Reclamă

Portretul Regelui Charles pentru Ziua Forțelor Armate a fost dezvăluit. Ce imagine a ales suveranul Marii Britanii pentru a le mulțumi veteranilor și militarilor

Portretul Regelui Charles pentru Ziua Forțelor Armate a fost dezvăluit. Regina Camilla a publicat, de asemenea, un mesaj special. Ea le mulțumește veteranilor, militarilor activi și familiilor lor pentru serviciul lor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 2 iulie 2024, 7:41

Regele Charles și Regina Camilla și-au exprimat aprecierea față de veterani și personalul militar de Ziua Forțelor Armate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portretul Regelui Charles pentru Ziua Forțelor Armate a fost dezvăluit

O nouă fotografie a Regelui, care este șeful Forțelor Armate, a fost lansată pe 29 iunie pentru Ziua Forțelor Armate. Suveranul a dorit să marcheze recunoașterea anuală față de personalul activ, față de familiile lor, față de veterani și față de cadeții din Regatul Unit.

Portretul a fost realizat în Marele Coridor de la Castelul Windsor în noiembrie 2023. Imaginea a fost realizată de fotograful Hugo Burnand. Îl reprezintă pe suveran purtând redingota ceremonială completă de feldmareșal cu medalii, sabie și decorații.

Burnand a fost chemat la Palat pentru multe dintre fotografiile oficiale ale suveranului de când a urcat pe tron. El a stat și în spatele portretelor oficiale de încoronare și a fotografiei Regelui pe care instituțiile publice precum forțele de poliție, școlile, tribunalele și serviciile de salvare din Regatul Unit le pot agăța în interiorul instituțiilor publice.

Regele Charles în portret
Regele Charles și Regina Camilla și-au exprimat aprecierea față de veterani și personalul militar de Ziua Forțelor Armate / Profimedia Images
Reclamă

Relația regelui Charles cu Burnand a început cu mai mult timp în urmă. Fotograful a realizat portretele oficiale de la nunta Regelui Charles și a Reginei Camilla din 2005. Tot el le-a făcut și pe cele de la nunta Prințului William cu Kate Middleton din 2011.

Care a fost mesajul Reginei Camilla pentru Ziua Forțelor Armate

Pe lângă noua fotografie, Regina Camilla a publicat un mesaj special în care le mulțumește veteranilor, celor care servesc ca membrii ai forțelor armate și familiile acestora pentru serviciul lor. Videoclipul a fost filmat în Morning Room de la Clarence House și produs de British Forces Broadcasting Service (BFBS), al cărui patron este chiar Regina.

Reclamă

Videoclipul o arată pe Regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, purtând broșa Royal Lancers, prezentând regimentul în care a servit tatăl ei și al cărui colonel-șef este. Pe masa de lângă ea era o fotografie a Regelui Charles făcută în grădina de la Clarence House, în care poartă uniforma Royal Navy ca amiral al flotei. De asemenea, era și o imagine a părinților ei, maiorul Bruce Shand și Rosalind Cubitt. Poza era făcută la Biserica St. Paul’s din Knightsbridge, Londra, în ziua nunții lor, în ianuarie 1946.

Regina Camilla apreciază susținerea și devotamentul militarilor

Regina Camilla a spus: „Sunt profund onorată să mă alătur tuturor în Ziua Forțelor Armate. Fie în această țară, fie în străinătate, sărbătorim serviciul bărbaților și femeilor din armata noastră și vă mulțumim tuturor pentru tot ceea ce faceți pentru a proteja această țară. Ne amintim și de cei care au făcut sacrificiul suprem în căutarea stabilității și a păcii în întreaga lume”.

Regina a reflectat și la călătoria ei în Normandia împreună cu Regele Charles. Aceasta a fost făcută la începutul lunii pentru cea de-a 80-a aniversare a Zilei Z.

„Ne-a adus aminte de curajul incredibil al forțelor terestre, maritime și aeriene aliate ale căror eforturi combinate au dus la eliberarea Europei de Vest și în a căror datorie vom fi pentru totdeauna”, a spus ea. „Opt decenii mai târziu, știu că același spirit și aceleași calități rămân mult în evidență în forțele noastre armate, pe măsură ce vă asumați sarcinile în fața unei multitudini de provocări și pericole. Procedând astfel, nu protejați doar aceste insule. Apărați și libertățile dincolo de aceste țărmuri. Hotărârea voastră, eforturile necruțătoare și loialitatea dezinteresată unul față de celălalt și față de Regatul Unit sunt la fel de durabile ca și recunoștința noastră.

Regina Camilla a concluzionat: „Vreau, de asemenea, să mulțumesc familiilor voastre. Ele țin focurile aprinse, în timp ce sunteți dislocați peste mări. Sunt și eroi în vremuri de război și în timp de pace, fie că sunt văzute sau nevăzute. Forțele noastre Armate, sunteți o sursă de inspirație, de liniște și de mândrie și vă salut pe toți”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×