Reclamă

Vedeta care a început un noul capitol al vieții sale. A născut primul copil și este în culmea fericirii

Vedeta care a început un noul capitol al vieții sale, a născut primul copil și este în culmea fericirii este una dintre cele mai îndrăgite actrițe.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 4 iulie 2024, 11:19

Vanessa Hudgens și Cole Tucker sunt acum părinți și centrul universului lor este acum altul. Cuplul a fost fotografiat ieșind dintr-un spital din Santa Monica, California, cu primul lor copil. Evenimentul este dublu în cuplul lor, mai ales că Tucker a împlinit recent 28 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta care a început un noul capitol al vieții sale

Cei doi au ales să fie discreți cu noul membru al familiei lor. Sexul nou-născutului și data exactă a nașterii nu sunt confirmate. În imaginile obținute de presa internațională, Hudgens a fost văzută stând într-un scaun cu rotile. Ea și-a ținut copilul cu bucurie în brațe. În tot acest timp, Cole o urmărea îndeaproape și căra gențile și lucrurile mămicii și ale bebelușului.

Vanessa Hudgens, într-un moment de tandrețe cu bebelușul ei
Hudgens a purtat ochelari de soare pentru a-și completa ținuta / Profimedia Images

Actrița, în vârstă de 35 de ani, era îmbrăcată în pantaloni de trening negri și o cămașă albastră cu nasturi, în timp ce Tucker a optat pentru un hanorac albastru, pantaloni scurți și pantofi negri.

Hudgens a purtat ochelari de soare pentru a-și completa ținuta. Trio-ul s-a îndreptat ulterior spre mașina lor, însoțiți de personalul spitalului.

Reclamă

La un moment dat, actrița și-a apropiat copilul de obraz pentru un moment tandru.

În ciuda zilei încărcate din punct de vedere emoțional, proaspăta mămică a găsit timp să posteze un mesaj pe Instagram pentru aniversarea sportivului.

„La mulți ani piesei mele de rai @cotuck. 🥳 Faci din lume un loc mai luminos doar fiind tu ♥️🤟🏽”, a scris ea într-un carusel de imagini.

Reclamă

Vanessa Hudgens și-a afișat sarcină abia la Premiile Oscar 2024

Vedeta din „High School Musical” și-a ținut inițial sarcina ascunsă. Ea și-a prezentat burtica de gravidă pe covorul roșu al Premiilor Oscar în luna martie.

Ea purtat atunci o rochie neagră Vera Wang. Vanessa nu și-a putut ascunde atunci emoțiile în timp ce își mângâia cu grijă burtica de gravidă. Hudgens a continuat să-și etaleze stilul din perioada sarcinii în postările ulterioare pe rețelele sociale. Ea a dezvăluit fotografii făcute în timpul călătoriilor la Disneyland și în serile de întâlnire cu soțul.

Cântăreața și Tucker și-au dezvăluit logodna în februarie 2023, după doi ani de relație.

Hudgens, care s-a întâlnit anterior cu Austin Butler și colegul ei Zac Efron, s-a căsătorit cu jucătorul de la Colorado Rockies în decembrie 2023.

Ceremonia lor de nuntă a fost una extrem de discretă și a avut loc în Tulum, Mexic. Înainte de nuntă, Vanessa a lămurit zvonurile despre o potențială sarcină.

„Nu sunt însărcinată. Așa că, vă puteți opri”, a scris ea în octombrie 2023, după ce a purtat haine largi într-un weekend petrecut în Aspen. Când Hudgens a confirmat că va deveni mămică cinci luni mai târziu, ea nu a fost singurul membru al distribuției „HSM” cu un copil pe drum.

Ashley Tisdale, care a jucat rolul lui Sharpay Evans în franciză, le-a spus urmăritorilor ei de pe Instagram în aceeași lună că va deveni mamă pentru a doua oară.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie violet și reprezintă zodia nefericită a lunii iulie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii iulie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii iulie 2024 se confruntă cu probleme în această perioadă. Astrologii susțin că zodia care va avea parte de clipe dificile pe parcursul acestei luni este reprezentată de Leu. Această zodie...
2
Dulceață de smochine fără zahăr în borcan cu linguriță
Rețete
Dulceață de smochine fără zahăr. Cum faci un desert delicios din doar 4 ingrediente
Dacă îți plac smochinele și vrei să te bucuri de gustul lor pe tot parcursul anului, le poți conserva la borcan, preparând rețeta de dulceață de smochine fără zahăr. Este o alternativă sănătoasă și...
3
femeie frumoasă îmbrăcată într-o bluză galbenă pe un fndal albastru deschis
Horoscop
Care sunt cele mai pretențioase zodii. Ce așteptări au de la viață
Acești nativi reușesc să întoarcă fiecare situație în favoarea lor. Află care sunt cele mai pretențioase zodii și vezi cum să le gestionezi comportamentul. Fiecare are acel prieten care își dorește fiecare lucru în...
4
Regele Felipe se salută cu fiica sa, Prințesa Leonor
Familia Regală
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer. Părinții mândri au avut emoții care au trecut dincolo de statutul lor...
5
cerul luminat de luna plină într-o noapte cu nori răzleți
Horoscop
Calendarul fazelor lunii în iulie 2024. Când e Luna Nouă și pe ce dată pică Luna Plină
Fiecare moment al astrului văzut pe cer este la fel de important. Află care este calendarul fazelor lunii în iulie 2024 și vezi cele mai deosebite momente. Atunci când este Lună Nouă este momentul...
PARTENERI
×