Reclamă

Vedeta care a mers desculță într-un tur de noapte al muzeului Luvru. Cine este diva care pare că s-a inspirat de la Bianca Censori

Miezul nopții la Paris arată puțin diferit atunci când ești multimilionar. Vedeta care a mers desculță într-un tur de noapte al muzeului Luvru pare că s-a inspirat de la Bianca Censori, sau cel puțin așa scrie presa internațională.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 1 iulie 2024, 7:17

Kendall Jenner a mers desculță în timpul unui tur privat de noapte la Luvru la începutul acestei săptămâni, provocând controverse în mediul online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta care a mers desculță într-un tur de noapte al muzeului Luvru

Între prezentările de la Săptămâna Modei de la Paris, modelul în vârstă de 28 de ani și-a petrecut cea mai mare parte a timpului explorând Orașul Iubirii. Ea a fost alături de cel despre care se spune că e iubitul ei, Bad Bunny.

De fapt, cei doi au închiriat celebrul muzeu parizian pentru o seară de întâlnire fastuoasă.

„Luvru la miezul nopții”, a scris Jenner în descrierea fotografiilor în care apare stând în fața unora dintre cele mai faimoase piese de artă din lume, inclusiv Mona Lisa.

Deși vedeta „Kardashians” a renunțat la pantofi pentru escapada de noapte, ea a purtat o fustă lungă, neagră, cu tiv asimetric și un top negru, cu spatele gol.

Reclamă

În timp ce cântărețul în vârstă de 30 de ani nu a fost inclus în fotografiile din caruselul de pe Instagram, fanii au glumit că știau „cine a făcut aceste fotografii”.

Între timp, alți utilizatori nu au putut să nu comenteze faptul că modelul nu purta încălțări în timp ce vizita celebra galerie de artă.

Reclamă

„Ești atât de plină de bani încât poți face ca Luvrul să se deschidă la miezul nopții doar pentru ca tu să te plimbi desculț prin sălile istorice 😭😩”, a comentat un utilizator.

„Unde sunt pantofii tăi, fată? 😭”, a întrebat o altă persoană.

În timp ce purtarea încălțărilor este de obicei o regulă nerostită la majoritatea atracțiilor, Luvru nu precizează pe site-ul său că pantofii sunt necesari.

Kendall Jenner și Bad Bunny nu se grăbesc deloc în relația lor

Cei doi iubiți au fost, de asemenea, văzuți la un eveniment pentru Fwrd. Jenner este director de creație al mărcii. Ulterior ei au mers și la restaurantul Ferdi, atât de iubit de celebrități.

Pentru noaptea lor romantică, cuplul s-a coordonat în ținute gri deschis. Hit-maker-ul a purtat un costum ușor supradimensionat. Modelul și-a arătat fizicul svelt într-un set mulat de la marca surorii Kylie Jenner, Khy.

Starul de reality și rapperul portorican au stârnit pentru prima dată zvonuri despre o relație în februarie 2023. Deși speculațiile s-au stins pentru scurt timp în preajma sărbătorilor, cei doi au fost vâzuți din nou în mai 2024.

La acea vreme, o sursă a declarat pentru Entertainment Tonight că nu s-au grăbit cu nimic în relația lor. Se pare că cei doi au decis să vadă unde ajung lucrurile între ei, într-un mod cât mai natural.

„Există o legătură puternică între ei ori de câte ori sunt împreună. Au aceeași chimie pe care au avut-o întotdeauna”, a spus o sursă pentru PageSix. Kendall Jenner este cea mai discretă din familia ei când vine vorba despre viața personală. Modelul vrea ca munca pe care o face să fie cea care vorbește despre ea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
2
O fetiță frumoasă cu o baghetă în mână
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn zodiacal. Află când sunt astrele de partea ta
Cele mai norocoase zile din iulie 2024 sunt influențate de multe tranzite astrologice semnificative care au loc pe parcursul lunii. Află care e cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn...
3
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
4
Cuplu care ține o hartă în mână
Horoscop
Zodii care au toate șansele să lase tot și să călătorească în lume. Nativii care apreciază experiențele noi
Cutreierea globului este un vis pentru călătorii cu sete de nou și aventură. În astrologie există puține zodii care au o poftă mare de călătorie. Explorarea colțurilor lumii și experimentarea atracției magnetice a culturilor...
5
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
PARTENERI
×