Reclamă

Gestul emoționant al Prințului William și Prințesei Kate față de victimele uraganului Beryl. Ce au făcut pentru oamenii aflați în impas

Prințul și Prințesa de Wales au reacționat dezastrul pe care l-a provocat uraganul Beryl. Deși nici familia lor nu traversează cea mai liniștită perioadă, gestul emoționant al Prințului William și Prințesei Kate față de victimele uraganului Beryl a fost apreciat de fanii regali.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 5 iulie 2024, 7:49

Prințul și Prințesa de Wales au făcut donații private după ce uraganul Beryl a ajuns în țări din Caraibe, inclusiv Grenada, Trinidad și Tobago și Venezuela.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gestul emoționant al Prințului William și Prințesei Kate față de victimele uraganului Beryl

Hello Magazine scrie că Prințul și Prințesa de Wales au oferit ajutor financiar pentru victimele uraganului. Ei continuă să urmărească îndeaproape impactul uraganului. Uraganul de categoria 5 a lovit Jamaica, unde cuplul regal a făcut un turneu în 2022. Acesta se îndreaptă spre Insulele Cayman și Mexic.

Zeci de persoane au fost ucise majoritatea în Venezuela, dar și în Grenada și St Vincent. Se estimează că pagubele totale cauzate până acum depășesc 1 miliard de dolari.

În 2022, Prințul William și Prințesa Kate au vizitat Jamaica ca parte a turneului lor regal în Caraibe. Unul dintre momentele principale ale vizitei lor a fost o excursie în Trench Town, unde a crescut Bob Marley.

În timp ce se aflau în oraș, Prințul și Prințesa au încercat un bob care a fost conceput pentru două persoane. Ei chiar au luat parte la un selfie cu membrii echipei emblematice de bob a țării, care au inspirat filmul Cool Runnings.

Reclamă

Poza acum emblematică a fost distribuită ulterior pe contul oficial de Instagram al echipei Jamaica Bobsleigh & Skeleton.

„Ce onoare este să-i avem pe Ducele și Ducesa de Cambridge nu numai în Jamaica, ci și într-unul dintre boburile noastre care au făcut istorie! Suntem recunoscători pentru sprijin. Așteptăm cu nerăbdare să fim din nou #HottestThingOnIce la Jocurile Olimpice de iarnă din 2026!” a scris echipa în descrierea fotografiei.

Reacționând la postare, William și Kate au răspuns: „Ne-am bucurat să vă cunoaștem pe toți astăzi”. Ei au redistribuit postarea pe Instagram și au adăugat descrierea: „Selfie pentru arhive”.

Reclamă

Familia Regală face în mod regulat donații private

Cuplul regal a făcut adesea donații private pentru cauze apropiate de principiile lor de viață. În 2021, William a făcut o donație unei organizații caritabile care ajută familiile rangerilor.

Într-un tweet, Fundația Thin Green Line a spus: „Suntem foarte recunoscători Ducelui de Cambridge pentru sprijinul său recent prin Fondul nostru Fallen Ranger pentru familiile afectate de pierderea devastatoare a șase rangeri în Parcul Național Virunga în ianuarie”.

Reacționând la mesajul de atunci, William a spus: „Atacul oribil asupra personalului din Parcul Național Virunga este detestabil. Condamn acțiunile celor responsabili în cei mai fermi termeni”.

„Rangerii care lucrează neobosit pentru a proteja atât parcul național, cât și comunitățile învecinate. Ar trebui să fie onorați, nu atacați. Ei nu ar trebui să se găsească niciodată într-o poziție în care viața lor este în pericol”.

Prințul William și Kate Middleton sunt extrem de implicați în cauze caritabile. Ei sunt patroni ai unor organizații implicate în salvarea mediului, familii aflate la nevoie, dar și în cele care se ocupă cu promovarea sporturilor sau a unui stil de viață sănătos.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 iulie – 28 iulie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii vor avea parte de surprize neașteptate în prima săptămână în care Soarele se află în zodia Leu. Citește horoscopul săptămânii 22 iulie – 28 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Relațiile...
3
Emily Ratajkowski pe străzile din New York în timp ce își plimbă câinele
Divertisment
Vedeta care a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul unei plimbări. Paparazzi nu au ezitat să o surprindă din toate unghiurile
Ea este vedeta care a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul unei plimbări. Paparazzi nu au ezitat să o surprindă din toate unghiurile. Diva a fost zărită pe străzile din...
4
Semnul leului pus pe o lună alături de un leu care o privește
Horoscop
10 secrete inedite despre zodia Leu. Surpriza uriașă care se află pe listă
Astrologii au dezvăluit cele 10 secrete inedite despre zodia Leu. A început sezonul acestui nativ din zodic și este o perioadă nemaipomenită pentru a afla mai multe despre el. Înțelegerea trăsăturilor secrete ale Leului...
5
fată frumoasă cu părul scurt stă pe un fotoliu pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare semn zodiacal până pe data de 28 iulie 2024
Astrele aduc surprize incredibile în viața nativilor. Află ce poate manifesta fiecare semn zodiacal până pe data de 28 iulie 2024 și vezi cum să te pregătești. În acest sens, cu toții se vor...
PARTENERI
×