester, în vârstă de 78 de ani, este căsătorită cu vărul primar al regretatei Regine. Ea trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Prințul Richard, Ducele de Gloucester.

La fel ca Prințesa de Wales, Birgitte este o fană pasionată a tenisului, cu un patronaj similar. Ducesa de Gloucester este președinte de onoare al Asociației Lawn Tennis de 25 de ani.

Reclamă

Anul acesta, Ducesa a participat de două ori la turneul de tenis. Competiția a început pe data de 1 iulie.

Prințesa de Wales este iubitoare de tenis

Kate Middletona a particiapt la Wimbledon în fiecare an de când s-a căsătorit cu Prințul William.

Ea a fost prezentă la turneul de tenis încă din 2011. Ea nu a participat la meciurilor din 2013. Lipsa ei a fost cu puțin timp înainte ca Prințesa să-l aducă pe lume pe Prințul George.

Președintele All England Club, Debbie Jevas, a declarat că îi va oferi Prințesei de Wales „cât mai multă flexibilitate”. Javes a vorbit despre posibilitatea Prințesei de a oferi un trofeu la turneu.

„Sperăm ca Prințesa de Wales să se poată prezenta la ceremonia de premiere. Ne dorim să o vedem în calitate de patron al Clubului,. Cu toate acestea, sănătatea și recuperarea ei sunt prioritare pentru noi toți. Nu știm dacă aceasta va putea fi prezentă. Ceea ce știm este că vom lucra cu ea și îi vom oferi cât mai multă flexibilitate”, a spus Javes într-un comunicat oficial.

Publicația Hello scrie că decizia cu privire la cine va prezenta premiile s-ar putea să nu fie luată decât în dimineața finalei. Kate Middleton și-a făcut prima și singura apariție publică de anul acesta pe data de 15 iunie la Trooping the Colour.

Prințesa de Wales s-a alăturat familiei sale pentru parada de ziua de naștere a Regelui Charles. Prințesa de Wales a dezvăluit planurile de a participa la Trooping the Colour printr-o scrisoare oficială, dar nu a menționat prezența sa la alte evenimente oficiale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal auriu
Horoscop
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024. Sunt pregătiți să se bucure de viață
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024 sunt mai pregătiți decât oricând să se bucure de viață și să-și urmeze propria cale pentru a obține împlinirea sufletească care i-a cam ocolit...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
4
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
5
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
PARTENERI
×