Reclamă

Actorul care nu știe ce s-a întâmplat cu el timp de 20 de zile. A avut nevoie de spitalizare de urgență

Actorul care nu știe ce s-a întâmplat cu el timp de 20 de zile a avut nevoie de spitalizare, dar nu își amintește nimic din tot ce s-a întâmplat atunci cu el.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 3 iulie 2024, 7:35

Jamie Foxx s-a confruntat cu o „durere de cap urâtă” în aprilie 2023, iar de atunci nu își mai amintește nimic. Actorul le-a spus fanilor: „Am fost plecat 20 de zile și nu îmi mai amintesc nimic”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actorul care nu știe ce s-a întâmplat cu el timp de 20 de zile

Jamie Foxx a rupt în sfârșit tăcerea cu privire la ceea ce a dus la spitalizarea lui misterioasă în aprilie 2023.

Actorul în vârstă de 56 de ani a fost internat pentru o urgență medicală nespecificată în timp ce filma Back in Action cu Cameron Diaz în Atlanta. Starul a dezvăluit mai târziu că nu a putut să meargă și că „a văzut tunelul, dar nu lumina” în timp ce lupta pentru supravieţuire.

Foxx a fost filmat în Phoenix, în timp ce le vorbea fanilor despre urgența sa medicală. El a dezvăluit că totul a început cu „o durere de cap urâtă” care l-a făcut să ceară o pastilă de durere. După acel moment, el s-a trezi aproape trei săptămâni mai târziu fără a-și aminti ceea ce s-a întâmplat cu el.

Actorul a spus că sora și fiica lui l-au dus la „primul său doctor”. Acesta a spus că se întâmplă ceva în capul lui.

Reclamă

În decembrie 2023, Foxx a dezvăluit că „a văzut tunelul, dar nu lumina”. El a vorbit despre experiența sa în prima sa apariție publică de la spitalizare la evenimentul Critics Choice Association.

Actorul a fost vizibil emoționat când a acceptat Premiul Vanguard într-un discurs de 12 minute.

Foxx a recunoscut că nu a putut „merge” cu șase luni mai devreme. Cu toate acestea, el s-a abținut să dezvăluie prea multe detalii despre situația sa medicală.

Reclamă

„Vreau să mulțumesc tuturor. Am trecut prin ceva, am trecut prin unele lucruri”, a spus el în aplauze puternice.

„Prețuiesc fiecare minut acum, este diferit”, a continuat el. „Nu doresc asta nici celui mai rău dușman al meu, pentru că este greu când se termină, când vezi tunelul. Am văzut tunelul, dar nu am văzut lumina. A fost cald și în tunelul ăla, nu știu unde mă duceam”.

Jamie Foxx a înlăturat toate speculațiile despre absența lui

În discursul său de 12 minute, el a scos în evidență, de asemenea, unele dintre speculațiile care s-au răspândit în timp ce a fost internat în spital.

„Nu sunt o clonă, nu sunt o clonă. Cunosc o mulțime de oameni care spuneau că am fost clonat. Am un nou respect pentru viață. Am un nou respect pentru arta mea”, a adăugat el spre finalul discursului său.

Foxx și-a împărtășit, de asemenea, laudele și mulțumirile pentru familia sa, inclusiv pentru sora și fiica sa, pentru felul în care l-au ajutat să aibă grijă de el în timp ce se recupera.

O sursă a declarat pentru USWeekly: „Jamie se descurcă mult mai bine. Începe să se simtă din nou ca înainte. Nu este 100% recuperat și încă ia lucrurile ușor, dar cu siguranță este pe drumul spre recuperare.

Aceeași persoană a adăugat că Foxx „are un sistem de sprijin uriaș în jurul lui, iar prietenii și familia lui se asigură că nu își asumă prea mult”.

„Foxx se simte foarte bine și este încântat să se întoarcă la muncă odată ce este momentul potrivit.”

Jamie Foxx s-a întors să lucreze atât la Beat Shazam, cât și la filmul său Back in Action. Foxx îl interpretează pe Matt alături de Cameron Diaz. Personajele lor sunt spioni pensionari ai CIA care au lăsat deoparte viața de spionaj pentru a-și întemeia o familie.

Filmările s-au reluat pe 21 ianuarie, iar producția va fi lansată pe 15 noiembrie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
2
O fetiță frumoasă cu o baghetă în mână
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn zodiacal. Află când sunt astrele de partea ta
Cele mai norocoase zile din iulie 2024 sunt influențate de multe tranzite astrologice semnificative care au loc pe parcursul lunii. Află care e cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn...
3
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
4
Cuplu care ține o hartă în mână
Horoscop
Zodii care au toate șansele să lase tot și să călătorească în lume. Nativii care apreciază experiențele noi
Cutreierea globului este un vis pentru călătorii cu sete de nou și aventură. În astrologie există puține zodii care au o poftă mare de călătorie. Explorarea colțurilor lumii și experimentarea atracției magnetice a culturilor...
5
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
PARTENERI
×