Reclamă

Gestul emoționant al Prințului William și Prințesei Kate față de victimele uraganului Beryl. Ce au făcut pentru oamenii aflați în impas

Prințul și Prințesa de Wales au reacționat dezastrul pe care l-a provocat uraganul Beryl. Deși nici familia lor nu traversează cea mai liniștită perioadă, gestul emoționant al Prințului William și Prințesei Kate față de victimele uraganului Beryl a fost apreciat de fanii regali.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 5 iulie 2024, 7:49

Prințul și Prințesa de Wales au făcut donații private după ce uraganul Beryl a ajuns în țări din Caraibe, inclusiv Grenada, Trinidad și Tobago și Venezuela.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gestul emoționant al Prințului William și Prințesei Kate față de victimele uraganului Beryl

Hello Magazine scrie că Prințul și Prințesa de Wales au oferit ajutor financiar pentru victimele uraganului. Ei continuă să urmărească îndeaproape impactul uraganului. Uraganul de categoria 5 a lovit Jamaica, unde cuplul regal a făcut un turneu în 2022. Acesta se îndreaptă spre Insulele Cayman și Mexic.

Zeci de persoane au fost ucise majoritatea în Venezuela, dar și în Grenada și St Vincent. Se estimează că pagubele totale cauzate până acum depășesc 1 miliard de dolari.

În 2022, Prințul William și Prințesa Kate au vizitat Jamaica ca parte a turneului lor regal în Caraibe. Unul dintre momentele principale ale vizitei lor a fost o excursie în Trench Town, unde a crescut Bob Marley.

În timp ce se aflau în oraș, Prințul și Prințesa au încercat un bob care a fost conceput pentru două persoane. Ei chiar au luat parte la un selfie cu membrii echipei emblematice de bob a țării, care au inspirat filmul Cool Runnings.

Reclamă

Poza acum emblematică a fost distribuită ulterior pe contul oficial de Instagram al echipei Jamaica Bobsleigh & Skeleton.

„Ce onoare este să-i avem pe Ducele și Ducesa de Cambridge nu numai în Jamaica, ci și într-unul dintre boburile noastre care au făcut istorie! Suntem recunoscători pentru sprijin. Așteptăm cu nerăbdare să fim din nou #HottestThingOnIce la Jocurile Olimpice de iarnă din 2026!” a scris echipa în descrierea fotografiei.

Reacționând la postare, William și Kate au răspuns: „Ne-am bucurat să vă cunoaștem pe toți astăzi”. Ei au redistribuit postarea pe Instagram și au adăugat descrierea: „Selfie pentru arhive”.

Reclamă

Familia Regală face în mod regulat donații private

Cuplul regal a făcut adesea donații private pentru cauze apropiate de principiile lor de viață. În 2021, William a făcut o donație unei organizații caritabile care ajută familiile rangerilor.

Într-un tweet, Fundația Thin Green Line a spus: „Suntem foarte recunoscători Ducelui de Cambridge pentru sprijinul său recent prin Fondul nostru Fallen Ranger pentru familiile afectate de pierderea devastatoare a șase rangeri în Parcul Național Virunga în ianuarie”.

Reacționând la mesajul de atunci, William a spus: „Atacul oribil asupra personalului din Parcul Național Virunga este detestabil. Condamn acțiunile celor responsabili în cei mai fermi termeni”.

„Rangerii care lucrează neobosit pentru a proteja atât parcul național, cât și comunitățile învecinate. Ar trebui să fie onorați, nu atacați. Ei nu ar trebui să se găsească niciodată într-o poziție în care viața lor este în pericol”.

Prințul William și Kate Middleton sunt extrem de implicați în cauze caritabile. Ei sunt patroni ai unor organizații implicate în salvarea mediului, familii aflate la nevoie, dar și în cele care se ocupă cu promovarea sporturilor sau a unui stil de viață sănătos.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie violet și reprezintă zodia nefericită a lunii iulie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii iulie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii iulie 2024 se confruntă cu probleme în această perioadă. Astrologii susțin că zodia care va avea parte de clipe dificile pe parcursul acestei luni este reprezentată de Leu. Această zodie...
2
Dulceață de smochine fără zahăr în borcan cu linguriță
Rețete
Dulceață de smochine fără zahăr. Cum faci un desert delicios din doar 4 ingrediente
Dacă îți plac smochinele și vrei să te bucuri de gustul lor pe tot parcursul anului, le poți conserva la borcan, preparând rețeta de dulceață de smochine fără zahăr. Este o alternativă sănătoasă și...
3
femeie frumoasă îmbrăcată într-o bluză galbenă pe un fndal albastru deschis
Horoscop
Care sunt cele mai pretențioase zodii. Ce așteptări au de la viață
Acești nativi reușesc să întoarcă fiecare situație în favoarea lor. Află care sunt cele mai pretențioase zodii și vezi cum să le gestionezi comportamentul. Fiecare are acel prieten care își dorește fiecare lucru în...
4
Regele Felipe se salută cu fiica sa, Prințesa Leonor
Familia Regală
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer. Părinții mândri au avut emoții care au trecut dincolo de statutul lor...
5
cerul luminat de luna plină într-o noapte cu nori răzleți
Horoscop
Calendarul fazelor lunii în iulie 2024. Când e Luna Nouă și pe ce dată pică Luna Plină
Fiecare moment al astrului văzut pe cer este la fel de important. Află care este calendarul fazelor lunii în iulie 2024 și vezi cele mai deosebite momente. Atunci când este Lună Nouă este momentul...
PARTENERI
×