Reclamă

Regele Charles și Regina Camilla au găzduit o petrecere în grădină la reședința din Scoția. Cuplul regal care le-a fost alături la eveniment a fost o surpriză pentru toți

Regele Charles și Regina Camilla au găzduit o petrecere în grădină la reședința din Scoția. Cuplul regal care le-a fost alături la eveniment a fost o surpriză pentru toți. Vara a venit și Familia Regală a dat startul evenimentelor cu invitați.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 3 iulie 2024, 12:07

După ce au găzduit o petrecere în grădină la Palatul Buckigham și au primit vizita Împăratului Japoniei, Regele nu a vrut ca petrecerea să se încheie. Suveranul și Regina au găzduit oaspeți la Palatul Holyroodhouse din Edinburgh, Scoția, în timpul Săptămânii Regale anuale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles și Regina Camilla au găzduit o petrecere în grădină la reședința din Scoția

Charles, în vârstă de 75 de ani, a cerut să rămână cât mai mult la petrecerea în grădină pentru a vorbi cu cât mai mulți dintre cei 8.000 de invitați.

Monarhului și soției sale, Camilla, în vârstă de 76 de ani, li s-au alăturat ducele și ducesa de Edinburgh la reședința oficială scoțiană a suveranului.

Regina Camilla și Sophie s-au asortat în ținute de culoare albastră, în timp ce Regele Charles și fratele său, Edward, au purtat costume elegante și pălării.

Printre oaspeți s-a numără și un prieten patruped al Familiei Regale care a atras toate privirile celor prezenți.

Reclamă

Petrecerea în grădină vine după ce Regele a fost întâmpinat oficial în Scoția în timpul Ceremoniei Cheilor, înainte de a găzdui o investitură. Între timp, Regina a găzduit o recepție pentru a-i celebra pe cei care lucrează pentru promovarea alfabetizării în Scoția.

Regina Camilla se salută cu invitații la petrecerea din grădina Palatului din Scoția
Printre oaspeți s-a numără și un prieten patruped al Familiei Regale care a atras toate privirile celor prezenți / Profimedia Images

Regele și Regina, Ducele și Ducesa de Edinburgh au stat pe trepte pentru imnul național la începutul petrecerii.

Reclamă

În semn de respect, Charles și-a scos pălăria în timpul imnului național. Între timp, Regina Camilla a arătat extrem de elegantă într-o rochie turcoaz Fiona Clare. Ea a completat ținuta cu o pălărie asortată cu boruri largi de la Philip Treacy și mănuși crem.

Suveranul Marii Britanii a discutat cu mai mulți oameni la eveniment

Regele a fost foarte sociabil și chiar l-a mângâiat pe Kratu, un câine de salvare din Transilvania. El a discutat și cu stăpânul său, Tess Eagle Swan. Patrupedul e ca un câine de sprijin în lupta cu autismul a stăpânului său. Tess a spus că câinele i-a transformat viața și „la-a învățat dragostea”.

Charles a întâlnit-o, de asemenea, pe Dr. Belinda Hacking, în vârstă de 52 de ani, psiholog NHS și pe Victoria Webber, în vârstă de 42 de ani, chirurg NHS, care sunt Lady High Constables la Palat.

Acest rol a fost creat la începutul secolului al XVI-lea pentru a-l proteja pe monarh în reședința la Holyrood, precum și pentru a păzi Palatul și Abația, ei aplică legea și ordinea în incinta Palatului și Sanctuarul Abației Holyrood și se spune că este cel mai vechi statut din lume.

Dr. Hacking a spus că a fost „o onoare absolută” să devină primele femei care au preluat rolurile acum ceremoniale. Doamna Webber a adăugat: „Oamenii au fost cu adevărat intrigați și interesați. Este un rol ceremonial și avem slujbele de zi cu zi. Dar a fost minunat până acum și o mare onoare să fiu astăzi aici alături de Majestățile Lor.”

De asemenea, Regina Camilla a purtat broșa cu diamant a Reginei Maria, care datează din anii 1920.

Ducesa Sophie a fost și ea în centrul atenției. Ea a purtat o rochie albastră Roland Mouret pe care a accesorizat-o cu un clutch metalizat gri de la Sophie Habsburg. Părul ei a fost coafat într-un updo ascuns sub o pălărie Jane Taylor. Sophie s-a accesorizat cu cercei cu diamante.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie violet și reprezintă zodia nefericită a lunii iulie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii iulie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii iulie 2024 se confruntă cu probleme în această perioadă. Astrologii susțin că zodia care va avea parte de clipe dificile pe parcursul acestei luni este reprezentată de Leu. Această zodie...
2
Dulceață de smochine fără zahăr în borcan cu linguriță
Rețete
Dulceață de smochine fără zahăr. Cum faci un desert delicios din doar 4 ingrediente
Dacă îți plac smochinele și vrei să te bucuri de gustul lor pe tot parcursul anului, le poți conserva la borcan, preparând rețeta de dulceață de smochine fără zahăr. Este o alternativă sănătoasă și...
3
femeie frumoasă îmbrăcată într-o bluză galbenă pe un fndal albastru deschis
Horoscop
Care sunt cele mai pretențioase zodii. Ce așteptări au de la viață
Acești nativi reușesc să întoarcă fiecare situație în favoarea lor. Află care sunt cele mai pretențioase zodii și vezi cum să le gestionezi comportamentul. Fiecare are acel prieten care își dorește fiecare lucru în...
4
Regele Felipe se salută cu fiica sa, Prințesa Leonor
Familia Regală
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer. Părinții mândri au avut emoții care au trecut dincolo de statutul lor...
5
cerul luminat de luna plină într-o noapte cu nori răzleți
Horoscop
Calendarul fazelor lunii în iulie 2024. Când e Luna Nouă și pe ce dată pică Luna Plină
Fiecare moment al astrului văzut pe cer este la fel de important. Află care este calendarul fazelor lunii în iulie 2024 și vezi cele mai deosebite momente. Atunci când este Lună Nouă este momentul...
PARTENERI
×