Reclamă

Transformarea puștiului simpatic din ”Doi bărbați și jumătate”. Angus Jones e de nerecunoscut în cele mai recente imagini

Transformarea puștiului simpatic din ”Doi bărbați și jumătate” este una fabuloasă. Actorul Angus T. Jones, în vârstă de 30 de ani, a avut o apariție rară în public.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 4 iulie 2024, 5:55

Angus T. Jones pare să se fi bucurat de vremea blândă când a ieșit în Los Angeles, California, în weekendul trecut. Deși apariția s-a i-a bucurat mult pe fani, aspectul său fizic a fost o surpriză pentru toți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transformarea puștiului simpatic din ”Doi bărbați și jumătate”

Actorul a fost fotografiat de paparazzi în timpul unei ieșiri rare pe data de 29 iunie. Jones purta un tricou negru, o șapcă asortată, pantofi sport, blugi decolorați și o pereche de ochelari de soare stil aviatori. Fotografii l-au surprins în timp ce se plimba printr-o parcare.

Angus T. Jones a fost mereu pe placul fanilor în timpul filmărilor ”Doi bărbați și jumătate”, când a interpretat rolul lui Jake Harper. Puștiul adorabil de atunci a crescut sub ochii fanilor serialului de comedie. La început, Angus T. Jones a filmat aproape 10 ani cu starul Charlie Sheen. El a fost ulterior înlocuit cu Ashton Kutcher, iar Jon Cryer a preluat rolul tatălui său.

Sitcom-ul câștigător al unui Premiu Emmy, care a cuprins 12 sezoane și peste 260 de episoade, a fost difuzat inițial din septembrie 2003 până în februarie 2015.

Deși Jones a trăit o viață destul de discretă de când serialul s-a încheiat cu aproape un deceniu în urmă, actorul în vârstă de 30 de ani s-a reunit cu fostul său coleg, Charlie Sheen, în toamna trecută, înainte de aniversarea de 20 a seriei.

Reclamă
Angus Jones, transformat, ăntr-o parcare
Angus T. Jones a fost mereu pe placul fanilor în timpul filmărilor ”Doi bărbați și jumătate”, când a interpretat rolul lui Jake Harper / Profimedia Images

Angus Jones a spus la un moment dat că regretă participarea sa în serial

Jones a obținut rolul lui Jake la doar 10 ani. Cu toate acestea, la mai puțin de un deceniu mai târziu, el a dezvăluit că a vrut să termine cu totul cariera sa.

Reclamă

Într-un videoclip distribuit pe YouTube în noiembrie 2012, el i-a implorat pe fanii serialului să nu mai vizioneze.

„Dacă vizionați Two and a Half Men, vă rugăm să nu mai vizionați Two and a Half Men”, spunea Jones într-un clip de aproximativ 14 minute postat pe YouTube de TheForerunner777, în care actorul discută despre credința sa.

„Sunt în Two and a Half Men și nu vreau să fiu acolo. Vă rog să nu mai priviți. Vă rog să nu vă mai umpleți capul cu mizerie.”

„Oamenii spun că este doar divertisment”, a continuat el la acea vreme. „Fă niște cercetări asupra efectelor televiziunii în creierul tău și îți promit că vei avea o decizie de luat când vine vorba de ceea ce vezi la televizor. Sunt vești proaste.”

Serialul, care i-a mai avut în distribuție pe Charlie Sheen, iar mai târziu pe Ashton Kutcher, a rulat din 2003 până în 2015. Se pare că Jones a fost plătit cu aproximativ 1,2 milioane de dolari pe sezon începând din 2008.

În clipul lui Jones de pe YouTube, el a susținut că creștinismul și sitcomul nu fac casă bună în viața sa.

„Nu poți fi o persoană cu frică de Dumnezeu și să fii într-o emisiune de televiziune ca asta. Știu că nu pot”, a spus el atunci.

Jones a ajuns în cele din urmă să își ceară scuze pentru comentariile sale și a continuat să filmeze pentru producție. Fanii i-au văzut personajul crescând și absolvind liceul. El a rămas în serialul Two and a Half Men până la finalul sezonului 10 din mai 2013.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie violet și reprezintă zodia nefericită a lunii iulie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii iulie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii iulie 2024 se confruntă cu probleme în această perioadă. Astrologii susțin că zodia care va avea parte de clipe dificile pe parcursul acestei luni este reprezentată de Leu. Această zodie...
2
Dulceață de smochine fără zahăr în borcan cu linguriță
Rețete
Dulceață de smochine fără zahăr. Cum faci un desert delicios din doar 4 ingrediente
Dacă îți plac smochinele și vrei să te bucuri de gustul lor pe tot parcursul anului, le poți conserva la borcan, preparând rețeta de dulceață de smochine fără zahăr. Este o alternativă sănătoasă și...
3
femeie frumoasă îmbrăcată într-o bluză galbenă pe un fndal albastru deschis
Horoscop
Care sunt cele mai pretențioase zodii. Ce așteptări au de la viață
Acești nativi reușesc să întoarcă fiecare situație în favoarea lor. Află care sunt cele mai pretențioase zodii și vezi cum să le gestionezi comportamentul. Fiecare are acel prieten care își dorește fiecare lucru în...
4
Regele Felipe se salută cu fiica sa, Prințesa Leonor
Familia Regală
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer. Părinții mândri au avut emoții care au trecut dincolo de statutul lor...
5
cerul luminat de luna plină într-o noapte cu nori răzleți
Horoscop
Calendarul fazelor lunii în iulie 2024. Când e Luna Nouă și pe ce dată pică Luna Plină
Fiecare moment al astrului văzut pe cer este la fel de important. Află care este calendarul fazelor lunii în iulie 2024 și vezi cele mai deosebite momente. Atunci când este Lună Nouă este momentul...
PARTENERI
×